Mήπως οι επίμαχοι ήχοι, είναι απλώς τα ρελέ της τροφοδοσίας;
(φυσιολογικός ήχος, ο οποίος ομοιάζει με τα "τσακ-τσουκ" που κάνει ένας ενισχυτής hi-fi όταν ενεργοποιείται/απενεργοποιείται)
Παιδια καλησπερα
Ξερω τι λετε εχω κι εγω Ρhilips Αmbilight 42PFL7603 D/12 (εκανε καμμια φορα στο ανοιγμα κανενα τσακ αλλα οχι ιδιαίτερα) και εδω και μερικες μερες αρχισε τα τσακ τσουκ.
Μπηκα να το ψαξω και ετσι σας βρηκα
Ναι ειναι σαν τον ηχο που κανουν τα ηχεια οταν ένας ενισχυτής hi-fi ενεργοποιείται/απενεργοποιείται, αλλα σε μενα ειναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Καθε 2-3 λεπτα αρχιζει, το κανει με ρυθμο ενος τσακ το δευτερολεπτο για κανενα λεπτο σταματαει και συνεχιζει ετσι.
Πηγα να δω ενα dvd και μουσπασε τα νευρα.
Φαινεται σαν να ακουγεται απο το ηχειο το κανει και στο pause αλλα οχι στο mute.
Και με το Αmbilight ανοιχτό το κάνει.
Καμμια σχεση με συστολη η διαστολη δεν ειναι τριξιμο ειναι μπασο τσακ, σαν σκρατς, σαν ηλεκτρικος παλμος.
Δοκιμασα διάφορα την εβγαλα απο την πριζα και την ξαναβαλα, την εβαλα σε αλλη μπριζα μονη της (μηπως εφταιγε το πολυμπριζο), την εβαλα στο μονοφωνικο,στο στερεοφωνικο, στο surround, εκλεισα τον ανεμιστηρα, το ψυγειο, και οτι ειχε μοτερ, εβγαλα την κεραια... καμμια αλλη ιδεα πριν παρω στο service;
Γιατι απο οσα διαβασα απο πολλους εδω μεσα δεν ειναι οτι καλυτερο να μπλεξεις με το service της philips.
Και κατι αλλο: Ξερει κανεις αν ερχονται σπιτι; (και με τι επιβαρυνση; γιατι ειναι και 42αρα δεν κουβαλιεται)
Ξεχασα να αναφερω πως ΜΟΛΙΣ (πριν 2 βδομαδες) εληξε η εγγυηση.
Σορρυ για την πολυλογια αλλα εχω φρικαρει γιατι ειναι και πανακριβη