η ωρα ειναι 14:18 μου τηλ. οι μεταφορεις σε 10 λεπτα θα μου τα εχουν φερει.
θα γραψω φυσικα εντυπωσεις...
λοιπον εβγαλα απο την αποθηκη τον παροπλισμενο πλεον denon 4308 συνδεσα με ενα rca το pre out fl και fr και τον πηγα σαν προενισχυτη στον 4810 που επαιξε τον ρολο τελικου μιας και τα καλωδια των ηχειων ειναι εκει ετοιμα και βιδωμενα μονιμα. ανοιξα την ενταση του 4810 απο το -80 στο -5 (φοβηθηκα να το δωσω περισσοτερο). τον 4308 του εβαλα το usb stick στην πλατη τον ενεργοποιησα και εδωσα την ενταση απο το -80 που ξεκινα κι αυτος στο μολις -79 (μετα του δωσα κι αλλο).
ε ρε παιδια τι εγινε. γεμισαν ο χωρος και τα αυτακια μου απο ποιοτητα. ε ρε γλεντια.
το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν: οτι εντολες εδινα με το χειριστηριο
στον 4308 (αλλαγες τραγουδιων, πριμα-μπασα κτλ) υπακουε και ο 4810 (ειναι ιδιοι) μετα απο αυτο τους δουλεψα μονο χειροκινητα. και οτι ο4810 μετα απο μιαμιση ωρα ζεσταθηκε αισθητα.
σημερα το απογευμα η αυριο που ειναι και κυριακη θα ερθει ενας αδερφικος φιλος απο τα παιδικα χρονια με εναν τελικο rotel rb 1070 για τεστ.
σας κουρασα παλι.
ευχαριστω για το χωρο που μου δινεται
α fragoulisnaval ετρεξα και το audyssey![]()
λοιπον τα KEF XQ40 συνεχειζουν το στρωσιμο τους. σημερα μετα τις 17:30 θα τα δοκιμασουμε με εναν φιλο που θα ερθει με τον rotel 1070 σε χαμηλες εντασεις βεβαια. (οσο ακουω και βλεπω τα KEF μου αρεσουν περισοτερο).
φιλε mr_rebelos αν μπορεις και εχεις καποια στιγμη χρονο, γραψε μου 3 τελικους μεχρι 3000ευρω να δω λιγο τα στοιχεια τους στο ιντερνετ.
ευχαριστω για τον χωρο που μου δινεται
δικαναλο mr_rebelos.
εντυπωσιακος ο parasoud κατεβασα το manual του θα τον μελετησω
ευχαριστω για το χρονο σου
Φιλιππος
Για τα xq40, ποιον AV ενισχυτή προτείνετε(μουσική περισσότερο) μέχρι 1600ευρώ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.