The Ant and the Aardvark

karavan

Supreme Member
14 June 2010
4,435
Είμαι κωλόγερος ή δε βγαίνουν πια τέτοια κινούμενα σχέδια; Αν θυμάμαι καλά παιζόταν κάπου εκεί ανάμεσα σε δύο σκετσάκια με το Ροζ Πάνθηρα.
 

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,466
North by Northeast
Είμαι κωλόγερος ή δε βγαίνουν πια τέτοια κινούμενα σχέδια; Αν θυμάμαι καλά παιζόταν κάπου εκεί ανάμεσα σε δύο σκετσάκια με το Ροζ Πάνθηρα.

Αν εξαιρέσω τους Πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης άντε και τον Μπομπ Σφουγγαράκη, ολα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν σήμερα είναι απο αδιάφορα έως για πέταμα.

Είχα ρίξει τρελά γέλια με τον Aardvark τότε, τα χρόνια τα παλιά :p
 
17 June 2006
23,743
Αθήνα
Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Α κινούμενα σχέδια (όπως και ο ροζ πάνθηρας). Χάλια μεν γραφικά με τα σημερινά standard, αλλά αδιάφορο. Μόνο και μόνο με τις γκριμάτσες γελάς.
Ευτυχώς στα δορυφορικά κανάλια παίζονται ακόμα. Και μάλιστα τα απολαμβάνουν και τα παιδιά, που σαφώς τα προτιμούν από τις βλακείες τα ρομπότ.
ροζ πάνθηρας (τα πολιά original επεισόδια, όχι τα μεταγενέστερα).
μηρμυγκοφάγος
scooby dοο (τα πολιά κι αυτά τα original)
κογιότ

Ξαναλέω ότι ακόμα και τα παιδιά τα προτιμούν BY FAR . ειδικά το κογιότ ακόμα και όλη την ημέρα να παίζει επανάληψη είναι ικανά να το βλέπουν.
Κρίμα που δεν βγαίνει τίποτα ανάλογο πλέον σήμερα.

Αρα δεν είμαστε κωλόγεροι :grandpa::grinning-smiley-043:flipout:
 

costis_d

AVClub Enthusiast
20 November 2009
757
Πειραιάς
Είμαστε... αλλά τουλάχιστον έχουμε καλό γούστο.

Η φωνή του Aardbark ήταν του ηθοποιού John Byner. Είχε βασίσει τη φωνή του χαρακτήρα πάνω στη φωνή του stand-up comedian Jackie Mason, ο οποίος εμφανιζόταν και στο Ed Sullivan Show και έκανε και σε τρία επεισόδια των Simpsons, τη φωνή του πατέρα του κλόουν Krusty (ο ραβίνος Hyman Krustofski).