Sky 3DTV ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,273
http://corporate.sky.com/investors/press_releases/2010/Sky_3D_Launch.htm

Εφτασε λοιπον η ωρα και ο sky ξεκινα τις εκπομπες 3D με το νεο του καναλι που επισημα κανει ντεμπουτο στις 3 Απριλιου με ποδοσφαιρικο αγωνα.
Οπως θα δειτε στο link που σας δινω πανω απο 1000 pubs σε Αγγλια και Ιρλανδια θα δειξουν τον αγωνα.
Το καναλι θα διατιθεται και στους απλους συνδρομητες δωρεαν με την προυποθεση να εχει το world pack και HD pack. Συμφωνα με την ανακοινωση ολα τα HD boxes ειναι 3D ready και απο οτι τουλαχιστο καταλαβα δεν προκειται να λαβουν νεα αναβαθμιση για την λειτουργια τους σε 3D.
Μεχρι το τελος του χρονου το καναλι θα εχει ταινιες και αθλητικα αλλα και μουσικα events εμπλουτιζοντας το προγραμμα του.
Το καναλι θα εμφανιστει στο EPG πριν τις 3 Απριλιου ενω οπως ανακοινωθηκε απο τον Sky θα υποστηριζονται και οι 2 τεχνολογιες δηλαδη αυτη της παρακολουθησης με πολωτικα παθητικα γυαλια αλλα και αυτης με ενεργα.
Καλως μας ηρθε λοιπον.
Νικος

Σιγά το νέο!!!:flipout: Η νόβα κάνει δοκιμαστικές εκπομπές hd...Τι να μας πει το sky τώρα!-bye-

XAXAXAXAXAXAXAXAAX!!! Ε, ναι... ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΛΑΧΟΙ-ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΑΓΓΛΟΙ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ HD!!!

Σιγά το νέο!!!:flipout: Η νόβα κάνει δοκιμαστικές εκπομπές hd...Τι να μας πει το sky τώρα!-bye-

Αυτό δεν είναι τίποτα! O ΟΤΕ κάνει δοκιμές για το Μουντιάλ και θα έχει στο πακέτο την ΕΡΤ 4D! :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Sky 3DTV ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Αυτό δεν είναι τίποτα! O ΟΤΕ κάνει δοκιμές για το Μουντιάλ και θα έχει στο πακέτο την ΕΡΤ 4D! :BDGBGDB55:
σε κάδρο 4:3 και μονοφωνικό ήχο! :flipout:

Έτοιμη δήλωσε σήμερα η Dream Multimedia για την πρόκληση της 3D δορυφορικής μετάδοσης και λήψης από τους Linux δέκτες της. O εκπρόσωπος της προβληματίστηκε διότι δεν έχουν ανακοινωθεί τα στανταρ της μετάδοσης.

Όταν εμείς θα πάμε στο HD, το SKY θα προσφέρει interactive εκπομπές όπου θα μπαίνεις μέσα στην ταινία... Άντε γεια Nova και OTE....

Για να είμαστε όλοι εδώ και να συμμετέχουμε ενεργά σ'αυτό το forum - για μένα τουλάχιστον - σημαίνει πως μας αρέσει παραπάνω απο κάποιους άλλους η TV ή είμαστε gadgetάκηδες ή και δορυφομανείς!

Για να χαρείτε λοιπόν το "ψώνιο" σας και εφόσον το αντέχει η τσέπη σας και σας το επιτρέπουν τα αγγλικά σας, βάλτε σας παρακαλώ πολύ SKY:grinning-smiley-043

Είναι πολύ μπροστά-bye-

pm: BSkyB's Sky 3D will show the match between Manchester United and Chelsea on Saturday, April 3.

Για να είμαστε όλοι εδώ και να συμμετέχουμε ενεργά σ'αυτό το forum - για μένα τουλάχιστον - σημαίνει πως μας αρέσει παραπάνω απο κάποιους άλλους η TV ή είμαστε gadgetάκηδες ή και δορυφομανείς!

Για να χαρείτε λοιπόν το "ψώνιο" σας και εφόσον το αντέχει η τσέπη σας και σας το επιτρέπουν τα αγγλικά σας, βάλτε σας παρακαλώ πολύ SKY:grinning-smiley-043

Είναι πολύ μπροστά-bye-

pm: BSkyB's Sky 3D will show the match between Manchester United and Chelsea on Saturday, April 3.
Αυτό εννοείται! Το πρόβλημα είναι το 2.4 μέτρα πιάτο στην ταράτσα (για να πιάνουμε το 70%-80% των καναλιών) και τα δεκαράκια μποφόρ (νοτιάδες) που έχει συνέχεια η Ρόδος!-bye-
Κατά τ'άλλα δε νομίζω ότι χρείαζεται να αντέχει η τσέπη κάποιου για να έχει το sky, με δεδομένο ότι η συνδρομή κοστίζει σχεδόν όσο αυτή του νόβα.
Πάντως, το οξύμωρο είναι ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα 3d τηλεοράσεις και οι μεγάλοι πάροχοι έχουν έτοιμα δωρέαν προϊόντα!

Αυτό εννοείται! Το πρόβλημα είναι το 2.4 μέτρα πιάτο στην ταράτσα (για να πιάνουμε το 70%-80% των καναλιών) και τα δεκαράκια μποφόρ (νοτιάδες) που έχει συνέχεια η Ρόδος!-bye-
Κατά τ'άλλα δε νομίζω ότι χρείαζεται να αντέχει η τσέπη κάποιου για να έχει το sky, με δεδομένο ότι η συνδρομή κοστίζει σχεδόν όσο αυτή του νόβα.
Πάντως, το οξύμωρο είναι ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα 3d τηλεοράσεις και οι μεγάλοι πάροχοι έχουν έτοιμα δωρέαν προϊόντα!

Οι τηλεορασεις ερχονται μεσα στη χρονια. Το θεμα ειναι αντεχουμε να περιμενουμε τη δευτερη γενια η θα τα σκασουμε στην πρωτη? Μιλωντας για τον εαυτο μου δεν με βλεπω να αντεχω.
Προσωπικα εχω βαλει στο ματι την νεα cinema 21:9 3D (58PFL9955H) και μου τρεχουνε τα σαλια απο τωρα. Με την cinema που εχω τωρα ,56PFL9954H. εχω καταευχαριστηθει ταινιες & ντοκυμοντερ και δεν βλεπω την ωρα να χαρω και την τριτη διασταση.
Φυσικα στο παιχνιδι μπαινουν και sony, panasonic, lg, samsung, toshiba. Περιμενουμε με ανυπομονησια. Και μην ξεχνατε οτι ωσονουπω ερχονται και τα bluray 3D. Προς το παρων εμεις που εχουμε sky ειμαστε οι 'τυχεροι' αφου θα ειμαστε οι πρωτοι που εφοσων εχουμε και τηλεοραση θα χαρουμε την τριτη διασταση.
Εχω μεγαλη περιεργεια πως θα φαινεται στις συμβατικες τηλεορασεις μας μια εκπομπη απο το νεο καναλι.
Νικος

Είναι πολύ μπροστά-bye-

Να σου πω φιλε μου, εγω μέχρι να καταφέρω να φέρω τον δέκτη απο Αγγλία για 6 - 7 χρόνια το είχα παρατήσει το χόμπι. Έχω μια βιβλιοθήκη τεράστια στην οποία στα κενά ράφια πλέον δεν βάζω βιβλία αλλά παλιές συσκεύες που αντικαθιστώ!!! Πήρα τηλεόραση πριν απο 1 μήνα έσκασα τα 1300 και τώρα απο ότι βλέπω θα την κάνω δώρο στη μάνα μου για να βάλω 3D TV και μάλλον θα καταλήξω στην Samsung.

Εμφανιστηκε σημερα στη θεση 217 στο EPG των HD box το νεο καναλι sky 3D και ενημερωνει με καρτα οτι θα ειναι διαθεσιμο στους συνδρομητες του world+HD pack aπο 3 Απριλιου ημερα Σαββατο.
Ο συνδρομητης που επιθυμει να κανει ληψη στο καναλι αυτο εφοσων συντρεχουν οι παραπανω προυποθεσεις θα πρεπει να καλεσει τον sky στον αριθμο που υποδυκνυεται απο την καρτα αναφεροντας τον τυπο της 3D τηλεορασης που εχει και τον αριθμο σειρας της συσκευης.
Το καναλι ερχεται στο δεκτη αμεσως αλλα μπορει να καθυστερησει μεχρι και 4 ωρες. Μετα απλα θετουμε την τηλεοραση σε 3D mode. (Καινουργιος ορος προστεθηκε στην καθημερινοτητα μας)
PS Με απασχολει αυτο με τον αριθμο σειρας. Μηπως γινεται διασταυρωση των αριθμων σειρας των συσκευων με τις χωρες διαθεσης τους? Κατι αναλογο με τις IP που ανιχνευονται αναλογα με την χωρα δηλαδη.
Λετε να ειναι απλα για καταγραφη της συσκευης και ισως παντρεμα με την συγκεκριμενη υπηρεσια η εγω ειμαι εξαιρετικα καχυποπτος?
Η ανακοινωση του sky εχει ως εξης και βρισκεται στα FAQs στο www.sky.com/3d
Nikos

How can I watch Sky 3D at home?

Sky's 3D channel will be available to Sky+HD customers on Sky World with HD pack, and who have a new 3D-ready TV from 3 April. Customers who meet these requirements should call Sky on 08442 410 092 to request access. Please have the details of your TV, including the serial number, to hand.
Once our customer service advisor has activated the channel for you, you should be able to see the 3D channel immediately, but you may have to wait up to four hours for the channel to appear.
When the channel is activated, all you need to do is switch your TV to 3D mode (please refer to your TV manual for instructions), put on your 3D glasses and enjoy Sky’s amazing 3D previews.

μήπως ήρθε η ώρα για κάποιον moderator να ανοίξει ένα thread αποκλειστικά για 3D ready TV; όχι τιποτα άλλο απλά για να γελάμε με κάποια αντίστοιχα links!!!

http://www.hsc.gr/hyundaiits465d.html#
Βάλτε την στο καλάθι για να δείτε τιμή!!! Εγώ ντρέπομαι να την πω.

μήπως ήρθε η ώρα για κάποιον moderator να ανοίξει ένα thread αποκλειστικά για 3D ready TV; όχι τιποτα άλλο απλά για να γελάμε με κάποια αντίστοιχα links!!!

http://www.hsc.gr/hyundaiits465d.html#
Βάλτε την στο καλάθι για να δείτε τιμή!!! Εγώ ντρέπομαι να την πω.

A καλα αν περιμενουν να πουλησουν μ αυτες τις τιμες να τις κρατησουν να τις χαιρονται!

Το 2012 οι αγγλοι θα εχουν καναλι με 2Κ αναλυση και εμεις στη ελλαδα θα αγοραζουμε HD καμερες.

Γύρισα απο Αγγλία εχθές το βράδυ. Κατα την παραμονή μου στο Leeds πήγα και είδα αγώνα 3D σε pub (liverpool - chelsea) και σας παραθέτω την εμπειρία μου παρακάτω.

1. Εντύπωση πρώτη και αρνητική μου έκανε η αδιαφορία του κόσμου να δούν τον αγώνα σε 3D. Τα τραπεζάκια στην 3D τηλεόραση ήταν άδεια ενώ όσοι θέλανε να δούν τον αγώνα σε κανονικό SD μπορούσαν να πάνε σε άλλη TV (και είχε αρκετούς παραπάνω θαμώνες)
2. Γυαλιά μας έδωσαν στο bar με deposit 1 λίρα την οποία την πέρναμε πίσω όταν επιστρέφαμε τα γυαλιά. Τα γυαλιά ήταν ίδια με εκείνα που είχα χρησιμοποιήσει στον κινηματογράφο για να δω το Avatar (η μόνη διαφορά τους ήταν ότι ήταν λερωμένοι οι φακοί απο στάμπες υγρών που δεν θέλω να ξέρω τι υγρά ήταν!!!). (Ο σκελετός των γυαλιών είχε διαφήμιση των Guiness & LG).
3. Οθόνη LG 40". Τον αγώνα τον παρακολουθούσα σε απόσταση 4 - 5 μέτρων και απο γωνία γύρω στις 25 μοίρες. Ίσως απο πιο κοντά και με μεγαλύτερη οθόνη να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Η TV ήταν ανάμεσα σε 2 παράθυρα και η αντηλιά (γιατί ήλιο δεν είχε) σε συνδυασμό με τα γυαλιά με τις στάμπες εμπόδιζε λίγο την καλή θέαση.
4. Τηλεοπτική εμπειρία (το ζουμί): Θεωρώ ότι για να καταλάβεις το βάθος του 3D στην κεντρική κάμερα του αγώνα έπρεπε να εκπαιδεύσεις το μάτι σου να βλέπει σε αντίθεση με το σήμα του καναλιού και του σκορ που υπήρχαν στην αριστερή και την δεξιά απάνω γωνία της οθόνης. Μόνο τότε καταλαβαινες το 3D. Πιθανότατα αυτό οφείλετε διότι συνήθως η κεντρική κάμερα είναι ψηλά με αποτέλεσμα να μειώνει το βάθος της μιας διάστασης. Όταν ο σκηνοθέτης χρησιμοποιούσε τις κάμερες που ήταν στο ύψος του αγωνιστικού χώρου τα πραγματα άλαζαν. Η αίσθηση ότι βρίσκεσαι στον αγωνιστικό χώρο λίγο πιο δίπλα απο τον ποδοσφαιριστή ήταν ιδιαίτερα έντονη. Επίσης ο σκηνοθέτης συχνά πυκνά έδειχνε εικόνες απο την εξέδρα και η αίσθηση της παρουσίας σου εκεί ήταν πολύ έντονη επίσης. Επειδή ο αγώνας λοιπόν κατα κύριο λόγω καλύπτονταν απο την κεντρική κάμερα δεν έδειχνε να είναι κάτι το πολύ εντυποσιακό. Περίμενες ο σκηνοθέτης να δείξει σε επανάληψη τη φάση απο κοντά για να εντυπωσιαστείς.

Συμπέρασαμα: Καλή εμπειρία αλλά όχι εντυπωσιακή. Αν πάρετε οθόνη χρειάζετε ή μεγάλες ίντσες ή 40" σε απόσταση 2 μέτρων. Εγώ προσωπικά έχασα τη λύσα για 3D οθόνη καθώς νομίζω ότι έχει ακόμα αρκετό δρόμο για να διανύσει αυτή η τεχνολογία.

Last edited:

σε κάδρο 4:3 και μονοφωνικό ήχο! :flipout:

Έτοιμη δήλωσε σήμερα η Dream Multimedia για την πρόκληση της 3D δορυφορικής μετάδοσης και λήψης από τους Linux δέκτες της. O εκπρόσωπος της προβληματίστηκε διότι δεν έχουν ανακοινωθεί τα στανταρ της μετάδοσης.

Οποιος ενδιαφερετε να μου πει να του γραψω τον αγωνα στο video2000...:flipout::flipout::flipout::flipout:

Συμπέρασαμα: Καλή εμπειρία αλλά όχι εντυπωσιακή. Αν πάρετε οθόνη χρειάζετε ή μεγάλες ίντσες ή 40" σε απόσταση 2 μέτρων. Εγώ προσωπικά έχασα τη λύσα για 3D οθόνη καθώς νομίζω ότι έχει ακόμα αρκετό δρόμο για να διανύσει αυτή η τεχνολογία.

Συμπέρασμα εκ δια μέτρου αντίθετο από αυτό που είδαν τα παιδιά με την Panasonic. :chinscratch: