U23D

Δημήτρης Ιωάννου

Moderator
Staff member
18 June 2006
15,905
Αθήνα-Κέντρο
εγω δηλαδη δεν κανει να δω ...?


.

Ησουν στην Μαλακασα τον Οκτώβριο Στέλιο μου και δεν το ήξερα ???:music-smiley-005:

Σε πειράζω,ρίξε όσες ματιές θες, αν και δεν πιστεύω οτι είναι του γούστου σου..:ernaehrung004:
 

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,492
Πειραιάς
Στα Village.

U23D

Εγώ πάντως είμαι φανατικός οπαδός του συγκροτήματος κ θα πάω σίγουρα να δω αυτό το "περίεργο live" στο σινεμά...:BDGBDGB53:

Εδώ πήγα Βερολίνο για να τους δω δεν θα πάω μέχρι την 'γωνία' να τους δω...;;;;...έστω κ σε βίντεο....;;;;....! :grinning-smiley-043
 
4 November 2007
78
Μόλις γύρισα από τα village...
Ήταν αρκετά εντυπωσιακό μπορώ να πω. Έως πολύ δηλαδή.
Μέχρι που σου σηκώνεται η τρίχα σε κάτι τέτοια κοντινά :drummer::guitarist:
Το τι μπορούν να κάνουν πια αυτες οι βιντεοκάμερες,δεν περιγράφεται

Α! λίγο ο ήχος πνίγεται απο το πολυ μπάσο(φταίνε τα ηχεία της αίθουσας φυσικά και όχι η παραγωγή,μην τρελαθούμε κιόλας) αλλά μάλλον λεπτομέρεια θα φανεί σε κάποιους

γενικά πολύ καλό.αξίζει.
 
15 August 2006
33
Το είδα και εγώ προχθές και τα σχόλια είναι μάλλον θετικά.
Ως πρόγραμμα δεν είναι και άσχημο αλλά τελικά μάλλον θα το χαρακτήριζα κάπως λίγο. Και εξηγούμε:
Σαν παραγωγή είναι άψογη οι U2 επί σκηνής πολύ καλοί και τα τραγούδια άψογα δοσμένα. Απλώς πιστεύω πως δύσκολα κάποιος θα πήγαινε σινεμά για να παρακολουθήσει μια συναυλία με περιορισμένο μάλιστα set list. Εγώ προσωπικά δε το είχα κάνει πότε μέχρι τώρα και ίσως για αυτό όλο αυτό μου φάνηκε κάπως. Φυσικά σε αυτό επηρεάζει πολύ και πόσο αρέσει στο θεατή το συγκρότημα. Για να δώσω ένα στίγμα εμένα μου αρέσουν αρκετά, παλιότερα ήταν από τα αγαπημένα μου, αλλά μάλλον απέχω αρκετά από τα να δηλώσω φανατικός οπαδός.
Στα τεχνικά τα πράγματα ήταν μάλλον λίγο καλύτερα. Όχι τόσο στο τομέα του ήχου αφού όπως είπε και ο Μάνος παραπάνω ήταν μέτριος και αρκετά σιγανός για τα γούστα μου (στην αίθουσα 2 του The Mall) και σίγουρα αυτό επηρέασε στη μη απογείωση της όλης εμπειρίας. Η εικόνα όμως και ειδικότερα το 3D κάνουν τελικά τη διαφορά. Το εφέ είναι είναι πετυχημένο βλέπεις το βάθος και οι λήψεις είναι προφανώς ειδικά σχεδιασμένες ώστε να σε βάζουν "μέσα" στο στάδιο και στη σκηνή. Χωρίς διάθεση υπερβολής θα πω ότι είναι με διαφορά μάλιστα ότι πιο κοντά στο real thing υπάρχει. Να ταν λίγο καλύτερος ο ήχος μόνο...
Συνολικά κατά την δική μου άποψη μια ενδιαφέρουσα εμπειρία αλλά με κάποια μείον. Σαν 3D εμπειρία το Beowolf μου είχε φανεί ελαφρώς καλύτερο αλλά είμαι σίγουρος πως οι φανατικοί των U2 τούτο εδώ θα το εκτιμήσουν περισσότερο :)
 

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
27,928
Παλλήνη
To ειδα αποψε στο the mall και ηταν αρκετα καλο.
Σαν περιεχομενο με καλυψε απολυτα ο Βασιλης.
Τεχνικα δεν με επεισε..
Σε επιπεδο 3D effect, αν και δεν κουραζε ηταν αρκετα αφυσικο...Το ματι δεν βλεπει φυσικα με τετοια εστιαση στο βαθος και σε ολα τα επιπεδα.
Επισης παρα την χρηση νεων DLP ψηφιακων προβολεων το επιπεδο του μαυρου ηταν ψιλοχαλια, η αναλυση μετριοτατη και ελειπε φως. Αν τα τρια τελευταια υπηρχαν, η αισθηση 3d θα ηταν σαφως πιο εντονη.
Ο ηχος, αστα να πανε...
Παντως, ηταν κατι το διαφορετικο και οι φαν του συγκροτηματος δεν θα περασουν ασχημο βραδακι!
 

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,210
Αλιμος
Απάντηση: Re: U23D

Παίδες, επειδή πρόκειται για DVD, το έφερα εδώ...

Στο σινεμα παίζεται.

Ενιγουέι, την ειδα πριν λιγο στο Village του Φαλήρου. Καλη εικονα, κακιστος ηχος. Στα θετικα η εκπληκτικη ατμοσφαιρα των αργεντινων οπαδων τους (η συναυλια δοθηκε στο Μπουενος Άιρες).

Περισσοτερο ηθελα να δω κατι σε 3D και το ειδα ως μια καλη ευκαιρια. Η τρισδιαστατη αισθηση ειναι αληθοφανης και εντυπωσιακη. Απο εκει και περα ομως το U23D δε ειναι και τιποτα το φοβερο. Ισως θα ηταν καλυτερα να εβλεπα το ματς της εθμικης μας.

Υ.γ. Ειναι σιγουρα το μεγαλυτερο γκρουπ των τελευταιων 25-30 χρονων.
 

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,492
Πειραιάς
Πήγα τελικά κ εγώ χθες στο Village Φαλήρου κ το είδα, επιτέλους. :BDGBGDB55:
Η τρισδιάστατη αίσθηση είναι το κάτι άλλο !
Ο ήχος δεν ήταν κάτι το φοβερό, αλλά σαν σύνολο σε βάζει μέσα στο πνεύμα της συναυλίας !!!
Το χάρηκα απίστευτα, καθώς είμαι κ φαν του συγκροτήματος.
Η συναυλία πρέπει να έχει 80-100 χιλιάδες κόσμο στο στάδιο μέσα ! Είναι κάτι το απίστευτο !:grinning-smiley-043
 
17 June 2006
14,350
Re: Απάντηση: Re: U23D

Ειναι σιγουρα το μεγαλυτερο γκρουπ των τελευταιων 25-30 χρονων.

Διαφωνώ: κατά τη γνώμη μου, αυτό τον τίτλο τον αξίζουν μόνο οι Sonic Youth. Mε συνέπεια, ήθος και σε βάθος χρόνου. Με τουλάχιστον 5 εξαιρετικά άλμπουμ. Και με όλα τους τα υπόλοιπα σαφώς άνω του μετρίου.
 

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,210
Αλιμος
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: U23D

Διαφωνώ: κατά τη γνώμη μου, αυτό τον τίτλο τον αξίζουν μόνο οι Sonic Youth. Mε συνέπεια, ήθος και σε βάθος χρόνου. Με τουλάχιστον 5 εξαιρετικά άλμπουμ. Και με όλα τους τα υπόλοιπα σαφώς άνω του μετρίου.

Κωστα, τα εχουμε ξαναπει αυτα. Το "μεγαλυτερο" δεν ειναι υποχρεωτικα και το "καλυτερο". Για μενα οι U2 ειναι μεσα στα 5-10 καλυτερα, εχουν καθολικη αποδοχη, τεραστιες πωλησεις, απιστευτες συναυλιες, διεισδητικοτητα στα κοινωνικα και ηλικιακα στρωματα, επιρροη και τελος, εχουν οπωσδήποτε αξιολογη καλλιτεχνικη αξια. Συνυπολογιζοντας ολα αυτα, θεωρω πως απεχουν αρκετα απο τον δευτερο...