Το Κτήνος της Θάλασσας — Sea Beast

ψοφιστε την ταινια

• Total voters
    0
18 June 2006
8,281
Θεσσαλονίκη
Troglodyte_006f7525.jpg

Το Κτήνος της θάλασσας
Εναλλακτικός τίτλος: όταν η μακακια πάει σύννεφο θα βρέξει άσχημα
τόπος: Θέλει κι ερώτημα ?
χρόνος: 2008
είδος: απροσδιόριστο
μάστορας : ένας
παίχτες : οκτώ
κρατάει : όποιος το ανακαλύψει ας μας το πει

Τα ψαροκάικα πάνε κι έρχονται άδεια στο μικρό ψαροχώρι της ιστορίας μας , Μάταιος κόπος καθώς τα ψάρια έχουν εξαφανιστεί απ’ τα νερά . Για το κακό τούτο που τους ήβρε την απόλυτη ευθηνή φέρει ένα κακό και αδυσώπητο υδρόβιο τέρας , παλιοχαρακτήρας εκ γεννηθείς. Και αφού έφαγε όλους τους πόρους των βιοπαλαιστών ψαράδων βάλθηκε να βάλει χέρι και στους ίδιους . έτσι για αλλαγή γεύσης βρε αδελφέ…

Ότι και να δείτε μη το πιστέψετε , μια ταινία είναι και θα περάσει

Ασφαλώς κάποιος μας κάνει πλάκα , και μάλιστα χοντρή. Δεν εξηγείται αλλιώς . Τι με λες τώρα ρε φιλαράκι, τι υποθαλάσσια τέρατα και γκαργκαντούες μου τσαμπούνας , Άντε ρε κόψε τα ληγμένα και τα άλλα ηδύποτα , κάνε και δυο γάργαρες με καρνέισον και τα ξενελέμε . …

http://www.youtube.com/watch?v=Ka37UGT3fs4&feature=player_embedded

Last edited:
Re: Sea Beast

πλακα μου κανετε.......:twoguns::twoguns::twoguns:

καλα το τελικο οκ για να γυριστουν αυτες οι μακακιες ποιος το δινει ρε παιδια???? ειπαμεεε δηλαδη ημαρτοοννν που λεει κ ο γεωργιου...:smash:

Απάντηση: Re: Sea Beast

πλακα μου κανετε.......:twoguns::twoguns::twoguns:

καλα το τελικο οκ για να γυριστουν αυτες οι μακακιες ποιος το δινει ρε παιδια???? ειπαμεεε δηλαδη ημαρτοοννν που λεει κ ο γεωργιου...:smash:

Το θέμα δεν είναι ποιος το γυρίζει αλλά ποιος τ αγοράζει φίλε μου και υποχρεώνει μετά τους άλλους να το αγοράσουν κι αυτοί με τη σειρά τους

Re: Απάντηση: Re: Sea Beast

Το θέμα δεν είναι ποιος το γυρίζει αλλά ποιος τ αγοράζει φίλε μου και υποχρεώνει μετά τους άλλους να το αγοράσουν κι αυτοί με τη σειρά τους

:worshippy::worshippy: χαχαχαα παντως αμα ειναι να παμε για power buy μη με αφησετε απ εξω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sea Beast

:worshippy::worshippy: χαχαχαα παντως αμα ειναι να παμε για power buy μη με αφησετε απ εξω.

Στα σκαριά τοxω . μόνο που οποίος δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει ν αγοράσει 2 κομμάτια , το ένα για buckup . Φαντάζεσαι να σου χαλάσει και να μη το βρίσκεις μετα πουθενά? Ούτε να το σκέφτομαι...

Απάντηση: Sea Beast

να το παρω να δω αν εφαγε ολους τους ψαραδες ;;;;:jester::jester::jester:

γεια σου ρε Κωστα με τις περιγραφες σου !!!!!!! :worshippy::worshippy: