παιδια ευχαριστβ για τις συμβουλες την παρηγγειλα κι'ολας παρασκευη θα την εχω ελπιζω να μην το μετανιωσω!
Thanks for these test clips. With IFC off, the 50hz text scroll does indeed show doubling. In 60hz, the artefacts are different: there is more of a monochrome after-image around the left of the letters, and more visible phosphor trailing to the right.
Enabling IFC on its “Mid” setting clears the doubling up and does not change the panel refresh rate (that is, it is still outputting at 100hz). Selecting “Max” changes the refresh rate to 60hz. So, I guess if people find the doubling effect very troublesome, they could try IFC on “Mid”.
Εγω παλι πιστευω οτι και χωρις IFC μια χαρα θα τα καταφερνει η συγκεκριμενη εφοσον υπαρχει βελτιωση απο τα περυσινα μοντελα.
Πρεπει να υπαρχει εφοσον χρησιμοποιειται ο νεος φωσφορος (που περυσι ειχαν μονο οι 3D).
Με λιγα λογια (και για να μην λεμε Κινεζικα που δεν καταλαβαινουν τα αλλα μελη) ας μην βιαστουμε να βγαλουμε συμπερασατα για την U30. Αλλωστε εκτος απο λιγους "πυροβολημενους" οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν καθονται να διυλίζουν τον κωνωπα και να βλεπουν αντι για τι δειχνει η τηλεοραση τα ενδεχομενα μικρο προβληματα.
Το θεμα ειναι οτι δεν ρωτησατε τον ανθρωπο αν εχει 300 ευρω πανω να δωσει για να παρει την G30.
Και εγω ξερω να κανω τον εξυπνο και να λεω οτι η μπροστινη αναρτηση ενος αυτοκινητου πρεπει να ειναι διπλα ψαλιδια και η πισω πολλαπλων συνδεσμων αλλα για να παρει καποιος αυτοκινητο με αυτες τις προδιαγραφες πρεπει να παει σε Audi A4 που εχει 30 χιλιαρικα.
Και εγω ξερω να κανω τον εξυπνο και να λεω οτι η μπροστινη αναρτηση ενος αυτοκινητου πρεπει να ειναι διπλα ψαλιδια και η πισω πολλαπλων συνδεσμων αλλα για να παρει καποιος αυτοκινητο με αυτες τις προδιαγραφες πρεπει να παει σε Audi A4 που εχει 30 χιλιαρικα.
παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες την παρηγγειλα κι'ολας παρασκευη θα την εχω ελπιζω να μην το μετανιωσω!
Υπαρχει μια εκφραση που λεει "μετα Χριστον προφητης".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.