Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Message
<blockquote data-quote="Γιώργος Κυριακαράκος" data-source="post: 1058926753" data-attributes="member: 18"><p>Μιας και ξανάνοιξε αυτό το θέμα. Προς άνοιξη μεριά θα πάρω και εγώ κάποιο bbq. Μετά από κριτικές πολλών φίλων ξέρω ότι θα πάρω King Broil, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα που έχω χαθεί και δεν ξέρω αν όντως θα κερδίσω κάτι πηγαίνοντας σε κάποιο καλύτερο μοντέλο. Επίσης από συζητήσεις τα μόνα σίγουρα που ξέρω είναι ότι μια επιφάνεια που παίρνει 5-6 μπριζόλες είναι μια χαρά για τις ανάγκες του χώρου τοποθέτησης, ενώ δεν θέλω πλαϊνή επιφάνεια για πχ τηγάνι. Κυρίως για κρέατα και ψάρια, αλλά δεν θα έλεγα όχι για πχ καμιά πίτσα. Από την άλλη λαχανικά / πατάτες κλπ βγαίνουν σούπερ στην αεροφριτέζα. </p><p>Όμως η εταιρία έχει τόσα διαφορετικά μοντέλα (gem, royal, monarch, crown, baron, regal, imperial) που χάνεσαι.</p><p>Υπάρχει κάπου κάποιο tutorial για αρχή ή συμβουλές αγοράς;</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Γιώργος Κυριακαράκος, post: 1058926753, member: 18"] Μιας και ξανάνοιξε αυτό το θέμα. Προς άνοιξη μεριά θα πάρω και εγώ κάποιο bbq. Μετά από κριτικές πολλών φίλων ξέρω ότι θα πάρω King Broil, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα που έχω χαθεί και δεν ξέρω αν όντως θα κερδίσω κάτι πηγαίνοντας σε κάποιο καλύτερο μοντέλο. Επίσης από συζητήσεις τα μόνα σίγουρα που ξέρω είναι ότι μια επιφάνεια που παίρνει 5-6 μπριζόλες είναι μια χαρά για τις ανάγκες του χώρου τοποθέτησης, ενώ δεν θέλω πλαϊνή επιφάνεια για πχ τηγάνι. Κυρίως για κρέατα και ψάρια, αλλά δεν θα έλεγα όχι για πχ καμιά πίτσα. Από την άλλη λαχανικά / πατάτες κλπ βγαίνουν σούπερ στην αεροφριτέζα. Όμως η εταιρία έχει τόσα διαφορετικά μοντέλα (gem, royal, monarch, crown, baron, regal, imperial) που χάνεσαι. Υπάρχει κάπου κάποιο tutorial για αρχή ή συμβουλές αγοράς; [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?
Top
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…