Αγορά plasma 50G20

acetop75

New member
9 February 2011
33
Παιδιά γεια σας,
Είμαι καινούριος στο forum, το οποίο φυσικά το βρήκα πάνω στην αναζήτησή μου για την αγορά τηλεόρασης.:computer:

Ξεκίνησα με ένα budget 600-700 και διαβάζοντας έφτασα τελικά να «κλείσω» μια τηλεόραση plasma την [FONT=&quot]Panasonic[/FONT] TC-P50G20, για το ποσό των 1287 .

Πριν προβώ στην τελική αγορά (έχω περίπου 10 μέρες χρόνο) θα ήθελα την άποψή σας.:huh2:

Να κάνω την αγορά ή υπάρχει κάτι καλύτερο στα χρήματα αυτά; (όχι ποιο πάνω).
Ευχαριστώ.:a0210:

Είναι σίγουρο ότι θα έρθουν τα νέα μοντέλα σύντομα;

Και αν ναί η αντίστοιχη G20 πόσο θα κάνει;

Είναι σίγουρο ότι θα πέσουν οι τιμές των μοντέλων του 2010;

Εδώ σε λίγο (όπως λέτε) θα κυκλοφορήσουν τα μοντέλα του 2011 και τα μοντέλα του 2009 (U,S,G,V 10) είναι ποιό ακριβά από του 2010.

Είναι σίγουρο ότι θα έρθουν τα νέα μοντέλα σύντομα;

Και αν ναί η αντίστοιχη G20 πόσο θα κάνει;

Είναι σίγουρο ότι θα πέσουν οι τιμές των μοντέλων του 2010;

Εδώ σε λίγο (όπως λέτε) θα κυκλοφορήσουν τα μοντέλα του 2011 και τα μοντέλα του 2009 (U,S,G,V 10) είναι ποιό ακριβά από του 2010.

Για τις τιμές της GT30 θα πρέπει να περιμένεις λίγο.
Όσο για το αν θα πέσουν οι τιμές των παλιών μοντέλων η απάντηση είναι σαφώς θετική αν και οι πιο πολλοί θα κοιτάξουν να ξεστοκάρουν τα παλιά.
Αν βρήκες μοντέλο 2009 ακριβότερο από το αντίστοιχο του 2010 εξυπακούεται ότι απλά δεν το αγοράζεις :flipout:

Εαν δεν σου αρέσουν τα καινούργια μοντέλα στα παλιά θα πέσουν οι τιμές!

Πως να πεσουν οι τιμες αφου δεν υπαρχουν πουθενα τα παλια?

Και η 50G20 που βρηκε ο φιλος δεν θα μου εκανε εντυπωση αν μαθαινα οτι ειναι εκθεσιακη.

Με το κατάστημα που επικοινώνησα, μου είπαν ότι περιμένουν νέα παραλαβή στα μέσα της άλλης εβδομάδας (το περίεργο βέβαια είναι ότι πως θα κάνουν νέα παραλαβη από τη στιγμή που θα βγούν τα νέα μοντέλα)

Το τόνισα ότι την τηλεόραση την θέλω του κουτιού.

Αν έιναι εκθεσιακή θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Σε κατάστημα που πήγα σήμερα στην πόλη μου, ο ιδιοκτήτης μου έιπε ότι στο τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχει το low entry μοντέλο Panasonic TX-P50C3E 50" στην τιμή των 690 .

Τώρα τι θα δούμε, ένας θεός το ξέρει.

Πάντως ένα έιναι το σίγουρο, οι ελληνικές αντιπροσωπίες δεν ξέρουν τί τους γίνεται.

Ειναι 50αρα και εχει αναλυση 1366x768 , η 42αρα εχει 1024x768.

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα Γιάννη, αλλά απ' ό,τι βλέπω στις οδηγίες χρήσης, χαρακτηρίζει και την 50άρα ως 1024x768... :chinscratch:

Το "κοτετσόσυρμα" θα είναι εκπληκτικό, στη συγκεκριμένη, αν δεν πρόκειται για τυπογραφικό... :BDGBGDB55:

Δεν βλεπω λογο να αλλαξουν την ηδη υπαρχουσα γραμμη παραγωγης προς το χειροτερο.

Μαλλον για λαθος προκειται.

ΥΓ.Εψαξα να βρω τι ισχυει για την Χ30 (λογικα ιδιο πανελ) αλλα δεν βρηκα πουθενα αναφορα αναλυσης.

Δεν βλεπω λογο να αλλαξουν την ηδη υπαρχουσα γραμμη παραγωγης προς το χειροτερο.

Μαλλον για λαθος προκειται.

ΥΓ.Εψαξα να βρω τι ισχυει για την Χ30 (λογικα ιδιο πανελ) αλλα δεν βρηκα πουθενα αναφορα αναλυσης.

EKRAN BOYUTU: 50'' (127 cm) Ekran Genişliği
white_noise.gif
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1366x768 Çözünürlük
white_noise.gif
ALT ALAN TARAMA FREKANSI (Hz): 100 Hz

product_arrow.jpg
600 Hz
product_arrow.jpg
3 HDMI
product_arrow.jpg
DVB-C / T
>> 70 TL değerinde duvar askı aparatı hediyemizdir
>> 35 TL değerinde altın uçlu HDMI kablo hediyemizdir

http://www.istanbulbilisim.com.tr/p...iyatlari-taksit-avantajlari-servis,21690.html

Στα λεφτά αυτά καλύτερη TV σήμερα δεν θα βρείς
Τα ερωτήματα είναι

α)πόσο μπορείς να περιμένεις τις νέες πλάσμα (περίπου 2 μήνες)
β) αν σε ενδιαφέρει το 3D

Αν οι απαντήσεις είναι αρνητικές προχώρα αλλιώς περίμενε

Και τώρα το μεγάλο ερώτημα:

50G20 με 1280 euro ή 50c7000 (plasma) me 1330 Euro;

Υπόψη δεν έχω τη δυνατότητα ούτε σύγκρισης αλλά ούτε και μεμονωμένης θέασης.

Ευχαριστώ!!!

η samsung είναι 3d έχει καλύτερο player αλλά είναι κάπως ευαίσθητη σε ir ειδικά τις πρώτες ώρες (δες το αντίστοιχο νήμα στις εντυπώσεις κατόχων).
από την άλλη μεριά η panasonic έχει μεγαλύτερη εμπειρία στην κατασκευή πλάσμα και αν δεν κάνω λάθος (να με διορθώσει παρακαλώ κάποιος) έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη όπως και η σειρά v.
νομίζω ότι όποια και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος.

στη θέση σου αν ήταν να πάρω 3d σήμερα θα περίμενα τα νέα μοντέλα του 2011 σε 2 μήνες που λογικά θα έχουν κάποιες βελτιώσεις. βέβαια από την άλλη μεριά η samsung c7000 στις γιορτές έπαιζε στα 1500 και τώρα έπεσε κιάλο.

EKRAN BOYUTU: 50'' (127 cm) Ekran Genişliği
white_noise.gif
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1366x768 Çözünürlük
white_noise.gif
ALT ALAN TARAMA FREKANSI (Hz): 100 Hz

product_arrow.jpg
600 Hz
product_arrow.jpg
3 HDMI
product_arrow.jpg
DVB-C / T
>> 70 TL değerinde duvar askı aparatı hediyemizdir
>> 35 TL değerinde altın uçlu HDMI kablo hediyemizdir

http://www.istanbulbilisim.com.tr/p...iyatlari-taksit-avantajlari-servis,21690.html

Βάσει οδηγιών χρήσης πάντως, από πέρυσι φαίνεται το 50άρι HD-Ready πάνελ της Panasonic, να είναι στα 1024x768...

TX-P50C3E -> 1024x768 (σελ. 74):

http://tda.panasonic-europe-service...sn2/data/EU/TXP42C3E/OI/849593/TQB0E2066U.pdf

TX-P50C2E -> 1024x768 (σελ. 67):

http://tda.panasonic-europe-service...sn2/data/EU/TXP37C2E/OI/838511/TQB0E0909U.pdf

TX-P50C10E -> 1366x768 (σελ. 62):

http://tda.panasonic-europe-service...n2/data/EU/TXP37C10E/OI/811560/TQB0E0824U.pdf

από την άλλη μεριά η panasonic έχει μεγαλύτερη εμπειρία στην κατασκευή πλάσμα και αν δεν κάνω λάθος (να με διορθώσει παρακαλώ κάποιος) έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη όπως και η σειρά v.

Δορυφορικό δέκτη έχει μόνο το αγγλικό μοντέλο της G20