North star design essential γνώμες

vlkr

Senior Member
21 August 2010
329
Μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει όσον αφορά το north star design essentio?Έχει κανεις άποψη?

τι έγινε ρε παιδια?κανείς δεν το έχει ακούσει?αυτό που ξέρω είναι ότι είναι 32μπιτο,έχει πάρει πολύ καλή κριτική σε δοκιμαστικό που έκανε ο σταματάκος και κοστίζει 980 ευρω αν δε κάνω λάθος.

Απάντηση: Re: North star design essential γνώμες

τι έγινε ρε παιδια?κανείς δεν το έχει ακούσει?αυτό που ξέρω είναι ότι είναι 32μπιτο,έχει πάρει πολύ καλή κριτική σε δοκιμαστικό που έκανε ο σταματάκος και κοστίζει 980 ευρω αν δε κάνω λάθος.

Στο avmentor.gr έγινε δοκιμή στο USB dac32 και όχι στο essentio που ρωτάς.

σωστά,απλά το essentio είναι πιο οικονομικό.Δεν ξέρω όμως αν οι διαφορές στη ποιότητα τους είναι μεγάλες

Απάντηση: Re: North star design essential γνώμες

σωστά,απλά το essentio είναι πιο οικονομικό.Δεν ξέρω όμως αν οι διαφορές στη ποιότητα τους είναι μεγάλες

Αν εννοείς ηχητικά δεν εχω ακούσει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Στα τεχνικά χρακτηριστικά διαφέρουν αρκετά.

Λοιπόν έκλεισα ραντεβού να ακούσω το essentio με το σκληρό μου δίσκο με μουσικά αρχεία wav και flac και αφού από ότι κατάλαβα κανείς δεν έχει άποψη θα σας γράψω εγώ τις εντυπώσεις μου.Αυτό που έμαθα σίγουρα είναι ότι η συσκευή είναι ασύγχρονη και κανει εσωτερικα upsampling στα 192khz/32bit όπου θα συνδέσω και το cdp σε μια COAXIAL εισοδο.