Πρώτη παρουσίαση: iPhone

 Νίκος

Supreme Member
Απάντηση: Re: Πρώτη παρουσίαση: iPhone

Καλά τα maps, αλλά δεν δείχνουν traffic. Eλπίζουμε στις επόμενες εκδόσεις.

iph1.jpgiph.jpg

To site μας παίζει κανονικά, οπότε και μπορούμε να το τιμήσουμε με το σχετικό σήμα.. ;)

works_with_iphone.jpg
 

 Νίκος

Supreme Member
Nαι είναι το αποτέλεσμα από το λινκ που δίνουμε ποιό πάνω.
Δεν είναι όλες οι sim συμβατές,ειδικά οι ποιό σύγχρονες και απαιτείται ο Silvercard sim reader για τον προγραμματισμό του.
Τώρα το ψάχνω για να δω ποιο είναι ακριβώς κτλ κτλ.
 

esykas

AVClub Enthusiast
27 June 2006
1,216
Πειραιάς
αν τα πας καλά με την μετάφραση κάνε έναν οδηγό σε παρακαλώ θα μοσχοπουληθεί να είσαι σίγουρος.:firstprize:
 

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,112
Homeless
Παιζει προβλημα με τις καρτες sim. Εαν εχεις καρτα sim παλαια τοτε με αυτο το μηχανημα τραβας κατι κωδικους απο μεσα και τους περνας σε αλλη καρτα την οποια και προγραμματιζεις. Αν ομως εχεις καρτα νεοτερη δεν μπορει το μηχανημα να τραβηξει τους κωδικους. Αρα αν εισαι τυχερος και εχεις την παλαια καρτα τοτε μπορεις να το χακαρεις. Αλλιως αναμενεις νεες μεθοδους.
 

esykas

AVClub Enthusiast
27 June 2006
1,216
Πειραιάς
έχω τρεις αλλά όλες είναι για 3G δίκτυο.
Τελικά γνωρίζει κάποιος που είναι η φιλοσοφία της πατέντας που δεν μπορούν να βρουν άκρη όπως λέει και στο sait του ο Νορβηγός.
 

 Νίκος

Supreme Member
Στράτο για να γίνει το παραπάνω hack απαιτείται ένας Silvercard sim programmer και απλές sim cards. (να κάποιος τον έχει ακουστά ας ρίξει ένα pm για να δούμε που μπορεί να βρεθεί ).
Θα επανέλθω στο θέμα σε 10 μέρες που θα επιστρέψω από τις διακοπές.
 

notissfak

New member
1 February 2007
39
καλημέρα παιδιά επειδή σήμερα πάω αγγλία, σκέφτομαι να αγοράσω το iphone.θα πρέπει να πληρώνω πάγιο σε κάποια εταιρεία του εξωτερικού για να την χρησιμοποιήσω ελλάδα ή μπορώ κανονικά να την χρησιμοποιήσω εδώ?ευχαριστς εκ των προτέρων παιδιά!
 

notissfak

New member
1 February 2007
39
σωστό και αυτό...αν και με το θέμα του ξεκλειδώματος παίζει ταλαιπωρία...(διάβασα λίγο τις προηγούμενες απαντήσεις,κάτι που δεν είχα κάνει πριν το προηγούμενο post μου.ζητώ συγγνώμη για την...χαζή ερώτηση.)
 

AUDIOBIL

New member
26 July 2007
16
Γεια χαρα παιδια και απο εμενα!Εδω και τρεις μερες ασχολουμαι με το iphone και πραγματικα εχω εντυπωσιαστει!Εξωτερικα ειναι αψογο!Αντικειμενικα ειναι πανεμορφο και πολυ μικροτερο απο οτι το περιμενεις,νομιζω χωρις ανταγωνισμο!Παμε τωρα πιο μεσα!Αρχικα πρεπει να το ξεκλειδωσεις που πλεον ομως υπαρχουν τουλαχιστον 5 τροποι για να επιλεξεις ωστε να δουλεψει κανονικα να συγχρονισει με το itunes αλλα χωρις τις λειτουργειες του τηλεφωνου!Σε αυτον τομεα απο οτι διαβαζω και ψαχνω και εγω νομιζω οτι ειναι θεμα ημερων!Τωρα οσον αφορα λειτουργικα εντυπωσιαζει και ας εχει καποιες ελειψεις που πιστεω με τις αναβαθμισεις θα καλυφθουν!Ο safari δινει ρεσιταλ ενω η οθονη και η αισθηση του fingertouch κλεβουν την παρασταση!Ο ηχος με τα ακουστικα ειναι αψογος ενω απο τα ηχεια υστερει αρκετα αλλα δεν απογοητευει.Το touch πληκτρολογιο στην αρχη σου κανει καπως αλλα μολις περασεις λιγη ωρα μαζι του και μαθεις τα finger tips το ερωτευεσαι!!Το interface του γενικα αλλα και ειδικα σαν ipod ειναι παρα πολυ καλο αν και λειπουν προς το παρον οι 3rdparty εφαρμογες!Αναπαραγωγη video στην 3.5 inch οθονη και με το καινουργιο προτοκωλο ολα τα λεφτα!Βλεπεις ταινια ανετα!Με τους χαρτες δεν εχω προλαβει να το ψαξω αλλα ειδα πιο πανω οτι μπαινουν ελληνικοι,για το πως μπορει να βοηθησει και να δωσει ο φιλος λεπτομεριες!Η μπαταρια τρεις μερες τωρα και ειναι στην μεση.Δεν εχω αποψη,θα επανελθω.Contrast κτλ αρκει να το δειτε στον ηλιο και θα καταλαβετε.Τελος wifi απροβληματιστο,γρηγορο και πανευκολο οπου και αν βρισκεσαι!Αυτα και ειναι μονο η αρχη!:SFGSFGSF:
Καλα μπανια σε ολους!!-bye-