Να την πάρω;

S.manos

Senior Member
25 September 2009
475
Ηράκλειο
Από χτες βράδυ είμαι στην πρίζα. Φίλος & συγγενής έχει μια 50g20 και την έχει χρησιμοποιήσει ως μέσο προβολής βίντεο (λόγω της δουλειάς του). Μου την δίνει 800ε (8Χ100). Η tv έχει παίξει 428 ώρες. Χτες την κοιτούσαμε με κλειστά φώτα για τυχόν burn in ή ir αλλά τίποτα απολύτως. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μιας και για το επόμενο διάστημα (1-2 χρόνια) δεν με βλέπω να διαθέτω χρήματα για τηλεόραση, αν και θέλω να πάρω μια για αντικατάση της 2ης παλιάς μου crt (η πρώτη αντικαταστάθηκε με μια philips 32 5605).
Αν υποθέσουμε ότι την αγοράζω, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Αν δεν την πάρω, τα νέα μοντέλα (S30) θα μου δώσουν κάτι καλύτερο σε εικόνα; Με μια απόκλιση +/- 100 θα βρω κάτι καλύτερο; Τα περί 3D δεν με ενδιαφέρουν μέχρι να δω real 3D, μάλλον σε 10 χρόνια με ολόγραμμα!

Αυτή την στιγμή η 50g20 είναι στα 1300. Αν δεν έχει burn in όπως λες και 800 εγω θα την έπαιρνα. Στα καινούργια μοντέλα θα πρέπει να πας τουλάχιστον στα 1300 για να έχεις αντίστοιχο αποτέλεσμα. 428 ώρες δεν είναι τίποτα, θα έχει στρωθεί και θα την ευχαριστηθείς αμέσως. Έχεις και ένα χρόνο τουλάχιστον εγγύηση ακόμα αν συμβεί το οτιδήποτε.

Λοιπόν πήρα τηλ. τον φίλο μου και με περιμένει να της ρίξουμε μια ματιά ακόμη. Πάω και ο Θεός να με φωτείσει!

Τι άλλο να βρείς με τα ίδια λεφτά (και με παραπάνω) ?
Είναι εκπληκτική TV που μόλις έστρωσε

είπες ότι τη χρησιμοποιεί ως μέσω προβολής βιντεο λόγω της δουλειάς του. λογικά δεν νομίζω τα βιντεο αυτά να έχουν ουτε υποτιτλους ουτε λογοτυπα τηλεοπτικών καναλιών. αν είναι έτσι τοτε η τηλεόραση έχει στρωθεί σωστά αν και δεν έχει γράψει ώρες.

Την πήρα!!!!!! 800 ντούκου τελικά (το 8Χ100 το είχα βάλει μόνος μου...). Τα βίντεο που έπαιζε ήταν βίντεο διαφ/κα - γάμων - βαπτίσεων κλπ. Τώρα πήρε την 50VT20 (θα τα δείχνει και σε 3D ο μπαγάσας!).
Thanks σε όλους για την εμψύχωση.... την χρειαζόμουν.
Συνεχίζω εδώ.