Re: To STAR παιζει ταινια κατεβασμενη απο TORRENTS!
Φανταστείτε το εξής σενάριο το οποίο όσο το σκέφτομαι, τόσο μου μοιάζει πιθανότερο να έχει συμβεί:
STAR (19:00 στα γραφεία προγράμματος)
Διευθυντής προγράμματος: Πάνο! Τι έχουμε απόψε για ταινία στο πρόγραμμα?
Υπεύθυνος ροής: Μάλιστα κε διευθυντά για να κοιτάξω! Νομίζω είναι μια περιπέτεια...α ναι θυμήθηκα το Red dragon με τον Hannibal και τον Νorton! Γ@μώ τις ταινίες!
Διευθυντής προγράμματος: Αυτά είναι!
Υπεύθυνος ροής: (Πηγαίνει στο γραφείο του όπου δέχεται ένα τηλέφωνο από το αρχείο)
Υπεύθυνος αρχείου: Κε Πάνο έχουμε πρόβλημα!
Υπεύθυνος ροής: Τι πρόβλημα!
Υπεύθυνος αρχείου: Κάποιος μ@λ@κ@ς έκανε μπάνιο την κασέτα με τον φρέντο καπουστίνο μου!
Υπεύθυνος ροής: Και ?
Υπεύθυνος αρχείου: Πάει η κασέτα!
Υπεύθυνος ροής: Όχι ρε π@υστη μου δεν είναι δυνατόν! Τώρα?
Υπεύθυνος αρχείου: Δεν έχουμε άλλο αντίγραφο!
Υπεύθυνος ροής: @#$%^&&*()_ !@#$%^&*^$#
Υπεύθυνος ροής: Κε διευθυντά έχουμε ένα προβληματάκι!
Διευθυντής παραγωγής: Τι συμβαίνει ρε Πάνο? Γιατί είσαι έτσι σαν κηδεία!
Υπεύθυνος ροής:....εεεε ναα, χάλασε η ταινία που θα δείχναμε απόψε!
Διευθυντής παραγωγής: Τι έγινε λέει? Χάλασε? Τι χάλασε ? Πως χάλασε δηλαδή?
Υπεύθυνος ροής: Εεεεε....κάποιος έχυσε καφέ στην κασέτα και ......!
Διευθυντής παραγωγής: Εντάξει μη φέρνεις και την καταστροφή, δεν έγινε και τίποτε βρε παιδί μου! Αυτά εξάλλου είναι ανθρώπινα! Λάθη γίνονται! Το θέμα είναι απλό, ας βάλουμε άλλη ταινία!
Υπεύθυνος ροής: (Εντωμεταξύ του έρχεται φλασιά :idea: ) Εεεε.... κε δ/ντα δε χρειάζεται να βάλουμε άλλη ταινία έχω τη λύση!!!!!
Διευθυντής παραγωγής: Για πες, για πες!
Υπεύθυνος ροής: Έχει ένα βιντεο κλαμπ εδώ παρακάτω να πάω να δω αν το έχει!
Διευθυντής παραγωγής: Γειά σου ρε Πάνο με τις ιδέες σου!!! Γι'αυτό σε αγαπάω, γιατί είσαι γρήγορος! Άντε, άντε πήγαινε!
Υπεύθυνος ροής: (τρέχει στο γραφείο του σηκώνει το τηλ) Έλα Κωστάκη (ο μπουφετζής) !!!
Κωστάκης: Ναι κε Πάνο!
Υπεύθυνος ροής:Ρε Κωστάκη, κάνε μου τη χάρη και πήγαινε να πάρεις από το βιντεο κλαμπ το Red dragon σε DVD!
Κωστάκης: Μάλιστα κε Πάνο.
Κωστάκης: (μετά από 5 λεπτά) Κε Πάνο
Υπεύθυνος ροής: Έλα γύρισες κιόλας!
Κωστάκης: Το βίντεο κλάμπ είναι κλειστό!
Υπεύθυνος ροής: Φτού!!
Υπεύθυνος ροής: Την κάτσαμε τη βάρκα! Αλλά.....όχι! Το βρήκα!
Υπεύθυνος ροής: (τρέχει στον υπολογιστή, μπαίνει στο internet και ανοίγει το torrent tracker, κάνει αναζήτηση και.....)
Υπεύθυνος ροής: Διάνα! Νάτο το torrent του red dragon σε mkv ΚΑΙ με ελληνικούς υπότιτλους! Είμαι θεός!
Υπεύθυνος ροής: (Πατάει download αλλά .... το torrent είναι 2,5Gb, η ADSL σέρνεται και η ταινία πρέπει να πάει στην "ροή" σε λιγότερο από 1 ώρα!
Υπεύθυνος ροής: Τώρα????......................Δε γ@μιέτ@ι!! Ας κατεβάσω το avi με τους ενσωματωμένους υπότιτλους! Το ίδιο είναι!!!! Ε ...τι να να λέμε τώρα, είμαι 2 φορές θεός! Φτού μου!
Υπεύθυνος ροής: (αφού το avi "κατέβηκε" και γράφτηκε σε DVD πηγαίνει με το δισκάκι στην ροή) Γιεά σου Γιάννη!
Ροή: Έλα ρε Πάνο πως από δω!
Υπεύθυνος ροής: Γιάννη πιάσε αυτό το DVD γιατί η κασέτα χάλασε!
Ροή: Σώπα! Ευτυχώς που είχες και το DVD δηλαδή!
Υπεύθυνος ροής: Ε....ναι ευτυχώς!
Η ταινία ξεκινά παίζει και τελειώνει χωρίς πρόβλημα! Ο Διευθυντής ροής ανακουφισμένος κάθεται στην καρέκλα του όταν ξαφνικά το τηλέφωνό του χτυπά!
Υπεύθυνος ροής: (Το τηλέφωνο χτυπά μανιασμένα!) Παρακαλώ!
Διευθυντής προγράμματος: Ποιός είναι αυτός ο GTRD Team που μου έχει ζαλίσει τον έρωτα και μου ζητά λεφτά για τους υπότιτλους της ταινίας που παίξαμε απόψε?
Υπεύθυνος ροής: .............
Διευθυντής προγράμματος: Από τον μισθό σου θα τα πάρω!!! Μ@λ@κ@! Ε μ@λ@κ@!
Υπεύθυνος ροής: :bigcry:
Οποιαδήποτε ομοιότητα με ονόματα, πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς(?) φανταστική!! :drummer: