Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Ώρα για Μπύρα
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Message
<blockquote data-quote="dimitris_av" data-source="post: 1058918455" data-attributes="member: 28665"><p>Οι περισσότερες ιδιαίτερες μπύρες γευστικά δεν είναι για χόρταση...αν ειδικά είναι και με υψηλό αλκοόλ. Τώρα λόγω φορολόγησης και τιμολόγησης αν την βγάλουν 500ml η τιμή θα χτυπήσει πολύ στο μάτι στο ράφι....</p><p>Όλες οι ipa, pale ale, double, triple για να έχουν έντονη πυκνή γεύση και σώμα έχουν τριπλάσια ποσότητα λυκίσκου από τις συνηθισμένες. Εξού και το κόστος </p><p>Πάντως να ξέρεις ότι πολλές μπύρες "περίεργες", κατά την ζυθοποίηση περιέχουν υλικά (συνήθως φρούτα) τα οποία βάση νόμου δεν καθιστούν το προϊόν ως μπύρα και έχει πρόστιμο αν το υγειονομικό μπει σε μικροζυθοποιεία που παρασκευάζεται τέτοια μπύρα. Για το λόγο αυτό ζυθοποιούν στο εξωτερικό και το προϊόν μετά εισάγεται. Αυξάνεται και από αυτό το κόστος....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dimitris_av, post: 1058918455, member: 28665"] Οι περισσότερες ιδιαίτερες μπύρες γευστικά δεν είναι για χόρταση...αν ειδικά είναι και με υψηλό αλκοόλ. Τώρα λόγω φορολόγησης και τιμολόγησης αν την βγάλουν 500ml η τιμή θα χτυπήσει πολύ στο μάτι στο ράφι.... Όλες οι ipa, pale ale, double, triple για να έχουν έντονη πυκνή γεύση και σώμα έχουν τριπλάσια ποσότητα λυκίσκου από τις συνηθισμένες. Εξού και το κόστος Πάντως να ξέρεις ότι πολλές μπύρες "περίεργες", κατά την ζυθοποίηση περιέχουν υλικά (συνήθως φρούτα) τα οποία βάση νόμου δεν καθιστούν το προϊόν ως μπύρα και έχει πρόστιμο αν το υγειονομικό μπει σε μικροζυθοποιεία που παρασκευάζεται τέτοια μπύρα. Για το λόγο αυτό ζυθοποιούν στο εξωτερικό και το προϊόν μετά εισάγεται. Αυξάνεται και από αυτό το κόστος.... [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Ώρα για Μπύρα
Top
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…