iPhonedelivery : αναφορά παράδοσης sms

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,601
Πειραιάς
Αφού η Apple συνεχίζει να μην βάζει την απλούστατη επιλογή αναφοράς παράδοσης των μηνυμάτων μας στο λογισμικό της, το έκαναν άλλοι...!

Το πρόγραμμα λέγεται iPhonedelivery και το βρίσκεται στο cydia, αφού φυσικά έχετε κάνει jailbreak πρώτα την συσκευή σας. :a0210:

Τα βήματα είναι :

1. Από το Cydia προσθέτουμε το source: http://iphonedelivery.advinux.fr/cydia
2. Επιλέγουμε για εγκατάσταση το iPhonedelivery.
3. Κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνο.
4. Πηγαίνουμε Ρυθμίσεις -> Μηνύματα και ενεργοποιούμε : Αναφορά Παράδοσης και τσεκάρισμα.
5. Μπορούμε να πάμε και Ρυθμίσεις -> Ήχοι και έχει μια νέα επιλογή : Αναφορά Παράδοσης, όπου επιλέγουμε τον ήχο της ή κανέναν ήχο.

Δουλεύει και στις τρεις ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Τέλος, υποστηρίζει και smilies, όπου τα μεταφράζει και τα εμφανίζει κανονικά στα μηνύματα, ενώ έχει κ ελληνική γλώσσα.

iphonedelivery_sms.png
iphonedelivery_sms_report.png

Last edited:
αυτο το προγραμμα ειναι γνωστο απο εποχης 3.0 νομιζω

ηταν απο τα πραγματα που με επεισαν να κανω jb

( η ελλειψη αναφορας παραδοσης στο τηλεφωνο και το προγραμματακι αυτο που απαιτει jb αλλα λυνει το ζητημα ... )

Eιναι περιεργα τα "κολληματα" που τρωει κατα καιρους η Apple....
Παλι καλα που υπαρχει και το jailbreak.-bye-

σαν να τους ακουω : iOS 5 now supports sms delivery report . this changes everything in sms messaging . again .

στην αρχη βεβαια για καποιο περιεργο λογο θα λειτουργει μονο με το wi fi ανοιχτο και μονο μεταξυ iphone 5

το αντιστοιχο για τα MMS ? στο επομενο ...

Last edited:
σαν να τους ακουω : iOS 5 now supports sms delivery report . this changes everything in sms messaging . again .

στην αρχη βεβαια για καποιο περιεργο λογο θα λειτουργει μονο με το wi fi ανοιχτο και μονο μεταξυ iphone 5

το αντιστοιχο για τα MMS ? στο επομενο ...

Και βέβαια θα πούν ότι ναι μεν υπήρχε αλλά τώρα αυτοί το έφτιαξαν σωστά!

Τι εννοείς ασύμβατο;
Μπορείς να το εξηγήσεις;
Έχω εγκατεστημένο το iphonedelivery, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει το facetime μέχρι στιγμής...

Το βαλα και εγώ μιας και το βρήκα πάνω που είχα αρχίσει να σκέφτομαι αν έχει αναφορά μηνύματος. :flipout:

Μέχρι τώρα συμπλήρωσε πολλά κενά.

Όσο για το Facetime που αναφέρθηκε δεν ανησυχώ μιας και έχω 3gs και όχι 4g.

παιδια αυτο το source που λετε ,που ειναι?μονο search βρισκω,γραφω ο,τι λετε ,αλλα τιποτα.δεν βρισκει κατι....