Weekend στο Λονδίνο..

Elina

Senior Member
13 January 2009
556
Γέρακας
23 και 24 Ιουλίου
Οι Portishead στο Alexandra Palace στο Λονδίνο είναι οικοδεσπότες ενός διήμερου all day event
20110723-mirrorgbig.jpg

ιδού η λίστα των προσκεκλημένων τους..

Saturday 23rd July

• PJ HARVEY
  • DOOM
  • COMPANY FLOW (original line-up – first UK show in 10 years)
  • THE BOOKS
  • FACTORY FLOOR
  • BEAK>
  • DD/MM/YYYY
  • FOOT VILLAGE
  • & MORE TBC

Sunday 24th July

• GRINDERMAN
  • GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR
  • SWANS
  • BEACH HOUSE
  • CARIBOU
  • ALAN MOORE & STEPHEN O’MALLEY
  • LIARS
  • THE TELESCOPES
  • THE PASSION OF JOAN OF ARC
  • ANIKA
  • S.C.U.M.
  • & MORE TBC
Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα http://www.alexandrapalace.com/whats...ng-portishead/ και τα εισιτήρια ..

Mήπως να οργανώσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές .. η έστω, να τις ονειρευτούμε.. ?

23 και 24 Ιουλίου
Οι Portishead στο Alexandra Palace στο Λονδίνο είναι οικοδεσπότες ενός διήμερου all day event

Mήπως να οργανώσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές .. η έστω, να τις ονειρευτούμε.. ?

Αχ, τι καλά!!!!

Μπράβο καλή μας Ελίνα. ευχαριστούμε για την ενημέρωση :2thumb22sup:

Να το οργανώσουμε, όχι απλά να το ονειρευτούμε, τα όνειρα δεν πρέπει να μένουν στα χαρτιά ή στα λόγια.
Έτσι κι αλλιώς περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα πολλές μεγάλες αγάπες της Μουσικής μας Κατηγορίας, οπότε ίσως και να παραστεί σχεδόν σύσσωμη!!

Ας δούμε τι ενδιαφέρον υπάρχει πρώτα...
και τι availability, κρίνοντας π.χ.κι από εμένα, που όσο κι αν θα ήθελα να πάω, έχω ήδη κανονίσει κάτι άλλο για τις τελευταίες εβδομάδες του Ιουλίου.

Πάντως, δεν μου είναι δύσκολο να το ψάξω αυτό που λες...

Ωραία. Για να δούμε πόσοι θα ήθελαν να πάνε και αν είναι να οργανωθούμε σιγά σιγά....Δεν κατάλαβα δλδ μόνο οι high-endάδες θα οργανώνονται??:afro:

Τέτοιες εποχές, το πολύ-πολύ να είναι ένα ζωντανό όνειρο!
Πάντως θα ήθελα πολύ να το παρακολουθούσα..
divaPOPgold_img.htm
divaPOPgold_img.htm

Nα το οργανώσουμε Ελινάκι.

Μόνο που θα πρέπει να τους κάνουμε διαρκώς υπενθύμιση, γιατί στο τέλος θα φτάσει ο Ιούλιος και θα πουν ....."το ξέχασα"

:Banane0::Banane0: