Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,365
Αθήνα
Τον τελευταίο καιρό παρατηρήσαμε όλοι μας, ότι τα νήματα με τα videoclips και κυρίως το νήμα ''Το videoclip της ημέρας'' είχαν μεταβληθεί σε διαγωνισμό ανεβάσματος clips και οι ρυθμοί ήταν τέτοιοι ώστε οποιαδήποτε μουσική πρόταση κάποιου μέλους προς τους υπολοίπους (διότι ουσιαστικά περί αυτού πρόκειται) χανόταν μέσα σε λίγα λεπτά αν όχι δευτερόλεπτα. Κάποιες παραινέσεις της Διαχείρισης για αυτοσυγκράτηση, εισακούστηκαν μεν, δυστυχώς όμως όχι στο βαθμό που έπρεπε. Για να διαφυλαχθεί λοιπόν ο σκοπός της λειτουργίας όλων αυτών των νημάτων, από σήμερα:

- το νήμα ''Το videoclip της ημέρας'', λόγω του μεγαλύτερου όγκου επισκεπτών και για τον ευκολότερο εντοπισμό του, θα γίνει sticky, ενώ τα υπόλοιπα περισσότερο εξειδικευμένα νήματα θα παραμείνουν ως έχουν.
- Ορίζεται ως όριο ανεβάσματος το ένα (1) videoclip την ημέρα για κάθε χρήστη σε κάθε νήμα. Ως Διαχείριση παρακαλούμε να γίνει σεβαστό αυτό το όριο για να μην έρθουμε στη δύσκολη θέση να πρέπει να διαγραφούν υπεράριθμα posts.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Οι Διαχειριστές της Μουσικής Κατηγορίας

κύριε Διονύση, εγώ φταίω..:-(
και πήρα στο λαιμό μου και τους άλλους...

Διαπραγματεύσεις δέχεστε??
3 καλυτερα...
..γιατι ένα ισον κανένα...

3 καλυτερα...

+3333333333333333333333333333333 :D

Συμφωνώ απόλυτα με τον περιορισμό αλλά το 1 είναι υπερβολικό νομίζω...

3 καλυτερα...

Kαλα,ειχα και γω τις αυπνιες μου ψες...:smile: Συγνωμη παιδια,θα μαζευτω λιγο.....

Δεν έχει να κάνει με το ποιος φταίει Στεφανία.
Δυστυχώς πονάει χέρι, κόψει χέρι και κεφάλι μαζί.
Λυπάμαι πραγματικά.

οντως μεχρι να ακουσουμε ενα ειχαν ανεβει αλλα 50...ουτε ραλλυ να ηταν!!!!

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Λυπάμαι πραγματικά.

Εσένα κόψει και αυτιά μαζί γκιατί είσαι άτακτος :rofl::rofl::rofl:

(Γειά σου βρε Δημήτρη με τα ωραία σου !)

Λυπάμαι πραγματικά.

Σγά ρέ αγριεμένε..:flipout::flipout:

1 Κανονικό και 1 μέ Γιώργο Κατσαρό,Φλωρινιώτη,Τζών Τίκη,Λάκη Τζορντανέλι,Πασχάλη (αυτός 1 καί 1/2:flipout:),Τζίμη Μακούλη,Τόνυ Πινέλλι,Κώστα Καφάση,Τάμυ,Ξανθή Περάκη,καί 2 απο Κονιτοπουλαίους (γιατί είναι μεγάλη οικογένεια και τραγουδάνε απο παπούδες μέχρι δισέγγονα:flipout::flipout:)

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

1 Κανονικό και 1 μέ Γιώργο Κατσαρό,Φλωρινιώτη,Τζών Τίκη,Λάκη Τζορντανέλι,Πασχάλη (αυτός 1 καί 1/2:flipout:),Τζίμη Μακούλη,Τόνυ Πινέλλι,Κώστα Καφάση,Τάμυ,Ξανθή Περάκη,καί 2 απο Κονιτοπουλαίους (γιατί είναι μεγάλη οικογένεια και τραγουδάνε απο παπούδες μέχρι δισέγγονα:flipout::flipout:)

ΚΛΑΙΩ ΛΕΜΕ !!! :rofl::rofl::rofl:

Tώρα εσύ γιατί διαφημίζεις έτσι τη μουσική κατηγορία.....? :flipout::flipout:

Δεν θες να με δεις αγριεμένο, πίστεψε με (το εσύ είναι γενικό και δεν πάει σε σένα)

Λυπάμαι πραγματικά.

:flipout::flipout::flipout:

Πάντως πέρα απ την πλάκα τώρα, ο Skakinen έχει δίκιο. Μπαίνω κάθε μέρα και μου είναι αδύνατο να παρακολουθώ το νήμα, εδω και πολύ καιρό. Πόσο μάλλον οι επισκέπτες που μπαίνουν μία στο τόσο...

I approve...:2thumb22sup: