Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Κρασί… μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Message
<blockquote data-quote="takisot" data-source="post: 698796" data-attributes="member: 12"><p>Το λευκο Σιγαλας βαρελι (ασυρτικο Σαντορινης), ειναι εξαιρετικο κρασι.</p><p>Το (αγαπημενο μου) Βισαντο ειναι πολυ γλυκο και ειναι το original κρασι της θειας κοινωνιας. Οι εξαγωγες του στην Τσαρικη Ρωσια και την εκκλησια της ειχαν φερει πλουτο στην Σαντορινη, στις αρχες του προηγουμενου αιωνα. Επειδη ομως σημερα ειναι πολυ ακριβο, σπανια θα το γευτειτε ως θεια κοινωνια στους ναους (με εξαιρεση το Αγιον Ορος οπου ακομα προμηθευεται Βισαντο αντι μαυροδαφνης).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="takisot, post: 698796, member: 12"] Το λευκο Σιγαλας βαρελι (ασυρτικο Σαντορινης), ειναι εξαιρετικο κρασι. Το (αγαπημενο μου) Βισαντο ειναι πολυ γλυκο και ειναι το original κρασι της θειας κοινωνιας. Οι εξαγωγες του στην Τσαρικη Ρωσια και την εκκλησια της ειχαν φερει πλουτο στην Σαντορινη, στις αρχες του προηγουμενου αιωνα. Επειδη ομως σημερα ειναι πολυ ακριβο, σπανια θα το γευτειτε ως θεια κοινωνια στους ναους (με εξαιρεση το Αγιον Ορος οπου ακομα προμηθευεται Βισαντο αντι μαυροδαφνης). [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Κρασί… μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις
Top
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…