Ερωτηση

rider

Supreme Member
5 December 2006
8,069
Για κοιταξτε λιγο βρε παιδια :Eιναι το sub των creative gigaworks s750 και οι συνδεσεις που εχει πισω....τα 7 ηχεια που συνδεονται πανω του ,το πανελ με τα volume,treble ,sub klp και τα 4 καλωδια(τα χρωματιστα αριστερα) που καταληγουν σε 3 οπου συνδεονται στην καρτα ηχου....

http://www.guru3d.com/article/sound/194/6/

http://www.guru3d.com/article/sound/194/4/
http://www.guru3d.com/article/sound/194/3/

Ολο αυτο το συστημα θα μπορουσα να το συνδεσω με καποιον ενισχυτη 7.1 ?

Και καλα τα ηχεια θα μπορουσα βεβαια..το sub ? Γινεται και αν πως ?Με τι συνδεση ...τι καλωδια ? Ισως απο την πορτοκαλι υποδοχη που λεει center/subwoofer σε καταλληλη υποδοχη για sub του ενισχυτη ? Πειραζει που παιζει απο κει ? και το center ......?

OΙ 4 χρωματιστες υποδοχες στο sub ειναι οι front/side/left/ sub-center

Mου εχει κολλησει οτι ο ηχος θα βελτιωθει....και σε ποιοτητα και σε ενταση ..τι λετε ?

ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ


ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΕΑ ΤΟ SUB ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ...ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ CENTER/SUB(δηλαδη απο τα 4 καλωδια να συνεδεα μονο το ενα στο sub και απο τα 3 ->καρτα ηχου μονο το ενα..sub/center) ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ...(ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ) ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ FRONT ? ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΤΣΙ ?Η ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?

H KARTA EINAI H :

http://www.soundblaster.com/products...=141 03&nav=1

Line level out (Front / Side / Rear / Center)

Eκει καταληγουν....
 
Last edited:

captainmilo

New member
31 July 2006
35
Θεσσαλονίκη
Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν να συνδέσεις την πράσινη έξοδο του υπολογιστή σου με τον ενισχυτή σου προκειμένου τα 2 μπροστινά κανάλια να βγαίνουν από τα ηχεία του ενισχυτή , και να αφήσεις τις πορτοκαλί και μαύρες (ή μπλέ) εξόδους , δηλαδή κεντρικό , sub και surround να παίζουν από τα creative σου .
Τώρα , αν κατάλαβα λάθος και εννούσες να συνδέσεις τα creative ή το sub απευθείας πάνω στον ενισχυτή , λίγο δύσκολο
 

suria

Senior Member
22 June 2006
364
Είχα συνδέσει στο παρελθόν τα ηχεία και το sub του dtt2200 της Creative σε έναν AV ενισχυτή αλλά το αποτέλεσμα ήταν χειρότερο από το σύστημα καθεαυτό. Τα ηχειάκια δεν έπαιζαν καλά και έξυναν αρκετά. Ωστόσο, το sub/receiver βρίσκεται ακόμη πάνω στον ενισχυτή. Αν και το μπάσο είναι λίγο σούπα είναι ανεκτός. Πρέπει να χωρίσεις τα minijack με αντάπτορες ή με καλώδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο από 2κάναλο minijack σε 2 μονοκάναλα RCA. Μετά πειραματίζεσαι μέχρι να καταλάβεις ποιο από τα δύο κανάλια είναι το κάθε RCA. Το ίδιο και το Center/sub. Δοκιμάζεις με τα δύο RCA στην προενίσχυση για sub του ενισχυτή και διαπιστώνεις ποιο από τα δύο βγάζει ήχο στο sub.