Ultra Audio, Analysis, Stepcom @ AboutHiFi

Deminio

Senior Member
6 May 2008
319
http://www.abouthifi.com/first_impressions_more.php?s=vQ Τι άλλο να ζητήσει κανεις ? :music-smiley-004:



@abouthifi: Συγχαρητήρια για την όμορφη παρουσίαση!

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, οι επαφές δεν είναι 'δοκιμές' - καταλαβαίνετε οτι είχαμε ενα εξαιρετικό σύνολο, δεν είχα όμως τον χρόνο και την δυνατότητα να αλλάξω το ένα η το άλλο ψάχνοντας και άλλους δρόμους. Ας αφήσουμε αυτούς που έχουν ή γνωρίζουν τα Analysis να τονίσουν λάθη ή να επιβραβεύσουν τις απόψεις μας.
 
Last edited:

Deminio

Senior Member
6 May 2008
319
Μωρέ είναι λίγο "ναι μεν, αλλά" όμως δεν είναι δα και τόσο τραγικό. Στο κάτω-κάτω το abouthifi είναι ακόμη στην αρχή του, νέοι άνθρωποι είναι στην αρχή μιάς καινούργιας προσπάθειας, απόλυτα δικαιολογημένοι θεωρώ.

Το "μπερδεμένη" πάει σε φράσεις όπως "η πληροφόρηση ήταν επαρκής, με μια πολύ ελαφρά τάση προς τη γενίκευση, ιδίως όταν έμπαιναν στο tray δραστήρια σχήματα με τον μετρονόμο να στρεσάρει" ή "τα πιατίνια και oι υψηλές νότες των βιολιών, ενώ διέθεταν ευκαταφρόνητη ανάλυση και πνοή, διέγραφαν μια λεπτότερη ηχητική ευθεία". Ε, πώς να το κάνουμε, δεν είναι και οι πλέον σαφείς περιγραφές, χάνεται λίγο η μπάλα, αλλά είπαμε, είναι ακόμη στα πρώτα τους βήματα.

Τώρα, όσο για το θάψιμο του Κομπλεξικού, όσο μπορεί τους τα χώνει, συχνά-πυκνά, αλλά και παλιότερα.



Δεν θα μπώ στο παιχνίδι της Analysis 'til Paralysis όπως κάνει ο εξωτερικός μας φίλος & rewriter, (διαθέτουμε ήδη rewiter ο οποίος μάλιστα εργάζεται σε σοβαρό δημοσιογραφικό συγκρότημα).

Ο 'Κ'Αμπουθίφι εκτός του ότι είναι απολαυστικός, μου θυμίζει κάτι από to στυλ 'Λαζόπουλου' με το γνωστό και πολύ πετυχημένο 'ψάρεμα-ψείρισμα-ξύρισμα'. Η μετάφραση των κειμένων φυσικά και είναι δύσκολη υπόθεση, πιστεύω πώς γίνεται αρκετά καλά και συνεχώς προσπαθούμε για το καλύτερο. :FSGSFGS4:
 
Last edited: