To STAR παίζει ταινία κατεβασμένη απο TORRENTS!

Re: To STAR παιζει ταινια κατεβασμενη απο TORRENTS!

Φανταστικο.....

Τους υποτιτλους πηραν απο εκει , η ταινια κανονικα ειναι αγορασμενη.

Απάντηση: To STAR παιζει ταινια κατεβασμενη απο TORRENTS!

Και γω επεσα στο φιναλε και το ειδα...Μα τι διαολο παιζει ματροσκες και το Star?:music-smiley-005::music-smiley-005:

Οι ταινίες είναι κατά κάποιο τρόπο "ενοικιασμένες".
Ένα κανάλι παίρνει μία ταινία και έχει δικαίωμα να τη δείξει σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένες φορές.
Π.χ. στην Ελλάδα, από τον Ιούνιο του 2006 μέχρι τον Ιούνιο του 2010, 2 φορές.
Σίγουρα δεν υπήρχε παράβαση σε αυτόν τον κανόνα (γιατί το πρόστιμο θα ήταν μεγάλο) αλλά κάπως, κάπου, κάποτε, ξεγλίστρησε κάτι... :p

H εικονα παντως σε πολλα σημεια παρουσιαζε τρεμουλιασμα. Σαν να ηταν οπτικο εφε που χρησιμοποιουσε ο σκηνοθετης.
Μονο που δεν ηταν εφε.
Ηταν προβλημα αναπαραγωγης.
Τωρα σχετιζεται με τον τιτλο του θεματος, ή οχι, απλα το αναφερω μιας και πριν καν δω το θεμα μου κινησε την περιεργεια.

O χρήστης "Star Channel" έφυγε με 7ήμερο ban!
Eπίσης όσοι είδατε την ταινία έχετε 3ήμερο !!!!
:flipout::flipout::flipout:

Νομιζω εχει ξανασυμβει παρεμφερες συμβαν με τηλεοπτικες σειρες στην nova...

H GTRD Team πρέπει να απαιτήσει....διαφυγόντα κέρδη!

Το πέτυχα κι εγώ... Τραγικό!
Έχει αρχίσει να κυκλοφορεί το νέο... http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/star-channel.html

Εν τω μεταξυ, είχε το Star την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ, μια ταινία σε 16:9 η οποία δεν βλεπόταν από το τρεμόπαιγμα στην κίνηση. Έλεγα θα διακόψουν για διαφημίσεις να το φτιάξουν, αλλά το πρόβαλαν όλο έτσι.

Last edited:
Re: Απάντηση: To STAR παιζει ταινια κατεβασμενη απο TORRENTS!

Μ' αρέσει που κάθεστε και βλέπετε ταινίες από τα σαβουροκάναλα...... :flipout:

προτείνω να δανείσουμε στο σταρ ταινίες μας, και να πληρώνει το star channel royalties στο av club
:BDGBGDB55:
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: To STAR παιζει ταινια κατεβασμενη απο TORRENTS!

Το πέτυχα κι εγώ... Τραγικό!
Έχει αρχίσει να κυκλοφορεί το νέο... http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/star-channel.html

Μόνο αυτό;

Με ένα μικρό ψάξιμο στο Google καταλαβαίνεις ότι έχει βουίξει ο τόπος!
Βέβαια αυτά που γράφουν είναι αστεία γιατί ναι μεν έγινε η κοτσάνα αλλά δεν παίζει να κάνουν προβολή πειρατικών ταινιών και μάλιστα εταιρίας που έχουν άμεση εμπορική σχέση.

O χρήστης "Star Channel" έφυγε με 7ήμερο ban!
Eπίσης όσοι είδατε την ταινία έχετε 3ήμερο !!!!
:flipout::flipout::flipout:

Μόνιμο! Μόνιμο! :flipout:

Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω είναι το "με κάποιο τρόπο ενοικιασμένη", που γράφει ο Μιχάλης.

Αυτό που είχα πετύχει πιο παλιά ήταν,στο STAR ,να μην ρυθμίζουν τους υπότλους και να παίζουν και στο διάλειμμα.
Με αποτέλεσμα μετά το διάλειμμα να είναι αποσυγχρονισμένοι.

Αυτό που είχα πετύχει πιο παλιά ήταν,στο STAR ,να μην ρυθμίζουν τους υπότλους και να παίζουν και στο διάλειμμα.
Με αποτέλεσμα μετά το διάλειμμα να είναι αποσυγχρονισμένοι.

Να 'ταν μονο αυτο....
Το Σαββατο ειχε αργα το Κυνηγι του Κοκκινου Οκτωβρη.Καπου λιγο πριν τη μεση της ταινιας βαζει διαφημισεις και οταν επεστρεψε εβαλε την τελευταια σκηνη του εργου.Οταν το πηρε χαμπαρι ξαναεκοψε και ξαναπηγε περιπου απο εκει που το εκοψε την 1η φορα και μετα τα ξανακανε μπαχαλο.Τι διαολο κοιμουνται εκει στη ροη του προγραμματος?

Kαι καποιοι λυσαξαν να κλεισουν τα "παρανομα" υποτιτλαδικα ακουσον ακουσον...

Παντως το Star Channel ειχε κανονικα τα δικαιωματα προβολης της ταινιας δεν ηταν καθολου παρανομο.
Τωρα το γιατι παιχτηκε η ταινια με υποτιτλους απο "φιλο της τεχνης" το γνωριζω αλλα πιο πολυ για κουταμαρα το κρινεις παρα για κατι αλλο....
Παντως δεν ηταν σαν κατι ταινιες που επαιζε παλια ο ΑΝΤ1 μεταμεσονυχτιες ωρες και δεν ειχε δικαιωματα....

Φανταστείτε το εξής σενάριο το οποίο όσο το σκέφτομαι, τόσο μου μοιάζει πιθανότερο να έχει συμβεί:

STAR (19:00 στα γραφεία προγράμματος)

Διευθυντής προγράμματος: Πάνο! Τι έχουμε απόψε για ταινία στο πρόγραμμα?

Υπεύθυνος ροής: Μάλιστα κε διευθυντά για να κοιτάξω! Νομίζω είναι μια περιπέτεια...α ναι θυμήθηκα το Red dragon με τον Hannibal και τον Νorton! Γ@μώ τις ταινίες!

Διευθυντής προγράμματος: Αυτά είναι!

Υπεύθυνος ροής: (Πηγαίνει στο γραφείο του όπου δέχεται ένα τηλέφωνο από το αρχείο)

Υπεύθυνος αρχείου: Κε Πάνο έχουμε πρόβλημα!

Υπεύθυνος ροής: Τι πρόβλημα!

Υπεύθυνος αρχείου: Κάποιος μ@λ@κ@ς έκανε μπάνιο την κασέτα με τον φρέντο καπουστίνο μου!

Υπεύθυνος ροής: Και ?

Υπεύθυνος αρχείου: Πάει η κασέτα!

Υπεύθυνος ροής: Όχι ρε π@υστη μου δεν είναι δυνατόν! Τώρα?

Υπεύθυνος αρχείου: Δεν έχουμε άλλο αντίγραφο!

Υπεύθυνος ροής: @#$%^&&*()_ !@#$%^&*^$#

Υπεύθυνος ροής: Κε διευθυντά έχουμε ένα προβληματάκι!

Διευθυντής παραγωγής: Τι συμβαίνει ρε Πάνο? Γιατί είσαι έτσι σαν κηδεία!

Υπεύθυνος ροής:....εεεε ναα, χάλασε η ταινία που θα δείχναμε απόψε!

Διευθυντής παραγωγής: Τι έγινε λέει? Χάλασε? Τι χάλασε ? Πως χάλασε δηλαδή?

Υπεύθυνος ροής: Εεεεε....κάποιος έχυσε καφέ στην κασέτα και ......!

Διευθυντής παραγωγής: Εντάξει μη φέρνεις και την καταστροφή, δεν έγινε και τίποτε βρε παιδί μου! Αυτά εξάλλου είναι ανθρώπινα! Λάθη γίνονται! Το θέμα είναι απλό, ας βάλουμε άλλη ταινία!

Υπεύθυνος ροής: (Εντωμεταξύ του έρχεται φλασιά :idea: ) Εεεε.... κε δ/ντα δε χρειάζεται να βάλουμε άλλη ταινία έχω τη λύση!!!!!

Διευθυντής παραγωγής: Για πες, για πες!

Υπεύθυνος ροής: Έχει ένα βιντεο κλαμπ εδώ παρακάτω να πάω να δω αν το έχει!

Διευθυντής παραγωγής: Γειά σου ρε Πάνο με τις ιδέες σου!!! Γι'αυτό σε αγαπάω, γιατί είσαι γρήγορος! Άντε, άντε πήγαινε!

Υπεύθυνος ροής: (τρέχει στο γραφείο του σηκώνει το τηλ) Έλα Κωστάκη (ο μπουφετζής) !!!

Κωστάκης: Ναι κε Πάνο!

Υπεύθυνος ροής:Ρε Κωστάκη, κάνε μου τη χάρη και πήγαινε να πάρεις από το βιντεο κλαμπ το Red dragon σε DVD!

Κωστάκης: Μάλιστα κε Πάνο.

Κωστάκης: (μετά από 5 λεπτά) Κε Πάνο

Υπεύθυνος ροής: Έλα γύρισες κιόλας!

Κωστάκης: Το βίντεο κλάμπ είναι κλειστό!

Υπεύθυνος ροής: Φτού!!

Υπεύθυνος ροής: Την κάτσαμε τη βάρκα! Αλλά.....όχι! Το βρήκα!

Υπεύθυνος ροής: (τρέχει στον υπολογιστή, μπαίνει στο internet και ανοίγει το torrent tracker, κάνει αναζήτηση και.....)

Υπεύθυνος ροής: Διάνα! Νάτο το torrent του red dragon σε mkv ΚΑΙ με ελληνικούς υπότιτλους! Είμαι θεός!

Υπεύθυνος ροής: (Πατάει download αλλά .... το torrent είναι 2,5Gb, η ADSL σέρνεται και η ταινία πρέπει να πάει στην "ροή" σε λιγότερο από 1 ώρα!

Υπεύθυνος ροής: Τώρα????......................Δε γ@μιέτ@ι!! Ας κατεβάσω το avi με τους ενσωματωμένους υπότιτλους! Το ίδιο είναι!!!! Ε ...τι να να λέμε τώρα, είμαι 2 φορές θεός! Φτού μου!

Υπεύθυνος ροής: (αφού το avi "κατέβηκε" και γράφτηκε σε DVD πηγαίνει με το δισκάκι στην ροή) Γιεά σου Γιάννη!

Ροή: Έλα ρε Πάνο πως από δω!

Υπεύθυνος ροής: Γιάννη πιάσε αυτό το DVD γιατί η κασέτα χάλασε!

Ροή: Σώπα! Ευτυχώς που είχες και το DVD δηλαδή!

Υπεύθυνος ροής: Ε....ναι ευτυχώς!

Η ταινία ξεκινά παίζει και τελειώνει χωρίς πρόβλημα! Ο Διευθυντής ροής ανακουφισμένος κάθεται στην καρέκλα του όταν ξαφνικά το τηλέφωνό του χτυπά!

Υπεύθυνος ροής: (Το τηλέφωνο χτυπά μανιασμένα!) Παρακαλώ!

Διευθυντής προγράμματος: Ποιός είναι αυτός ο GTRD Team που μου έχει ζαλίσει τον έρωτα και μου ζητά λεφτά για τους υπότιτλους της ταινίας που παίξαμε απόψε?

Υπεύθυνος ροής: .............

Διευθυντής προγράμματος: Από τον μισθό σου θα τα πάρω!!! Μ@λ@κ@! Ε μ@λ@κ@!

Υπεύθυνος ροής: :bigcry:

Οποιαδήποτε ομοιότητα με ονόματα, πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς(?) φανταστική!! :drummer: