Χεχεχε, ο παππούς μου άνετα θα μπορούσε να φοράει κιλτ και να παίζει γκάιντα αγναντεύοντας από μια κορυφή στα χάιλαντς
Σε κάποιο φόρουμ είχα διαβάσει για κακή ποιότητα εκτύπωσης και διαφάνειες παραμορφωμένες αλλά μάλλον παίζει σημαντικό ρόλο και η ποιότητα της διαφάνειας. Απ'ότι ξέρω υπάρχουν διαφάνειες για inkjet, φωτοτυπικά, laser και κάποιες με μία επιφάνεια κατάλληλη για inkjet και την άλλη για laser(αλλά δεν νομίζω να έιναι κατάλληλες). Mε τον δικό μου εκτυπωτή χρησιμοποιώ διαφάνειες laser της 3Μ χωρίς κανένα πρόβλημα παραμόρφωσης ή διαφορετκής κλίμακας. Ότι του δίνω αυτό μου βγάζει.
Με αλλαγή στην κλίμακα μπορούσε να διορθωθεί ή ήταν ακανόνιστη η παραμόρφωση;όχι μόνο οι διαφάνειες, πχ ο παλιός μου laser hp 1005 εκτύπωνε παραμορφωμένα, δηλαδή αν είχες ένα τετράγωνο πλευράς 10 cm και μέτραγες το εκτυπωμένο έπαιζε κατα 1 με 2 χιλιοστά η κάθε πλευρά!!
Ξέρει κανείς που μπορώ να δώσω να μου φτιάξουν φιλμάκι; (σε περίπτωση που χρειάζομαι κάτι με μεγάλη ακρίβεια)
καλά αφού δουλεύει η πάστα όλα καλά. δεν είμαστε κ η nasa...
Ξέρει κανείς που μπορώ να δώσω να μου φτιάξουν φιλμάκι; (σε περίπτωση που χρειάζομαι κάτι με μεγάλη ακρίβεια)
θα πας για photoplot στην όστρακον..
η οποία βρίσκεται κάπου στον βορρά (των αθηνών).. (έχω χάσει τα ίχνη της)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.