THE TAKE - Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ

ψηφιστε την ταινια


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
Την παρακάτω ταινία θα την βρείτε αποκλειστικά στα seven video net
takedvd.jpg

THE TAKE
Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ
Τι γίνεται όταν δύο μαχόμενοι κατά του καπιταλιστικού συστήματος δημοσιογράφοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν ταινία?
Ο λόγος για τον επί σειρά ετών πετυχημένο παρουσιαστή του τηλεοπτικού CBC Newsworld καναδικής καταγωγής Avi Lewis και της Naomi Klein βραβευμένης δημοσιογράφου των εφημερίδων The Guardian, The Nation και The Globe and Mail.και συγγραφέα του best seller No Logo που θεωρήθηκε απ την New York Times, ως η βίβλος ενός κινήματος. . Μαζί επιχειρούν να καταγράψούν τον αγώνα 30 από τους χιλιάδες απολυμένων εργατών που με όπλα τους την ελπίδα και λιγοστές σφεντόνες καταλαμβάνουν το εργοστάσιο που δούλευαν πριν κλείσει στα προάστια του Μπουένος Άιρες με αποτέλεσμα την επαναλειτουργία του και την αρχή του τέλους μιας πολιτικής που ξεπουλά τα πάντα στο βωμό της παγκοσμιοποίησης .
Μια ταινία – ντοκιμαντέρ γροθιά στο στομάχι του δυτικού πολιτισμού και της λογικής του πλούτου. Σύναμμα γινόμαστε μάρτυρες μιας παρωδίας με πρωταγωνιστή τον Carlos Menem , έναν πολιτικό που οδήγησε τη χώρα στην οικονομική κατάρρευση , να διεκδικεί την εξουσία στις επερχόμενες εκλογές και μαζί με αυτή και την κτήση των εργοστασίων που πριν κλείσουν βρισκόταν στα χέρια των κολλητών του βιομηχάνων.
 

Tzimisce

Administration Team
Staff member
1 February 2007
33,179
127.0.0.1
Εχμ... Φίλε μου, όσο και να χτυπιέσαι link για να κατεβάσεις την ταινία δεν παίρνεις. Δεν είναι το "στυλ" του forum τέτοιο... -bye-