Dr Pan K
Supreme Member
- 18 December 2010
- 9,067
Δηλαδη η λυση-> ενα μιγμα τυπου ( 1 μέρος ισοπροπυλική αλκοόλη, 4 μέρη απιονισμένο νερό και 1 σταγόνα υγρό πιάτων ανά 100χλ.) δεν βοηθαει λετε;
αυτη η φορμουλα ειναι λαθος. σαν επιφανειοδραστικος παραγοντας το σαπουνι-υγρο πιατων ειναι το λιγοτερο επικινδυνο. και οι αναλογιες που εχεις αναφερει δεν ειναι οι πλεον ιδανικες. επειδη ειμαι στην διαδικασια παρασκευης υγρου τυπου am με δις απιονισμενο, ισοπροπυλ 99.9% και επαγγελματικο surfactant, εαν θες μιλαμε μεσω πμ.
φυσικα ισχυει για ολους. οπως εγραψα και σε αλλο νημα, σκοπος ειναι να κατεβει το κοστος του μιχ