Σε αυτη την τιμη φαντασου εχω βρει την 5500.Οσων αφορα τα παθητικα γυαλια αυτα ειναι το θεμα και θελω μια απο αυτες τις 2 τηλεορασεις.Με τα ενεργητικα δεν μπορεσα να δω πολυ γιατι με ενοχλησαν στα ματια κατα τη διαρκεια που εβλεπα και μετα που τα εβγαλα ειχα ακομα θεμα.Τα ματια μου τρεμοπαιζαν.Ηθελα να αγορασω την 650 (47), τις 4500 και 5500 δεν τις κοιτουσα ιδιαιτερα λογω προβληματων με το 2d και την κινηση (για να το λενε ακομα και οι κατοχοι... ετσι θα ναι). Ειδα χθες στο mediamarkt την 55αρα 650 και ξενερωσα... πολυ πεθαμενα χρωματα σε 2d σε σχεση με την 46ΕΧ720.
Τωρα πλεον ειμαι πολυ μπερδεμενος και ψαχνω μια 47 για demo μηπως και εφταιγαν οι ιντσες για την θωλουρα και την χαλια αποδοση...
Παντως η sony ειναι πολυ καλη... να ειχε και passive γμτ......
edit: Αν τελικα θελεις την 47LW605S να σε ενημερωσω οτι παιζει στα 1297 στο electroworld με κουπονι STH88631
Τοσο χαλια ειναι δηλαδη?Οποιος θελει να βλεπει ξεκουραστο 3D πρεπει να θυσιασει κατι απο το 2D.
Οι Passive της LG ειναι μια κλαση κατω απο Sony-Samsung και 2 κλασεις κατω απο Panasonic σε 2D.
Αν δε τη δεις ποτε διπλα απο 1 καλη τηγλεοραση μπορει να μη το καταλαβεις τοσο. Αν τη δεις ομως... Τουλαχιστον ειναι καλη στη θεαση 3d ταινιων.Τοσο χαλια ειναι δηλαδη?
Τοσο χαλια ειναι δηλαδη?
Ναι ισως ημουν υπερβολικος λεγοντας χαλια αλλα πως ακριβως προσδιοριζεις μια κλαση που ειναι μια τηλεοραση και πως μια αλλη που ειναι μια πιο κατω(κλαση) και μια αλλη που ειναι μια πανω?Υποψιν οτι την 5500 την ειδα πρωτη φορα να παιζει 2d στο πλαισιο και μου ειχε κανει εντυπωση η εικονα της και εκ των υστερων εμαθα οτι παιζει και 3d.Και τι ακριβως εννοεις οταν λες οτι δεν δουλει σωστα η κινηση?Αυτο ειναι αποτελεσμα των 100hz αντιθετα με αλλες που εχουν 200?Δεν ειπα χαλια , μια κλαση πιο κατω ειπα.
Το πιο ενοχλητικο για εμενα ειναι η κινηση που ουτε φετος λειτουργει 100% σωστα.
Kαλοθεατη εκανες καλη εκλογη να σκεφτεις πηρα μια LG47 LW5500 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΩ στο 2δ ηταν απαισια καμια σχεση με τη D8000 Για το θεμα σχετικα με το clouding παιξε λιγο με τον οπισθιο φωτισμο και φωτεινοτητα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.