Σε Βλέπω III - Saw III

ψηφιστε την ταινια


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
DVREVR01915X.jpg

Σε Βλέπω III
Saw III
Έτος: 2006
Χώρα : ΗΠΑ
Είδος: Θρίλερ τρόμου
Διάρκεια: 209
Σκηνοθεσία: Ντάρεν Λιν Μπούσμαν
Πρωταγωνιστούν : Τόμπιν Μπελ , Σάουνι Σμιθ , Ντίνα Μέγιερ
Εικόνα: 1,78:1
Ήχος:
soundlogo_digital_dts_surround.gif
dolby%20surround%20ex%205.1.gif


Ακολουθώντας την παράδοση των δυο προηγούμενων και αυτό το DVD στέκει σε υψηλά επίπεδα ήχου και εικόνας . Φορτωμένο πολύ περισσότερες σκηνές ανατριχίλας και με αρκετά κιλά αίμα παραπάνω θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας αν την επιλέξετε. Μάλιστα επιχειρεί να ρίξει φως σε όλα εκείνα τα σκοτεινά σημεία που άφησε στο πρώτο να αιωρούνται. Σε γενικές γραμμές αν και υπερβολικό βλέπετε ευχάριστα .

Saw-III-.jpg
524872-saw-iii.jpg
Saw_3_4098_medium.jpg


Αντιγράφω απ το οπισθόφυλλο

Ο “εφευρετικός” Jigsaw έχει εξαφανιστεί, ενώ η αστυνομία τον ψάχνει απεγνωσμένα. Η γιατρός Λιν Ντένλον, τελειώνοντας τη βάρδια της στο νοσοκομείο που εργάζεται, πέφτει θύμα απαγωγής. Όταν συνέρχεται, βρίσκεται σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη και εκεί γνωρίζει τον αιμοσταγή δολοφόνο. Η Λιν, όσο κι αν προσπαθεί, δεν μπορεί να ξεφύγει και πρέπει να υπακούσει στις διαταγές του Jigsaw. Ο ίδιος είναι πολύ άρρωστος και πρέπει να τον κρατήσει στη ζωή μέχρι ο Τζεφ, το δεύτερο θύμα του, να ολοκληρώσει τις άρρωστες επιθυμίες του. Το παιχνίδι όμως γίνεται περίπλοκο και οι κανόνες δε φτιάχνονται ποτέ για να τηρούνται!


 

PanMan

Μέλος Σωματείου
19 June 2006
9,242
Νεο Ψυχικο
Η ταινια ειναι πιο splatter απο τα προηγουμενα δυο και χωρις το σεναριο του πρωτου. Ο ηχος ειναι εκπληκτικος και αναφερομαι στο d.d. καθως λογω ωρας δεν την ειδα με dts.
Οι φιλοι του blood bath θα ενθουσιαστουν.
 

markont

Established Member
19 June 2006
230
Μέτρια κατά τη γνώμη μου, το πρώτο ήταν το καλύτερο.
 
14 December 2006
4,265
Ψήφισα κακή παιδιά γιατί δεν είχε τίποτα απο την αγωνία και το απρόσμενο του πρώτου και του δεύτερου.Απο τα μισά είχες ήδη καταλάβει με ποιόν ήθελε να παίξει ο "κακός" αυτή την φορά και άπο εκει και πέρα τα πάντα ήταν απείρως προβλέψιμα.