Ελληνας Οδηγος ......

simonb

Senior Member
16 June 2008
467
Θεσσαλονίκη
Στους τραγικούς "δρόμους" της Ελλάδας, όπως τον Κορίνθου-Πατρών που κάνω και πολύ συχνά, αναγκάζεσαι να οδηγείς στη ΛΕΑ. Πάντως αυτοί που προσπερνούν από δεξιά (πχ στην Κορίνθου Πατρών που έχει 3 λωρίδες, οπότε βρίσκουν... άπλα στη δεξιά λωρίδα) είναι για σκότωμα, είναι φορές που κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα μου όταν σκέφτομαι ότι ο καραγκιόζης που μου μπαίνει σφήνα δεξιά βάζει σε κίνδυνο τη ζωή μου από ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ. Γιατί έχω δει και ΑΠΕΙΡΕΣ φορές να είναι κάποιος πίσω μου στη μεσαία λωρίδα, να είναι άδειος ο δρόμος αριστερά και να έρχεται από δεξιά να προσπεράσει! Αδσφσδφ.
Αυτόν τον δρόμο τον έχω κάνει μια φορά στην ζωή μου μόνο, το 2002, έχοντας φτάσει από Ανκόνα στις 3 το πρωί. Πήγαινα με 110 (το όριο αν θυμάμαι καλά) στην αργή λωρίδα και με προσπερνούσανε (κορνάροντας βέβαια γιατί κωλυσιεργούσα με το όριο) με τους μεγάλους προβολείς αναμένους σε δρόμους χωρίς φωτισμό. Από τότε αποφάσισα πως αν δεν υπάρχει φέρυ για Ηγουμενίτσα, το προτιμότερο είναι το Μπάρι ή Μπρίντιζι για Δυρράχιο και από κει Τίρανα, Μοναστήρι, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη.
 

Spartiatis

AVClub Fanatic
3 December 2007
10,197
Re: Απάντηση: Ελληνας Οδηγος ......

Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα νεκροταφεία από την Κορίνθου-Πατρών.
Πχ Αντίριο-Αγρίνιο !! (μπρρρρ... θέλει κότσια να οδηγήσεις βράδυ εκει) και Πατρών-Πύργου.

Θα έλεγα Αντίριο - Αμφιλοχία καί θα προσθέσω το Τρίπολη - Καλαμάτα ........ σκηνές απείρου κάλους!!!!!!! καί όπως αναφέρθηκε προηγουμένως τα μπλόκα είναι σε γνωστά σημεία.

Τελικά αν η αστυμομία χρησιμοποιούσε τα περιπολικά με τις συμβατικές πινακίδες, θα αφαιρούσε πολλές εκατοντάδες διπλώματα καθημερινά............. αλλά έλα που οι περισσότεροι ¨κάφροι¨θα τα έπερναν πίσω με το σχετικό μέσον.