Ps3 slim ως transport?

soulkeeper

AVClub Addicted Member
5 October 2006
1,992
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Τον λιγο καιρο που "μπηκα" στον δικαναλο κοσμο,παιζω τα cd μου απο ενα αρκετα παλιο dvd player (sony 725d) με coaxial συνδεση στο dacmagic...
προσφατα πηρα το ps3 slim...
λεει τιποτα σαν τρανσπορτ(συνδεση με οπτικη με dacmagic) ή τσαμπα χρονο θα χασω να κανω συγκρισεις κ δοκιμες με το 725?

ΥΓ θα δυσκολευτω αρκετα να τα χωρεσω κ τα 2 στο ρακ..οπότε ισως ειναι "ευκαιρια" να φυγει το 725...

Αλλά που?Θες να δώσεις παραπάνω πληροφοριες?
Γιατί από τη στιγμή που βγάζει 44,1 για να μην βγάζει bitperfect θα πρέπει να κάνει κάτι ανάλογο που κάνουν κ αρκετές creative..να βγάζουν μεν 44,1 αλλά να "επεξεργάζονται" εσωτερικά σε 48 άρα να χάνεται στην ουσία το bitperfect..

Μα εχει ξεχωριστη επιλογη εξοδου σε 44,1khz και σε 48khz.....

Τον λιγο καιρο που "μπηκα" στον δικαναλο κοσμο,παιζω τα cd μου απο ενα αρκετα παλιο dvd player (sony 725d) με coaxial συνδεση στο dacmagic....

Είναι μεγάλες οι διαφορές που άκουσες με το dac;
Έχω και εγώ το κλασικό δίλημμα, παλιό player και αγορά dac ή καινούργιο cd player της τάξης των 1000-1300 ευρώ.

βρε αδερφε παρε κανα φτηνο καινουριο cd η dvd..γιατι να καις 200watt για να ακους cd?..εγω βρηκα ενα Marantz CD63se μεταχειρησμενο, με ενα 100αρικακι και ειναι τζαματο για τα λεφτα του.

Συν το ότι αν κρίνουμε από τα παλιά PS3, η κεφαλή ανάγνωσης έχει μια συγκεκριμένη (και όχι μεγάλη) διάρκεια καλής λειτουργίας... Οπότε καλύτερα να χρησιμοποιείς το PS3 μόνο για πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις μόνο με αυτό..

Συν το ότι αν κρίνουμε από τα παλιά PS3, η κεφαλή ανάγνωσης έχει μια συγκεκριμένη (και όχι μεγάλη) διάρκεια καλής λειτουργίας... Οπότε καλύτερα να χρησιμοποιείς το PS3 μόνο για πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις μόνο με αυτό..
αυτο ειναι ενα θεμα..για το slim εχουμε αναφορες για αναλογο προβλημα?

βρε αδερφε παρε κανα φτηνο καινουριο cd η dvd..γιατι να καις 200watt για να ακους cd?..εγω βρηκα ενα Marantz CD63se μεταχειρησμενο, με ενα 100αρικακι και ειναι τζαματο για τα λεφτα του.

καλα εδω ανοιγω ολοκληρο avr(807) για να ακουσω ραδιο εδω στο νησι...φανταζομαι καιει κ αυτος..(νομιζω παντως οτι τα 200w που αναφερεις για το ps3 slim ειναι υπερβολικα)...

δεν ειναι στις αμεσες προτεραιοτητες μου να παρω αλλη συσκευη για cd..σκοπος μου ειναι σιγα σιγα να τα μετατρεψω ολα σε flac κ να παιζω απο το pc...