Από χτες βράδυ είμαι στην πρίζα. Φίλος & συγγενής έχει μια 50g20 και την έχει χρησιμοποιήσει ως μέσο προβολής βίντεο (λόγω της δουλειάς του). Μου την δίνει 800ε (8Χ100). Η tv έχει παίξει 428 ώρες. Χτες την κοιτούσαμε με κλειστά φώτα για τυχόν burn in ή ir αλλά τίποτα απολύτως. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μιας και για το επόμενο διάστημα (1-2 χρόνια) δεν με βλέπω να διαθέτω χρήματα για τηλεόραση, αν και θέλω να πάρω μια για αντικατάση της 2ης παλιάς μου crt (η πρώτη αντικαταστάθηκε με μια philips 32 5605).
Αν υποθέσουμε ότι την αγοράζω, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Αν δεν την πάρω, τα νέα μοντέλα (S30) θα μου δώσουν κάτι καλύτερο σε εικόνα; Με μια απόκλιση +/- 100 θα βρω κάτι καλύτερο; Τα περί 3D δεν με ενδιαφέρουν μέχρι να δω real 3D, μάλλον σε 10 χρόνια με ολόγραμμα!
Αν υποθέσουμε ότι την αγοράζω, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Αν δεν την πάρω, τα νέα μοντέλα (S30) θα μου δώσουν κάτι καλύτερο σε εικόνα; Με μια απόκλιση +/- 100 θα βρω κάτι καλύτερο; Τα περί 3D δεν με ενδιαφέρουν μέχρι να δω real 3D, μάλλον σε 10 χρόνια με ολόγραμμα!