Group orders

Παντελής

Supreme Member
10 April 2010
5,610
Κερατσίνι
Λοιπόν παιδιά μιας και έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε κάποιες ομαδικές παραγγελίες ανοίγει αυτό το νήμα με σκοπό να διευκολύνει την όλη διαδικασία.Θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα πρέπει να συζητάμε και να αναφέρουμε προσωπικά δεδομένα όπως αρ.λογαριασμών,διευθύνσεις κ.λ.
 

ergotelis

AVClub Addicted Member
6 January 2010
2,018
Ηράκλειο Κρήτης
Κώστα το λέγαμε αυτό στο θέμα με το dqg II που είναι μάλλον το μικρότερο ΑΑΑ. Αν σε ενδιαφέρει ακόμη, πες μου!

Λοιπόν, μιας και περνάει ο καιρός, θα ήθελα να κανονίσουμε ό,τι χρειάζεται για να τα παραλάβετε όλοι σας όπως πρέπει!
1)Το κόστος που πλήρωσα ήτανε 31$ για τα R5 και 33 για τα R4 neutral.
2)Πλήρωσα ακριβώς 268,76 ευρώ για 12 φακούς ή 376 δολλάρια.Η ισοτιμία που πλήρωσα τους φακούς είναι ακριβώς 1,399 . Όλα αυτά είναι από το web banking της Alpha φυσικά για όποιον τα χρειάζεται είναι στη διάθεσή του να τα δείξω μέσω πμ.(η τωρινή ισοτιμία δυστυχώς είναι καλύτερη αλλά μπορεί να μην τα εξασφαλίζαμε δε ξέρω τι στόκ έχει)
ΓΙα να ξέρετε ακριβώς πόσο θα μου δώσετε, 31/1,399=22,16 ευρώ για τα R5 και 33/1,399 =23,6 για τα R4. Παρακαλώ να με έχετε πληρώσει πριν φτάσουν, δε πρόκειται να στείλω χωρίς να έχουν πληρωθεί!
3)Πότε θα τα έχετε, έχει πει θα τα στείλει 20-30 απριλίου, ελπίζω να πάει παραπάνω.Επομένως θέλουν πάνω κάτω 10 μέρες για να φτάσουν,έχω σχετικά καλή παράδοση με τα ταχυδρομεία εδώ κάτω. Είπα να μη παρω DHL επειδή είναι πολλά και δε ξέρω αν τύχαιναν τελωνεία!
4) Αποστολή προς εσάς: Είστε κάμποσοι Αθήνα και μερικοί Θεσσαλονίκη, δε ξέρω αν θέλετε να σας τα στείλω όλα σε ένα πακέτο ανάλογα τη περιοχή για να βγει και λιγότερο. Μπορώ να τα στείλω και προσωπικά φυσικά, είτε απλά είτε συστημένα. Δε φέρω ωστόσο να ξέρετε καμιά ευθύνη αν χαθεί κάτι, πριν στείλω τα φάκελα θα τα βγάλω όλα μια φωτό με τις διευθύνσεις σας πάνω στο φάκελο για να τις έχετε προσωπικά(μέσω πμ αυτό)!
5) θα τα πακετάρω σε φακέλους με φυσαλίδες(εκτός και αν είναι αρκετά προς ένα μέρος) πόσο θα κοστίσει αυτό, δείτε από εδώ,
http://www.elta.gr/pricelist_epistol_2011.pdf
Δε πιστεύω να πάει πάνω από 3 ευρώ συστημένο και 1 ευρώ απλό για κάθε κομμάτι. Για παραπάνω δε ξέρω, ανάλογα πόσα είναι. Ο φακός ζυγίζει μόνο 12γραμμάρια αλλά πακετάρισμα+φάκελος+ εξτρά του φακού δε ξέρω πόσο θα βγει, λογικά όχι πάνω από 100γρ.


Κλείνοντας πείτε αν θέλετε προσωπικά ή να τα πάρετε όλα μαζί κ να συναντηθείτε. Ελπίζω μέχρι τέλος βδομάδας να το ξεκαθαρίσουμε για να ακολουθήσει η πληρωμή!
 

ergotelis

AVClub Addicted Member
6 January 2010
2,018
Ηράκλειο Κρήτης
jpil/mantilas/sidirofagos δε ξέρω αν τελικά ενδιαφέρεστε επειδή ρωτούσατε
Αν θέλει να μπει κανείς άλλος, ας στείλει ένα πμ, να επικοινωνήσω με τον cnquailitygoods ίσως να μην έχει κλείσει ακόμη τοgroup buy και να μπορούμε να βάλουμε κανά άλλο εξτρά!

Τα χρήματα θα μου τα στείλετε είτε Paypal είτε κατάθεση,προτιμώ πάρα πολύ Alpha λόγω του web banking, ωστόσο αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένο πρόβλημα/προτίμηση μπορούμε να το δούμε υπάρχουν σχεδόν όλες οι τράπεζες.

Κάνω μια λίστα με το ποιοί ενδιαφέρεστε, σto cpf τη βγάζουν δημόσια εγώ δε το κάνω, ωστόσο αν σε κάποιον δεν αναφέρεται στο προφίλ του η περιοχή του ας το στείλει με πμ για να δούμε αν γίνεται κάπως να σας τα στείλω πολλά μαζί!
 
Last edited:

Παντελής

Supreme Member
10 April 2010
5,610
Κερατσίνι
Ωραίος ο Γιώργος και ευχαριστώ προσωπικά για την εξυπηρέτηση.Στείλε μου έναν αρ.λογαρ. με πμ για να σου στείλω μέσω τράπεζας μιας και αύριο θα τρέχω σε αυτές.Υπάρχει περίπτωση να μου τα στείλεις με κούριερ αν σου είναι εύκολο φυσικά με τα έξοδα δικά μου γιατί θα τα βιαστώ για μια γιορτή,θα τα δούμε πότε θα έρθουν.Σωστός και με τις πληρωμές πριν την παραλαβή,οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους..;)
 

ergotelis

AVClub Addicted Member
6 January 2010
2,018
Ηράκλειο Κρήτης
Σωστά+ όποια μεταφορικά από μένα προς τα εσένα. Βλέπω ωστόσο ότι αν μαζευτούμε τελικά 15+ θα του ζητήσω τπτ άλλο να κάνει, πολύ καλή παραγγελία του βγάζουμε!
 

ergotelis

AVClub Addicted Member
6 January 2010
2,018
Ηράκλειο Κρήτης
Παντελή αν θέλετε και μπορείτε μπορώ να δώσω τη δική σου διεύθυνση και να κάνετε εσείς μετά τη μοιρασία δεν έχω πρόβλημα!
 

ergotelis

AVClub Addicted Member
6 January 2010
2,018
Ηράκλειο Κρήτης
Ναι Άρη είναι σίγουρα 1 ή 2 ακόμη!
Παντελή, αν θες τα στέλνω σε σένα ή όποιον άλλο θέλει(κατευθείαν από hoing kong)
και κανονίζετε μετά την αποστολή από κεί!
 

sidirofagos

Established Member
2 October 2010
188
ναι γιωργο βαλε ενα και για εμενα αν προλαβα.
σε ευχαριστω πολυ.

αν δεν εχει κλεισει η παραγγελεια ελεγα να παρω ενα Ζ1 xml αν δεν δημιουργει προβλημα...
 

ergotelis

AVClub Addicted Member
6 January 2010
2,018
Ηράκλειο Κρήτης
Κώστα θα στείλω πμ να τον ρωτήσω πρώτα και μετά απαντώ σίγουρα. Για τον z1 xml κανένα πρόβλημα επίσης!Κώστα θυμισέ μου με πμ που μένεις Αθήνα να δούμε αν είστε κοντά για το αν βολεύει να σας τα στείλω όλα σε ένα πακέτο όταν φτάσουν!
 

sidirofagos

Established Member
2 October 2010
188
γιωργο σε ευχαριστω πολυ για την εξυπηρετηση να εισαι καλα.
ζωγραφου μενω αλλα δεν εχει σημασια σε ενα πακετο στειλτα και θα παω εγω να τα παρω απο οποιον τα εχει.
ο Ζ1 με 18650 να ειναι.
στειλε μου ενα λογαριασμο να σου κανω την καταθεση.
και παλι ευχαριστω.
 

ergotelis

AVClub Addicted Member
6 January 2010
2,018
Ηράκλειο Κρήτης
Παιδιά λοιπόν, οριστικοποιήθηκε τι θα κάνουμε. Πιστεύω πως κουτσά στραβά βγαίνουν σταλούν με ένα πακέτο σε όλους συστημένο ανά πόλη, θα ζητήσω το εξής. Για κάθε άτομο που παρήγγειλε θέλω 1,5 ευρώ λογικά θα βγουν οκ μετά στο σύνολο για να στείλω 3-4 συστημένα δεματάκια.Τώρα αν βγουν περισσότερα/λιγότερα το αναδιαπραγματευόμαστε αργότερα.Ίσως δεν είναι σωστό αλλά πιστεύω είναι κάπως δίκαιο. Άρα, ζητώ όσο σας έγραψα στο προηγούμενο πόστ +1,5ευρώ για τη κάθε παραγγελία.
31/1,399=22,16 ευρώ για τα R5 και 33/1,399 =23,6 για τα R4 Τόσο έγραψα ότι κάνουν, θα σας στείλω με πμ paypal/τραπεζικό λογαριασμό.

σσ. Κώστα/sidirofagos επειδή ζήτησες και ένα z1x μου απάντησε ο τυπάς αλλά δε τα ξεκαθάρισε καλά θα σου στείλω αργότερα πμ για το πόσο θα πάει, μόλις μου πει.