Προβλημα με LG 42 le 5300 led

kostas69

New member
9 October 2010
37
Πειραιας
Καλησπερα. Εχω αγορασει LG 42 le 5300 led. To προβλημα ειναι οτι στις κατω γωνιες της μου παρουσιασε ασπρισματα εμφανη μονο οταν υπαρχει μαυρο, η πολυ σκοτεινες συνθηκες στην οθονη. Π.χ εβλεπα το Woolfman και σε ολες τις σκοτεινες σκηνες (που ειναι πολλες στην ταινια ) ηταν λες και καποιος εχει αφησει αναμενο ενα μικρο φως στις ακρες των πλανων. Να αναφερω οτι εχω αγορασει και δευτερη ιδια tv που δεν παρουσιαζει το προβλημα. Για να μην μακρηγορω την εστειλα στο σερβις, στην αρχη ο τεχνικος εκανε τον κινεζο, τελικα πριν απο λιγο (4 μερες μετα) μου την εφεραν με αλλαγμενη οθονη και πιο εμφανες το προβλημα απο την πρωτη οθονη μαλιστα τωρα ειχε προβλημα και στο πανω μερος στη μεση της οθονης. Αν καποιος εχει αντιμετωσει το ιδιο ζητημα, η ξερει πως να το χειριστω καλυτερα ας πει καμια ιδεα γρηγορα, γιατι συντομα θα με παρουν απο το σερβις και σιγουρα θα μουν το οτιδηποτε για να με ξεφορτωθούν.
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Αγορασες μια τηλεοραση που ειναι edge LED , δηλαδη τα λεντακια ειναι στις ακρες την οθονης και οι πιθανοτητες προβληματος στην ομοιομορφια αυξημενες.

Διαβασε και εδω για να καταλαβεις τι εννοω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1024291

Ζητησε τα λεφτα σου πισω και παρε καμια αλλη τηλεοραση.
 
Last edited:

kostas69

New member
9 October 2010
37
Πειραιας
Ο λογος που την αγορασα ηταν γιατι χρειαζομουν εδω και τωρα τηλεοραση χωρις να δωσω πολλα λεφτα. Αυτη αργοτερα ξερω και σε ποιο μπαλκονι θα παει για το καλοκαιρι. Ομως αυτο δεν ειναι δικαιολογια για την εταιρια να μου δωσει κατι προβληματικο. Οποτε στην παρουσα φαση θελω να λυσω το προβλημα μου χωρις (αφου κιολας προς εκπληξη μου με ικανοποιησε η εικονα της για τα λεφτα που εδωσα) να μπω σε διαδικασια αλλης tv.Το αρθρο το διαβασα χωρις ομως να ειμαι σε θεση να εμπεδωσω πληρως ολες αυτες τις τεχνικες λεπτομεριες, ωστε να τις ενσωματωσω στο διαλογο που θα εχω με τον τεχνικο. Αν του πω εχει προβλημα ομοιομορφιας θα τον καλυψω η θα συνεχιζει να προσπαθει να με βγαλει τρελο? Γιατι ελεγε οτι δεν αγορασα monitor pc και ειναι λογικο να δειχνει ετσι. Υποθετω ελεγε εταιρικα ποιηματακια και μπουρδες.
 

mikess

Senior Member
και εγώ με την samsung b6000 (LED) το ίδιο πράγμα έχω. Και εμένα μου έχουν αλλάξει αλλά για καμμένο πίξελ και μάλιστα 3 φορές. Και οι τρεις είχαν το ίδιο με αυτό που αναφέρεις. Η μία πιο πολύ η άλλη πιο λίγο.
 

kostas69

New member
9 October 2010
37
Πειραιας
Μολις τσακωθηκα για πολλοστη φορα με το σερβις της lg - που δεν ειναι της ιδιας της εταιριας αλλα εξωτερικος συνεργατης- καθως για αλλη μια φορα (τριτη) εφεραν οθονη που δειχνει μαυρο με εντονα ξασπρισματα ειδικα στις γωνιες. Το φοβερο ειναι οτι ενω δυο διαφορετικοι υπαλληλοι απο το τμημα εξυπηρετησης της lg μου ειπαν οτι δεν ειναι αποδεκτο να παιζει ετσι η οθονη και οταν την ξαναφερουν να τους παρω τηλ. ενω θα ειναι σπιτι μου οι μεταφορεις και αν δε διορθωθει το προβλημα δε την παραλαμβανω. Οταν το εκανα ενας τριτος υπαλληλος ισχυριστηκε οτι δε μπορει να γινει κατι , και να προχωρησω αν θελω νομικα. Επισης μου εστειλαν ενα χαρτι απο το σερβις με το λογκο της lg με το ακολουθο κειμενο:
Σχετικα με την τηλεοραση σας τυπου 42LE5300 με σειριακο ταδε.... θα θελαμε να σας ενημερωσουμε πως βασει του ελεγχου που εγινε απο το εξουσιοδοτημενο κεντρο επισκευων μας (Γ.Μανωλοπουλος) δεν διαγνωστηκε καποια βλαβη και επιβεβαιωθηκε πως η συσκευη λειτουργει κανονικα βασει προδιαγραφων.
Ομολογω οτι μολις διαβασα το χαρτι αρχισα να βλεπω το μαυρο πιο σωστα , α οχι ομως στην οθονη αλλα στο πως βλεπω την lg σαν εταιρια. Χαιρομαι που αυτο συνεβει πριν παρω την LG 55" LX9500 infinia Πλεον μονο Samsung. Oσοι σκεφτονται για οποιαδηποτε lg ας εχουν υποψη τους αυτα που ισως αντιμετωπισουν σε ενα πιθανο προβλημα.
 

sakis.kom

Supreme Member
3 August 2006
3,643
Athens - Greece
Απάντηση: Re: Προβλημα με LG 42 le 5300 led

...δυο διαφορετικοι υπαλληλοι απο το τμημα εξυπηρετησης της lg μου ειπαν οτι δεν ειναι αποδεκτο να παιζει ετσι η οθονη και οταν την ξαναφερουν να τους παρω τηλ. ενω θα ειναι σπιτι μου οι μεταφορεις και αν δε διορθωθει το προβλημα δε την παραλαμβανω.
Τα ίδια έχω τραβήξει και εγώ, με υπάλληλους της LG να μου λένε να μην παραλάβω
και με τους υπάλληλους από το Service πως την τηλεόραση θα την παραλάβω οπωσδήποτε!
Φαίνεται πως από τον Μανωλόπουλο πιέζουν πολύ τον κόσμο, για να μην έχουν εκκρεμείς υποθέσεις σαν εταιρία.

Οταν το εκανα ενας τριτος υπαλληλος ισχυριστηκε οτι δε μπορει να γινει κατι και να προχωρησω αν θελω νομικα.
Να μην παρατήσεις το θέμα, να επιμείνεις.

Χαιρομαι που αυτο συνεβει πριν παρω την LG 55" LX9500 infinia Πλεον μονο Samsung. Oσοι σκεφτονται για οποιαδηποτε lg ας εχουν υποψη τους αυτα που ισως αντιμετωπισουν σε ενα πιθανο προβλημα.
Φίλε μου, και η Samsung τα ίδια είναι.
 

kostas69

New member
9 October 2010
37
Πειραιας
Υperion ευχαριστω για το link ηταν οτι πιο κατατοπιστικο εχω ανατρεξει απο τοτε που ανακαλυψα το προβλημα. Τουλαχιστον πλεον εχω μια ακριβη εικονα τι παιζει με αυτο το θεμα. To προβλημα της C8000 που ειναι στη φωτογραφια το θεωρεις αποδεκτο η το παλευεις να σου την αλλαξουν? Γιατι ετσι παιζει και η δικη μου.
 

kostas69

New member
9 October 2010
37
Πειραιας
Saki.com δυστυχως διαπιστωσα οντως οτι ολοι εχουν τα ιδια χαλια. Βεβαια μια παλια samsung που εχω στην κρεβατοκαμαρα no problem. Οπως και lg32le 3000 & η δευτερη lg42le 5300 που πηρα no problem. Να μη σου τυχει. Ομως κραταω τις επιφυλαξεις μου για το κατα ποσο θελουν να επιδιορθωσουν καποια προβληματα οι εταιριες η απλα προτιμουν να εχουν καποιους δυσαρεστημενους πελατες γιατι ειναι πολυ μεγαλυτερο το κοστος ξαφνικα ολοι να στελνουν για αλλαγη οσες συσκευες παρουσιαζουν clouding.
 

kostas69

New member
9 October 2010
37
Πειραιας
Προτεινω να ενωθουμε και αντι σε αυτη τη χωρα να ειμαστε κατα του μνημονιου, να δημιουργησουμε ενα φορεα κατα του clouding και των κατασκευαστων που το ανεχονται.
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Εγω λεω καλυτερα πριν την αγορα τηλεορασης να διαβαζετε καλυτερα τι εχει γραφτει στο φορουμ.

Και επισης να ενημερωνόσαστε και να μην πεφτετε θυματα του μαρκετινγκ (βλεπε "LED").
 

kostas69

New member
9 October 2010
37
Πειραιας
Mετα απο τους φοβερους χαμους με το σερβις της ακατανομαστης εταιριας, πηγα στο Media Markt απο οπου την ειχα παρει και μου ειπαν να την επιστρεψω για να μου την αλλαξουν. Ομολογω οτι δεν το περιμενα να συμβει κατι τετοιο και εμεινα αφωνος απο το ποσο ευγενικα μου συμπεριφερθηκαν και την εξυπηρετηση τους. Οπως λεμε τα ασχημα , να τονιζουμε και τα καλα. Ευγε Μedia.
 

dukepapas

New member
28 July 2012
49
παιδια καλησπερα και απο εμενα εχω και εγω την ιδια τηλεωραση και τωρα που γιναν ψιφιακα τα καναλια ψαχνω να δω αν μπορω να γραψω εκπομπες στο usb αλλα τιποτα ουτε να μπορω να δω απο εκει που σταματησα με το να παγωσω την εικονα και να το δω απο εκει που σταματησε.απλα λεει να σινδεσω και καλα το video ?? πιο video μηπως στελνει την ενγραφη σε μια εξοδο και αν ναι σε πια?