Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Message
<blockquote data-quote="Babis K." data-source="post: 1058518570" data-attributes="member: 9"><p><strong>Απάντηση: Καλοκαίρι με Ψησταρίες Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?</strong></p><p></p><p>Είχα μια Weber με κάρβουνο αλλά τελικά είχε βγεί στην αχρηστία. Πολύ φασαρία και βαριόμουν απίστευτα.</p><p>Πήρα μια υγραερίου και βρήκα την υγειά μου... </p><p>Το ψήσιμο είναι παιχνιδάκι αλλά μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να βρώ τον σωστό τρόπο ψησίματος. Ψήνω πάντα σε μαντεμένια πλάκα κι όχι σε σχάρα, η σχάρα είναι μπελάς σε αντίθεση με την πλάκα που δεν θέλει καθόλου γυρίσματα. 10 λεπτά απ´ τη μιλα πκευρά και 8 περίπιυ απ´ την άλλη και τελείωσες. Δεν χρειάζεται καν να είσαι απι πάνω, κλείνεις το καπάκι κι απλά κοιτάζεις το ρολόι σου. </p><p>Τώρα πλέον μέσα σε 20 λεπτά έχω τελειώσει και τα ψάρια, ή το κρέας, είναι έτοιμα στο τραπέζι.</p><p>Το καθάρισμα το κάνω σχεδόν αμμέσως μετά το ψήσιμο, όσο η πλάκες είναι ακόμα ζεστές. Όχι με νερό αλκά με ένα ειδικά διαμορφωμένο ξύλο που έχω φτιάξει και χαρτί κουζίνας. Οι πλακες καθαρίζουν τέλεια και διατηρούνται σαν καινούριες. Το μόνο εξάρτημα που χρειάζεται νερό και απορυπαντικά είναι ο δίσκος που μαζεύει τα καμμένα λάδια που σουρώνουν αλλά αυτό το κάνεις κάποια στιγμή που θα έχεις όρεξη και χρόνο.</p><p>Όσο για τη νοστιμιά πιστεύω οτι όλα αυτά είναι απλά μύθος, όπως και το ψήσιμο του καφέ. </p><p>Μπουκάλες χρησιμοποιώ τις coral gas που τις βρίσκω στη Shell δίπλα μου στα 15 και βέβαια πάντα έχω μια καβάτζα.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Babis K., post: 1058518570, member: 9"] [b]Απάντηση: Καλοκαίρι με Ψησταρίες Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?[/b] Είχα μια Weber με κάρβουνο αλλά τελικά είχε βγεί στην αχρηστία. Πολύ φασαρία και βαριόμουν απίστευτα. Πήρα μια υγραερίου και βρήκα την υγειά μου... Το ψήσιμο είναι παιχνιδάκι αλλά μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να βρώ τον σωστό τρόπο ψησίματος. Ψήνω πάντα σε μαντεμένια πλάκα κι όχι σε σχάρα, η σχάρα είναι μπελάς σε αντίθεση με την πλάκα που δεν θέλει καθόλου γυρίσματα. 10 λεπτά απ´ τη μιλα πκευρά και 8 περίπιυ απ´ την άλλη και τελείωσες. Δεν χρειάζεται καν να είσαι απι πάνω, κλείνεις το καπάκι κι απλά κοιτάζεις το ρολόι σου. Τώρα πλέον μέσα σε 20 λεπτά έχω τελειώσει και τα ψάρια, ή το κρέας, είναι έτοιμα στο τραπέζι. Το καθάρισμα το κάνω σχεδόν αμμέσως μετά το ψήσιμο, όσο η πλάκες είναι ακόμα ζεστές. Όχι με νερό αλκά με ένα ειδικά διαμορφωμένο ξύλο που έχω φτιάξει και χαρτί κουζίνας. Οι πλακες καθαρίζουν τέλεια και διατηρούνται σαν καινούριες. Το μόνο εξάρτημα που χρειάζεται νερό και απορυπαντικά είναι ο δίσκος που μαζεύει τα καμμένα λάδια που σουρώνουν αλλά αυτό το κάνεις κάποια στιγμή που θα έχεις όρεξη και χρόνο. Όσο για τη νοστιμιά πιστεύω οτι όλα αυτά είναι απλά μύθος, όπως και το ψήσιμο του καφέ. Μπουκάλες χρησιμοποιώ τις coral gas που τις βρίσκω στη Shell δίπλα μου στα 15 και βέβαια πάντα έχω μια καβάτζα. [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?
Top
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…