Γενική Συζήτηση για COSMOTE TV

Λειτουργεί σωστά; Το ψάχνω καιρό αλλά σε όλα αυτά υπάρχουν σχόλια που λένε ότι κολλάνε. Είναι και ασύρματο android auto αυτό ε;

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λειτουργεί μια χαρά κανενα κόλλημα. Η λύση αν σου κολλάει ή σου κλείνει η εφαρμογή, το βγάζεις από την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω των ρυθμίσεων του Box. Όχι δεν είναι ασύρματο αυτό,είναι ένα box που μπαίνει στη usb θύρα του αυτοκινήτου και έχει λειτουργικό android. Υπάρχουν άλλα που είναι σε usb stick.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ, τι εννοεί;
2e3ce87a2770512b95227bad727b9e5b.jpg

Εδώ, τι εννοεί;
2e3ce87a2770512b95227bad727b9e5b.jpg

Ναι, έχει ασύρματο carplay, ωστόσο το αυτοκίνητο πρέπει να υποστηρίζει ήδη carplay μέσω καλωδίου για να λειτουργήσει γενικά το box.

Η εφαρμογη της cosmote tv δουλευει με αυτα τα box ;;
Συγκεκριμενα με ios , και με την προυποθεση οτι το αυοκινητο εχει ενσύρματο car play.

Νομίζω διόρθωσαν αυτό το χάλι με την ποιότητα εικόνας στις ελληνικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις που λέγαμε πριν λίγο καιρό....αυτή η "φωτεινότητα" που είχε και μας "στράβωναν" μέχρι και οι γραμμές του γηπέδου πλέον δεν υπάρχει... Νομίζω... Το παρατήρησα και προχθές στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός και τώρα στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ....τώρα κάμερες άλλαξαν, ρυθμίσεις άλλαξαν, σκηνοθέτη άλλαξαν, θα σας γελάσω....Δεν ξέρω αν συμφωνείτε....

Δεν είναι και κανένα μυστικό αλλά σε μια εφαρμογή δημοσκοπήσεων είχε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο θετικά θα δεχόμουν αντικατάσταση του ονόματος της Cosmote σε TELEKOM (σκέτο) και τι απαιτήσεις θα υπήρχαν μετά από αυτή την αλλαγή. (Μείωση τιμών, εμπλουτισμός υπηρεσιών, αν θα κέρδιζε η Cosmote ή η telekom από αυτήν την αλλαγή κ.α)

Καλησπερα! Πηρα καινουρια τηλεοραση στον πατερα μου μια 50αρα Samsung Qled απ την οικονομικη σειρα..Στο ποδοσφαιρο κι ενω στα κοντινα πλανα η εικονα ειναι φοβερη, στα μακρινα και πανω στην κινηση δεν διακρινεις ποιος παικτης ειναι, υπαρχει κατι σαν θολουρα..Να υποθεσω ειναι η αναλυση που φτανει μεχρι 1080; Μηπως στο box της κοσμοτε θελει καποια ρυθμιση;

Καλησπερα! Πηρα καινουρια τηλεοραση στον πατερα μου μια 50αρα Samsung Qled απ την οικονομικη σειρα..Στο ποδοσφαιρο κι ενω στα κοντινα πλανα η εικονα ειναι φοβερη, στα μακρινα και πανω στην κινηση δεν διακρινεις ποιος παικτης ειναι, υπαρχει κατι σαν θολουρα..Να υποθεσω ειναι η αναλυση που φτανει μεχρι 1080; Μηπως στο box της κοσμοτε θελει καποια ρυθμιση;
Αυτο καποιεϛ φορεϛ το κανει και στη δορυφορικη σε τηλεοραση lg. Στην εφαρμογη σε tcl c635 55αρα η κατασταση δεν παλευεται. Ενω οι ξενεϛ streaming υπηρεσιεϛ εχουν φοβερη εικονα. στην ιδια 50αρα γραμμη.

Ποιο έξυπνο μυαλό επέτρεψε αυτό το αίσχος με ανοιχτά χρώματα στις εμφανίσεις και των δύο ομάδων;; Γι'αυτό δεν θα γίνετε ποτέ Euroleague...
1000013442.jpg

• Haha
Reactions: Hacker?pcs

Η T-Mobile Τσεχίας φέρνει το Disney+ στους πελάτες της!​

Δείτε τι πλούσιο πολύθεματικό περιεχόμενο γραμμικών καναλιών ροής προσφέρει η ΟΤΤ πλατφόρμα της Magenta TV Τσεχίας και με δυνατότητες ΟΤΤ Recording μέσω EPG!

Η T-Mobile Τσεχίας φέρνει το Disney+ στους πελάτες της!​

Δείτε τι πλούσιο πολύθεματικό περιεχόμενο γραμμικών καναλιών ροής προσφέρει η ΟΤΤ πλατφόρμα της Magenta TV Τσεχίας και με δυνατότητες ΟΤΤ Recording μέσω EPG!
Καλά βλέποντας τι δίνει η DT στη Τσεχία και τι εδώ καταλαβαίνεις τι κοροϊδία πέφτει εδώ.
Και πέρα από το πόσα πολλά γραμμικά κανάλια δίνουν, στο full πακέτο σου δίνουν την επιλογή να πάρεις χωρίς επιπλέον χρέωση είτε Netflix, είτε Disney+, είτε HBO Max. Και μπορείς να βάλεις και τα άλλα 2 που δεν παίρνεις χωρίς χρέωση σε χαμηλότερη τιμή από τη κανονική τους.
Μιλάμε είμαστε πολύ κορόιδα εδώ. Πάντα είμασταν πολύ πίσω στη συνδρομητική τηλεόραση, αλλά πλέον το πράγμα έχει ξεφύγει.

Την συμφωνία με την Nova να ανανεώσουν να συνεχίσουμε να βλέπουμε όλα τα αθλητικά τζάμπα σχεδόν και ας μην βάλουν καμία ταινία.

• Like
Reactions: tiniakos
Την συμφωνία με την Nova να ανανεώσουν να συνεχίσουμε να βλέπουμε όλα τα αθλητικά τζάμπα σχεδόν και ας μην βάλουν καμία ταινία.
Λογικά μετά τις εξελίξεις στο θέμα Αντ1+ εγώ προσωπικά το έχω σχεδόν βέβαιο και αν ήμουν στη θέση τους θα τα χτυπούσαμε μαζί τα αθλητικά δικαιώματα

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Λογικά μετά τις εξελίξεις στο θέμα Αντ1+ εγώ προσωπικά το έχω σχεδόν βέβαιο και αν ήμουν στη θέση τους θα τα χτυπούσαμε μαζί τα αθλητικά δικαιώματα
Καλά εκεί εύχομαι ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ όπως και στον ΑΝΤ1+, μακάρι κλείσιμο και κανένα αθλητικό δικαίωμα, ο,τι χειρότερο σαν πελάτες να διαιρεθούν τα δικαιώματα από 2 σε 3 πλατφόρμες

Και για αυτό ακριβώς θα αργήσουμε να έχουμε συνδρομητική σε επίπεδο εξωτερικού.
Η μόνη έννοια των περισσότερων είναι τα αθλητικά.
Και μάλιστα του μουντιαλικού ελληνικού πρωταθλήματος…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και για αυτό ακριβώς θα αργήσουμε να έχουμε συνδρομητική σε επίπεδο εξωτερικού.
Η μόνη έννοια των περισσότερων είναι τα αθλητικά.
Και μάλιστα του μουντιαλικού ελληνικού πρωταθλήματος…

Italy will see continuity in a shared model. Sky Italia remains the main pay-TV broadcaster of the Champions League, having already extended its deal through to 2027, while Amazon Prime Video continues to hold an 18-match “first-pick” package on Wednesday nights for the 2024–27 cycle, featuring the top game each round.

The biggest structural shift comes in the UK and Germany, where Paramount+ is emerging as a new heavyweight, having not yet covered any sports in the UK market. The streamer has won the bulk of Champions League rights from 2027–31, with Amazon Prime Video retaining a separate first-pick Tuesday package, while Sky Sports takes over all Europa League and Conference League matches.

In Germany, Paramount+ is also understood to have secured a substantial Champions League package from 2027 under UEFA’s new multi-market tender, sitting alongside Amazon’s retained “top match” rights in major territories.

"Επίπεδο εξωτερικού", να θέλω ΜΟΝΟ για το CL 2 συνδρομές και αν βάλουμε και Europa και Conference 3-4... Ένα καλό απέκτησαν, χίλια χρόνια να μην βάλουν ταινίες αν είναι να το κρατήσουμε αυτό από το να πάμε στην κόλαση του εξωτερικού που έχουν μπει στα αθλητικά οι μεγάλες πλατφόρμες, στην κόλαση που υπάρχει ήδη σε ταινίες/σειρές

"Επίπεδο εξωτερικού", να θέλω ΜΟΝΟ για το CL 2 συνδρομές και αν βάλουμε και Europa και Conference 3-4... Ένα καλό απέκτησαν, χίλια χρόνια να μην βάλουν ταινίες αν είναι να το κρατήσουμε αυτό από το να πάμε στην κόλαση του εξωτερικού που έχουν μπει στα αθλητικά οι μεγάλες πλατφόρμες, στην κόλαση που υπάρχει ήδη σε ταινίες/σειρές

Δεν ξέρω αν οι πολλές επιλογές είναι κόλαση για σένα. Ναι όμως η διαφορά είναι στις σειρές και τις ταινίες και τα κανάλια. Δηλαδή το προσφερόμενο streaming περιεχόμενο.
Όχι στο Πανσεραϊκός ΠΑΟΚ πχ.
Γνώμη μου ταπεινή.

Και ναι η COSMOTE φέτος έχει πέσει πολύ και στο ΝΒΑ που προσωπικά έβλεπα. Δεν έχει εκπομπή πλέον και οι αγώνες που δείχνει είναι οι μισοί.

Επομένως μέχρι στιγμής, έχει μειώσει το πρόγραμμα που προσφέρει, ακόμα και στα ντοκιμαντέρ που είναι τα ίδια συνέχεια, ενώ το κόστος έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια.
Ίσως η ενσωμάτωση Disney hbo συνδρομών με μειωμένο κόστος συνδρομής να αντισταθμίσουν αυτή τη μείωση.
Και αν επιτέλους βάλει και νέο υλικό και κανάλια όπως οι αδελφές υπηρεσίες στο εξωτερικό , ακόμα καλύτερα.

Στα αθλητικά δεν υπάρχουν "επιλογές", υπάρχει κατακερματισμός = μεγαλύτερο κόστος, όταν πριν 2-3 χρόνια δεν μπορούσα να δω Άρης - Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στην Cosmote αυτό με ένοιαζε, όχι ποια τυχαία πρεμιέρα σειράς και ταινίας είχε.

Να θυμίσω ότι μιλάμε για συνδρομητικά κανάλια, ξέρουν με ακρίβεια δευτερολέπτου πόσοι βλέπουν τι και όχι με "μετρήσεις τηλεθέασης", δεν αγοράζουν τυχαία δικαιώματα, εστιάζουν σε αυτό που βλέπουν οι συνδρομητές και είναι προφανές ότι τεράστια πλειοψηφία βλέπει συγκεκριμένα πράγματα. Χωρίς να θέλω να φανώ αγενείς αλλά αν όντως πολύς κόσμος έβλεπε F1, NBA και Γαλλικό πρωτάθλημα μπάλας π.χ. θα πάλευαν να τα πάρουν και οι 2 συνδρομητικές και δεν θα τα αμελούσαν

• Like
Reactions: neoktistos