Αγόρα LCD TV

Murinus

New member
28 January 2008
15
Πρώτα απ' όλα χαιρετώ την παρέα του AVClub!Χαίρομαι που έγινα μέλος του Forum σας και ελπίζω να μπορέσω να προσφέρω και εγώ στο μέλλον.

Στο θέμα μου τώρα..δεν είχα ποτέ μου μια High-End TV και τώρα που έχω τη δυνατότητα να αγοράσω μια..θέλω να το ψάξω καλα.
Σκέφτομαι να αγοράσω μία Bravia KDL-40X3500 100Hz, πραγματικά όμως δεν είμαι καθόλου μέσα στα πράγματα τελευταία και ταπεινά ζητάω την γνώμη σας.

Τώρα,ας υποθέσουμε πως την αγόρασα, τι χρειάζομαι για να μπορώ να βλέπω τα κανάλια σε HD αναλύσεις?Απο την στιγμή που είναι "Full HD" δεν χρειάζομαι reciever?Με λίγα λόγια όταν την "στησω" τη χρειάζεται να κάνω(η να αγοράσω) για να απολαύσω HD εικόνα?

Όσον αφορά την TV μήπως θα μου προτείνατε κάποια άλλη?

Διαφωτίστε με!

EDIT:Αγόρα=Αγορά(τονισμός)
 
Last edited:

karafloulis

New member
20 December 2007
6
Κρητη
kalispera filos!
ego exo mia samsung 32 lcd HD Ready. eimai polu euxariistikmenos. vevaia i Full tha einai ola ta lefta. loipon sto thema mas! ta kanalia mas einai polu xalia analisi, dil min perimeneis na deis HD ekei. na pareis mia TV alla gia mena den aksizoun ta trela posa apla na einai HD Full sta 1080p. an baleis kai ena kalo ixosistima ekei tha eisai ok. meta to mono pou thes na deis HD einai ena blue ray disk player i akoma ena pc me mia karta grafikon HD gia na deis ergo tis prokopis.ego exo kanei to deutero kai eimai apoluta euxaristimenos akoma kai stin mikri analisi! kali agora loipon file....!!!!!!!!!!!!:BDGBGDB55:
 

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Φίλε Murinus, καλώς ήρθες και καλή διαμονή σου εύχομαι :ernaehrung004:
Πραγματικά η Sony 40X3500 είναι από τις κορυφαίες LCD της αγοράς, για πολλούς εδώ μέσα η κορυφαία. Επόμένως εαν μιλάμε για μια πολύ καλή αγορά LCD, αυτή είναι σίγουρα μια άριστη επιλογή, μεταξύ 2-3 ακόμα μοντέλων, που μπορεί να σου προτείνουν και τα υπόλοιπα παιδιά.
Η συσκευή όπως πολύ σωστά λες προβάλει υλικό HD, αλλά για να το προβάλει, πρέπει να την "ταϊσουμε" και με αυτό. Αυτή τη στιγμή οι επιλογές που έχεις είναι:

- Δορυφορικός δέκτης HD. Υπάρχουν ήδη αρκετά δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν σε HD φορμά, αλλά φυσικά τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται σε μπουκέτα, τα οποία πρέπει να πληρώσεις για να τα απολαμβάνεις.

- BluRay και HD-DVD players. Φυσικά ο πόλεμος των φορμάτ στα 2 στρατόπεδα καλά κρατεί, με το BluRay να κατέχει το 75% της πίττας και το HD-DVD το υπόλοιπο 25%. Ελληνικούς υπότιτλους όμως στις ταινιες θα βρεις αποκλειστικά στους περισσότερους τίτλους BluRay, ενώ σπανίζουν σε τίτλους HD-DVD.

- HTPC (Home Theater PC). Να φτιάξεις δηλαδή έναν υπολογιστή που θα είναι το Multimedia κέντρο σου και να πάιζεις μέσω αυτού HD υλικό.

Αυτά είναι τα βασικά που μπορείς να προμηθευτείς για να απολαμβάνεις εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Το θέμα είναι τι επιθυμείς εσύ, τι ποσό διαθέτεις κι ανάλογα προχωράς.
-bye-
 

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Φϊλε karafloylis, θα σε παρακαλούσα, βάσει των κανονισμών του φορουμ, να μην γράφεις greeklish αλλα με ελληνικούς χαρακτήρες. -bye-
 

kgf123

Established Member
19 December 2007
236
παρε τη σονυ.καπου πηρε το ματι μου προσφορα με την ομπρελα δωρο:flipout::flipout::flipout:
σοβαρα τωρα,η σονυ ειναι πολυ καλες αλλα αμα σου κατσει,την εκατσες!για hd υλικο χρειαζεσαι και hd player.playstation για bluray η καποιο αλλο player,bluray η οχι που να μπορει να κανει upscale(για κανονικα dvd).αν και την καλυτερη ποιοτητα θα τη δεις η με bluray η με hddvd.αλλα επειδη εδω στην ελλαδα τοχουν σνομπαρει πολυ το hddvd τα καταστηματα μαλον για bluray σε κοβω.για δορυφορικο hd καλα ειναι αλλα η αποψη μου ειναι οτι δε συμφερει αν δεν εχεις ηδη εγκατασταση.πιατο και τα λοιπα δηλαδη.
 
Last edited: