Ενισχυτης ακουστικων και ακουστικα, τελικη επιλογη.

kontinos

Established Member
31 May 2011
178
Όχι, έχει ένα κοντό 3.5 με ανταπτορα για την πολύ παχιά υποδοχή, και το δεύτερο είναι xlr.
 

kontinos

Established Member
31 May 2011
178
Η αλήθεια είναι δεν ήταν ακριβώς αυτό το οικονομικό που είχα κατά νου, αλλά οκ.
 

kontinos

Established Member
31 May 2011
178
Δεν πρόλαβα να το πάρω σημερα, φαντάσου τώρα γυρνάω από τη δουλειά. Αλλά εννοείται, όταν το έχω στα χέρια μου με το καλό.
 

kontinos

Established Member
31 May 2011
178
Ωραία στιβαρή κατασκευή, ωραία αίσθηση στο χέρι, ακόμα και η βάση ευτυχώς είναι από το ίδιο υλικό κι όχι πλαστική. Μόνη παραφωνία τολμώ να πω, το τηλεκοντρόλ. Κάτι ψιλο-σαν-γρατζουνιες στην οθόνη θα δω πως είναι στο σπίτι όταν είναι αναμενο, πάντως κρίμα για ένα προϊόν του κουτιού με τόσο καλή ποιότητα. Ακουστικές εντυπώσεις επίσης από σήμερα αργά το βράδυ.
 

Sonorus

Super Moderator
Staff member
28 August 2010
8,433
Θεσσαλονίκη
Άντε με γεια σου.
Έφτιαξες High end σύστημα ακουστικών.
Το τηλεκοντρόλ εμένα μου αρέσει γιατί είναι διακριτικό.
 

kontinos

Established Member
31 May 2011
178
Γενικά, πολύ ικανοποιημένος, και από κοντά μιας και οι διαστάσεις είναι πιο μαζεμένες αποσο νόμιζα, όντως δεν είναι άσχημο, αντιθέτως! Ελπίζω και αυτό, όπως και τα ακουστικά, να είναι εξίσου καλή προσθήκη στο ακουστικό αποτέλεσμα! Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.
 

kontinos

Established Member
31 May 2011
178
Καλη χρονια με υγεια κι ο,τι επιθυμει ο καθενας σας ευχομαι!
Λιγο αργοπορημενος σημερα λογω χαζομαριασης ελληνικης αστυνομιας να κλεισει κατι σταθμους του μετρο, λιγο με προβληματισμο αν εκανα σωστα το firmware update, παντως εδω ειμαι.
Καταρχας, και μονο απο θεμα εντασης, με τα ακουστικα μου, το ifi δεν παιζεται. Εκει που νομιζα οτι ειναι το τερμα, δεν υπαρχει τερμα (καλα, υπαρχει, διοτι ειμαι αυτος που ειμαι!), διοτι φοβαμαι να το παω πιο πανω μην και κουφαθω. Πραγματικα χανεται η εννοια του κλειστου ακουστικου, διοτι φτανει σε απιστευτες εντασεις.
Αλλα το εντυπωσιακο δεν ειναι αυτο. Το εντυπωσιακο ειναι οτι σηκωνομαι να παω να παρω νερο, κι ακουγεται η μουσικη απο το ακουστικο λες κι απλα εχω χαμηλωσει το ηχειο κι ακουγεται απο πισω ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ αυτο που παιζει.
Το εντυπωσιακο φιλοι μου ειναι οτι ανεβαζω την ενταση στο μεγιστο (00db) και δεν υπαρχει η μιση παραμορφωση, παρα μονο κατι ελαχιστα σε μηδαμινα σημεια.
Θεωρουσα οτι ολο αυτο μπορουσε να ειναι placebo effect, μονο και μονο για τα λεφτα που εχω δωσει.
Αλλα σας διαβεβαιω, οχι.
Τα ακουστικα ειναι καταπληκτικα, δεν εχω λογια, σας το ειπα απο προχτες.
Το ΝΕΟ ερχεται, για μενα τουλαχιστον που δεν εχω εμπειρια με τετοιες συσκευες, να τους δωσει την πνοη που ελειπε απο την ηχητικη υπογραφη και καθαροτητα του συστηματος μου. Παιρνουν επι της ουσιας τα ακουστικα απο το μετριο υποβαθρο τους, και τους δινουν μια δυναμικη και στερεα βαση.
Επειδη ειμαι πολυ αυστηρος στις κρισεις μου, ειδικα με τα λεφτα που δινω, απλα να σας πω πως γραφω τα παραπανω αφου εχω κανει δοκιμες με το προηγουμενο μου στησιμο και το καινουριο τουλαχιστον δεκα φορες σε 2-3 τραγουδια που καταλαβαινω και εχω καλες ηχογραφησεις, για να τα γραψω αυτα.
Αντικειμενικα δεν μπορω να σας πω πως ενα αλλο dac μπορει να εκανε αλλη δουλεια, περα απο την φτηνη bheringer που χρησιμοποιω εδω και χρονια και δοκιμασα πριν, αλλα μπορω να σας πω οτι το NEO στην καθαροτητα που προσφερει ειναι εξαιρετικο.
Η ενισχυση που μου προσφερει προσωπικα ειναι επαρκης υπερ το δεον, λιγο παραπανω και θα κουφαθω.
 

Panoramix

Moderator
Staff member
31 January 2012
11,464
Θεσσαλονίκη
Εμενα με balanced καλωδιο το focal clear "τερματιζει" στο -9 αλλα ειναι πολυ πριν εκκωφαντικη η ενταση. Κανονικα ακουω στο -30. Το μηχανακι τα γεμιζει άνετα. Και ταιριαζει αρκετα.
 

kontinos

Established Member
31 May 2011
178
Συνεχιζω. Οτι σας περιγραφω προερχεται απο ηχο μεσω των 3.5 με βυσμα 6.κατι, δηλαδη οχι balanced.
Οταν ερθει balanced καλωδιο θα επανελθω. Πολλα εξοδα ρε Sonorus!
Ο ηχος ειναι ισορροπημενος. Δεν υπαρχει περιπτωση να πεις αυτο μου καλυπτει αυτο ή το καπελωνει. Θες με εναν ισοσταθμιστη να βαλεις τα γουστα σου, ναι, αλλα το ακουστικο δεν στο κανει, πολυ απαλα μονο. Εχει λιιιιιιγο μπροστα τα πισω μπασα και μπροστα τις δυνατες φωνες.
Ειναι ανοιχτο, δινει χωρο. Πραγματικα, αυτη η αισθηση του ακουστικου κολλημενου στο αυτι, αλλα του ηχου να εχει ενα δωματιο αποσταση μπραβο. Καθυπερβολη αυτο, αλλα δινει απλα, τι να κανουμε, δεν σε μπουκωνει.
Εγω θα πω αυτο που λεω απο την αρχη, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους σας που με προτρεψατε ή πεισατε να τα παρω, ευχαριστω και οσους με σπρωξανε προς το ΝΕΟ διοτι ναι, κανει διαφορα, και γενικα σας ειμαι ευγνωμων που προσθεσατε μια ποιοτητα στην καθημερινοτητα μου που δεν ειχα υποψη μου οτι θα μπορουσε να υπαρχει, και μπραβο σας!

Καλη χρονια και παλι σε ολους, με υγεια!
 

kontinos

Established Member
31 May 2011
178
Και για να μην αφησω κενα, οι γρατζουνιες που ειδα στο unboxing δεν φαινονται πουθενα, ολα καλα.