Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Message
<blockquote data-quote="Babis K." data-source="post: 1058518622" data-attributes="member: 9"><p><strong>Απάντηση: Καλοκαίρι με Ψησταρίες Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?</strong></p><p></p><p>Πλάκα μαντεμιού εννοώ αλλά όχι ακριβώς σαν αυτή που έβαλες. Είναι αυτή της φωτογραφίας, με ράγες και τρύπα για τα ζουμιά.</p><p>Οι αναθυμιάσεις απ´ το λίπος δίνουν άρωμα στο κρέας; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Εγώ πάντως τα ψητά μου τα προτιμώ χωρίς "μυρωδιές" από αναθυμιάσεις και καπνιές.</p><p>Για το γύρισμα αυτό εννοώ, οτι δεν θέλει πολλές φορές. </p><p>Εγώ συγκεκριμένα ψήνω 8 φορές στις 10 ψάρια και 2 στις 10 κρέας. Και στο κρέας βέβαια αλλά ειδικά το ψάρι, ό,τι και να κάνεις, αν το γυρίζεις συχνά θα σου μείνει το μισό, ούτε πέτσα ούτε τίποτε επειδή στην αρχή κολλάει.</p><p>Αν όμως το ψάρι, ή το μαντέμι, είναι λαδωμένο και το αφήσεις 10 λεπτά στους 200 C με μια σπατουλίτσα γυρίζει πανεύκολα και την πετσούλα του ολόκληρη. Άλλα 8 λεπτάκια απ´ την άλλη και καθάρισες. Πανεύκολα και πεντακάθαρα. </p><p>Αυτό που λέω για χρόνους όπως καταλαβαίνεις διαφέρει ανάλογα με το τι ψήνεις. Τα νούμερα που αναφέρω είναι ενδεικτικά και αντιστοιχούν σε ψάρια 200-300 γραμμαρίων.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Babis K., post: 1058518622, member: 9"] [b]Απάντηση: Καλοκαίρι με Ψησταρίες Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?[/b] Πλάκα μαντεμιού εννοώ αλλά όχι ακριβώς σαν αυτή που έβαλες. Είναι αυτή της φωτογραφίας, με ράγες και τρύπα για τα ζουμιά. Οι αναθυμιάσεις απ´ το λίπος δίνουν άρωμα στο κρέας; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Εγώ πάντως τα ψητά μου τα προτιμώ χωρίς "μυρωδιές" από αναθυμιάσεις και καπνιές. Για το γύρισμα αυτό εννοώ, οτι δεν θέλει πολλές φορές. Εγώ συγκεκριμένα ψήνω 8 φορές στις 10 ψάρια και 2 στις 10 κρέας. Και στο κρέας βέβαια αλλά ειδικά το ψάρι, ό,τι και να κάνεις, αν το γυρίζεις συχνά θα σου μείνει το μισό, ούτε πέτσα ούτε τίποτε επειδή στην αρχή κολλάει. Αν όμως το ψάρι, ή το μαντέμι, είναι λαδωμένο και το αφήσεις 10 λεπτά στους 200 C με μια σπατουλίτσα γυρίζει πανεύκολα και την πετσούλα του ολόκληρη. Άλλα 8 λεπτάκια απ´ την άλλη και καθάρισες. Πανεύκολα και πεντακάθαρα. Αυτό που λέω για χρόνους όπως καταλαβαίνεις διαφέρει ανάλογα με το τι ψήνεις. Τα νούμερα που αναφέρω είναι ενδεικτικά και αντιστοιχούν σε ψάρια 200-300 γραμμαρίων. [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?
Top
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…