Αρχιζουν τα γκάζια! MotoGP & F1

giorpap

Established Member
3 August 2007
169
Το επόμενο Σ/Κ αρχίζει το motogp στο Qatar, και στις 25/3 η formula. Που θα μπορούμε να τα δούμε σε HD (και κατα προτίμηση με αγγλική περιγραφη)?

Υπάρχει ολοκληρωμένη λύση (HW, module, κλπ) για RTL HD με περίπου 250 Ευρώ, αλλά φυσικά με γερμανικά.

Απάντηση: Re: Αρχιζουν τα γκάζια! MotoGP & F1

Για την ώρα bbc1 hd μόνο (και άπιαστο).

Το καλύτερο είναι να MHN παραπληροφορούμε:​

formula σε HD
Sky Sport Germany 19e
BBCHD .....
ORF1 HD 19e
Polsat Sport HD 13e
Sport1 HD (ru) 9e
Nova Sport HD 23e
Viasat HD 5e
προφανώς υπάρχουν κι άλλοι

motogp σε HD
Nova Sport HD
Eurosport HD (fr)
HD Suisse (?)

avclub.gr/forum/showthread.php?t=72862&page=2

---------------
ΥΓ: το liveonsat δείχνει καλά (πού κ πότε) τα ποδοσφαιρικά γεγονότα! Στα υπόλοιπα είναι............. -bye-

Δεν παραπληροφόρησε, εννοούσε ελεύθερο, και ελεύθερο είναι μόνο στο BBC HD.

τα υπόλοιπα είναι από συνδρομητικά πακέτα άλλων χωρών.

Για τα MotoGP, η Dorna απο φέτος θα κάνει streaming και σε 720p. 100 λοιπόν για όλη τη σεζόν καθώς και πρόσβαση και στο αρχείο της :)

Οκ, αλλά το streaming δεν ειναι (κατα την αποψη μου) υψηλη πιστοτητα. Καλύτερα υψηλη ανάλυση (σε pixels) θα το ελεγα.
Για το τσεχικο nova που θα δειχνει και τα 2 πρωταθληματα, ξερει κανεις ποσο κανει η συνδρομη και που μπορουμε να βρουμε καρτα?

Για HD στην Ελλάδα ούτε λόγος...τις κατατακτήριες του σαββάτου πάντως τις πήρε ο OTE!!
http://www.onsports.gr/OnMedia/item/31604-O-OTE-phre-thn-Formoyla-1

72100719.png

Last edited:
ίσως είμαι στα όρια του off topic, αλλά επειδή από αυτό το θέμα θα περάσει όλος ο κόσμος που τον ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα σπορ λέω να το ποστάρω. μπορεί σε κάποιους να φανεί χρήσιμο.
έχω φτιάξει στο google calendar για προσωπική χρήση (αλλά τα έχω μετατρέψει σε δημόσια) ημερολόγια και για τα δυο σπορ, που περιλαμβάνουν τις ώρες των κατατακτήριων δοκιμών και τις ώρες του αγώνα (για το moto gp έχω μόνο τις ώρες της μεγάλης κατηγορίας).

αν σας ενδιαφέρει και χρησιμοποιείτε google calendar δεν έχετε παρά να πατήσετε τα παρακάτω link και στην συνέχεια πατήστε το "+google ημερολόγιο" που βρίσκεται κάτω δεξιά στην σελίδα για τα προσθέσετε στο λογαριασμό σας.
Fomula 1

Moto GP

αν πάλι δεν χρησιμοποιείται google αλλά κάποιo πρόγραμμα στο pc σας πχ ms outlook ή κάποιο άλλο που μπορεί να δεχτεί ημερολόγια σε ics format, τότε αντιγράψτε τα παρακάτω link
για F1
Code:
http://www.google.com/calendar/ical/o6f0d2a7c6u85gu96lafjptano%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

για moto GP
Code:
http://www.google.com/calendar/ical/gi2h9jepqo1mn5o1so2i2jgg70%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

και κάντε εισαγωγή στην εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. πχ στο outlook 2010 πηγαίνετε στα Άλλα ημερολόγια- Προσθήκη ημερολογίου- από ιντερνετ.

Καλη σεζόν να έχουμε-bye-

ps: το ημερολόγιο του moto gp δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. έχω φτάσει μέχρι τέλος ιουνίου. εντός των ημερών θα προστεθούν και οι υπόλοιποι αγώνες και φυσικά θα ενημερωθεί και το δικό σας ημερολόγιο αυτόματα...

στο conn-x τα δοκιμαστικα του σαββατου και μαλλον και ο αγωνας παραλιλα
με τον alpha.
συμπερασμα δικο μου ο alpha μαλλον θα αφησει και την f1 οριστικα πιθανων να μην βγαλει την σεζον.

υ.γ. για 2 χρονια πηρε τα δικαιωματα το conn-x

edit το ανεφερε ο φιλος alter δεν το προσεξα

Last edited:
επισημη ανακοινωση του team του alpha που ασχολειτε με την μεταδωση της f1.

H τηλεόραση του Alpha θα μεταδίδει και φέτος Live όλα τα Grand Prix της F1!
Σε ότι αφορά στις κατατακτήριες δοκιμές, θα προβάλλονται Highlights διάρκειας 30 λεπτών πριν από την έναρξη του αγώνα.

για την f1 ισχυει ακομα οτι πρεπει να τη μεταδιδει ελευθερο καναλι ή όχι; αν ισχυει δε θα υπαρξει προβλημα, και να την αφήσει ο αλφα καποιος άλλος θα την παρει. Απλα ειναι μια καλή ευκαιρία με τον οτε να δουν τη φορμουλα οσοι θελουν σε hd περιεχομενο, που φανταζομαι κατι θα κανει ο οτε για αυτο..

Καλημέρα, όσοι ζούμε στην Κύπρο θα απολαύσουμε το MotoGP σε HD από το ελεύθερο επίγειο ψηφιακό ΡΙΚ HD...Όσο για την F1, από το συνδρομητικό LTVSports HD

Καλημέρα παιδιά, για να πιάσω τα γερμανικά προγράμματα π.χ RTL , για να βλέπω F1 Τι θα χρειαστώ, ποσό θα στοιχίσει και ποιος το αναλαμβάνει ? Ειμαι λιγο ασχετος οπως βλεπετε ! ευχαριστω.

Απάντηση: Re: Αρχιζουν τα γκάζια! MotoGP & F1

Για την ώρα bbc1 hd μόνο (και άπιαστο).

http://liveonsat.com/LJ_misc_motor.php

Μα γιατί μόνο bbc1 hd για την ώρα;

Αφού το BBC *RED button είναι τα γνωστά stream κανάλια που βλέπαμε μέχρι και πέρυσι από τον ASTRA 2b, με μικρο κάτοπτρο.
Τώρα θα μου πεις ότι τα stream ήταν SD, εδώ όμως εάν προσέξεις το symbol rate των συχνοτήτων, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι θα είναι σε HD!!!!!

Κάνω κανένα λάθος;

Αν ναι, με διορθώνετε!

@sousami

απάντησα στον φίλο που με ρώτησε που θα δούμε F1 σε HD, FTA & σε αγγλικά.
Και εγώ από τα streams του bbc συνήθως τα παρακολουθώ.
Tα symbol rates δεν έχουν καμμιά σχέση με την ποιότητα του σήματος και την ανάλυση.

Re: Απάντηση: Αρχιζουν τα γκάζια! MotoGP & F1

Καλημέρα παιδιά, για να πιάσω τα γερμανικά προγράμματα π.χ RTL , για να βλέπω F1 Τι θα χρειαστώ, ποσό θα στοιχίσει και ποιος το αναλαμβάνει ? Ειμαι λιγο ασχετος οπως βλεπετε ! ευχαριστω.

Εξοπλισμό και καρτούλα (περίπου 250 Ευρώ).

Στο Conn-X TV το παγκόσμιο πρωτάθλημα F1

NAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011 18:13

Η ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ, εξασφάλισε για τα αθλητικά της κανάλια, την αποκλειστική και ζωντανή μετάδοση όλων των ελεύθερων και χρονομετρημένων δοκιμαστικών της Παρασκευής και του Σαββάτου και την ζωντανή μετάδοση των 19 αγώνων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 από τον Μάρτιο και το Γκραν Πρι της Αυστραλίας, έως το Γκραν Πρι της Βραζιλίας, στα τέλη Νοεμβρίου του 2011.
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν αρχίζει στις αθλητικές συχνότητες του Conn-x TV με τα ελεύθερα δοκιμαστικά τις Παρασκευής 25 Μαρτίου, συνεχίζεται με τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σάββατο 26 Μαρτίου και ολοκληρώνεται με την μετάδοση του αγώνα, την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Μήπως ξέρουμε ποιος θα σχολιάζει για λογαριασμό conn-x;