Media Player πολλα.....για μενα ποιο????

Status
Not open for further replies.

blind guardian

AVClub Enthusiast
6 November 2007
1,071
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Σιγουρα θα πω και θα ρωτησω κατι που πολλοι αλλοι εχουν πει αλλα
επειδη δεν εχω ιδιεταιρες γνωσεις περι των Media Players θα ηθελα μια βοηθεια στο ποιο να διαλεξω μεταξυ αυτων που κυκλοφορουν στην αγορα!
Να επισημανω πως δεν με ενδιαφερει και πολυ (τουλαχιστον προς το παρον) η δυνατοτητα να αντλω αρχεια απέυθειας!
Τωρα από εκει και περα η ολη ιδεα να κατεβαζω κατι από το Internet και αφου το φορτωσω σε Stick η’ σκληρο δισκο να το δω στην Tv μου το θεωρω πολύ ωραιο!
Σιγουρα η ποιοτητα κατασκευης με ενδιαφερει και σιγουρα η υποστηριξη από πλευρας Firmware!
Τελος να επισημανω ότι διαβασα προσφατα ένα Test γνωστου περιοδικου με όλα τα Media Players και σιγουρα το PopcornHour που βγηκε κορυφαιο θα μου αρεσε αλλα είναι ΑΚΡΙΒΟ!!!
Όχι για αυτά που κανει αλλα για εμενα!
Να επισημανω ότι ειμαι κατοχος ενός Blu Ray Player αρα δεν με ενδιαφερει η δυνατοτητα όπως το ‛’Καλαμποκι’’ που μπορεις να προσθεσεις Blu Ray Drive!
Επισης ευπροσδεκτη θα ηταν μια υλοποιηση που να ειχε και Mpeg 4 Δεκτη , κατι που η τηλεοραση μου δεν διαθετει!
Το λεω γιατι η Tv μου (Pioneer Kuro 428 XD) 1 ελευθερη Hdmi Θυρα εχει που να περισευει λογω που οι αλλες 2 ειναι κατειλειμενες απο το Blu Ray & το Dvr.

Τελος στην Ιστοσελιδα της ‛’PopCorn Hour’’ ειδα ότι εχουν και αλλα media Players π.χ το Α110!
Τι μου προτεινετε?????

Thanks Προκαταβολικα!!!

Last edited:
για μενα η προσφορα που υπηρχε για το EGREAT R1 ηταν οτι καλυτερο στα λεφτα αυτα. (το μηχανημα ειναι σουπερ, αν και ακομα το φτιαχνω)
Απο κει και περα, οσο ανεβαινεις, παιρνεις καλυτερα πραγματα.

Το ερωτημα ειναι ποσα θες να δωσεις, και τι θες να κανεις με αυτα που δινεις αλλιως θα χαθεις.

Το ποσο που θελω να διαθεσω ειναι το πολυ 160-170 ευρω.
Τωρα δεν λεω οτι αν βρω αυτο που θελω θα κολλησω να φτασω και τα 190 Ευρω!
Τωρα σχετικα με το E-GREAT που λες δεν καταλαβαινω για ποια προσφορα μιλας!
Παντως οι απαιτησεις μου ειναι οπως τα εγραψα!
Να ριξω καμια mkv ταινια, καμια φωτο και να τα δω σε κοντινη η' ιδια ποιοτητα εικονας με το Blu Ray μου!
επισης με ενδιαφερει η ευκολια στην χρηση!
Thanks Παντως!

υπηρχε προσφορα για το R1 αν θυμαμαι στα 75 ευρω, δεν ξερω αν θα ξαναβγει.

Σαφως ομως στα 150++ ευρω μπορεις να παρεις ενα καλυτερο μηχανημα,
με πιο πολλες δυνανοτητες.
Αυτο που εχει να κανει ειναι αυτες οι παραπανω δυνατοτητες οντως σου χρειαζονται.

Επειδη μαλλον προς το Xtreamer θα κινηθω , απο που προτεινετε για αγορα?
Απο Ελλαδα π.χ Πλαισιο η' Multirama η' απο εξωτερικο π.χ Pixmania Η' το Xtreamer Shop?
Επισης προτεινετε καποιο αξεσουαρ που θα αποδειχθει χρησιμο?
Π.Χ Καποιον σκληρο δισκο μαζι η' κατι αλλο?
Τωρα αν αγοραστει απ'εξω με την Εγγυηση τι γινεται?

Αν δεν το βρεις κάπου σε προσφορά στην Ελλάδα (κάπου πήρε το μάτι μου για Mediamart στα 99E) η τιμή του είναι 139Ε σχεδόν σε όλους.
Στην τιμή από όπου και να το αγοράσεις περιλαμβάνεται και τo wifi usb card-antenna το οποιο αναφέρεται πάντα ως "δώρο"
Αν το αγοράσεις από το μαγαζί τους τότε θα σου κοστίσει 10Ε λιγότερα οπότε βάλε στην ζυγαριά και την περίπτωση "στραβής" που πρέπει να το στείλεις πίσω για κάποιο πρόβλημα που ανακύψει!
Η Εγγύηση είναι παντού η ίδια.
Προσωπικά θα το αγόραζα με το passive cooler Sidewinder για να γλυτώσω από το ανεμιστηράκι αλλά αυτό θα το βρεις, προς το παρόν, μόνο στο μαγαζί τους με μια χρέωση γύρω στα 20Ε άρα 129+20=149Ε παραδωτέο στο σπίτι σου.

Αν από την άλλη θεωρείς πως η Εγγύηση στην Ελλάδα (το στέλνουν οι ίδιοι) είναι πιο εξυπηρετική από την δικιά τους (θα τους το στείλεις ο ίδιος) αγόρασέ το στην Ελλάδα!

Στο Media Markt του Ρεντη παντως το εχουνε 139 Ευρω!
Τωρα σε σχεση με αλλα Media Players ιδανικο φανταζει και το NTR82 DVB-T tuner & media player λογω που εχει και Mpeg 4 dvb-T αλλα πιστευω το Media Player μερος του παραπανω δεν ειναι αντιστοιχο του Xtreamer!
Εσεις τι πιστευετε?

Μπορω να πω οτι μεχρι στιγμης ειμαι ΠΑΡΑ πολυ ευχαριστημενος!
Οτι και να εβαλα τα επαιξε με ανεση και τελεια ποιοτητα εικονας!
Αν και φρεσκος και χωρις γνωσεις στον χωρο των Media Players ειναι φοβερη λυση αυτα τα μηχανακια!
Τωρα γιατι επελεξα το Xtreamer?
Ημουν μεταξυ αυτου και του WD αλλα επηρεασμενος απο τα πολλα θετικα σχολια που εχετε κανει αλλα και το οτι την ιδια μερα πηρα και για δωρο σε 1 φιλικο ζευγαρι το WD .
Οποτε θα τα εχουμε ολα στην ιδια παρεα!
Νεοτερα μολις το ψαξω βαθυτερα!!!!!!!

ωραιος..και γω εκει θα καταληξω..

απο ebay το βρηκε κανενας? νομιζω ενα 100ευρο ειναι οκ γι αυτο το μηχανακι..140 μου ακουγονται πολλα

ψάχνω και εγώ για media player. υπάρχει κάποιο το οποίο να συνδέεται στο ιντερνετ να φορτώνω πχ ενα torrent και να κατεβάζω κατευθείαν σε αυτό? κάτι είδα οτι υπάρχει ενα mp το οποίο εχει δέκτη mpeg4, σωστά κατάλαβα?

αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ποιον να πάρω ? το πολύ στο 100αρικο να παίξω

ή τουλάχιστον ποιος είναι εκείνος που παίρνει εσωτερικά σκληρό 3,5'' και έχει ethernet και σύνδεση hdmi κατω απο 100ευρω?

ή τουλάχιστον ποιος είναι εκείνος που παίρνει εσωτερικά σκληρό 3,5'' και έχει ethernet και σύνδεση hdmi κατω απο 100ευρω?

To μεταχειρισμένο Xtreamer!!!

εσωτερικο 2.5" παιρνει το xtreamer.

Το ξέρω...αλλά γιατί να "κολλήσει" σ'αυτό ? Αφού κάτω από 100 ευρώ με αυτά που ζητάει...δεν βλέπω να βρίσκει κάτι.....:D

Χαίρετε κι από μένα

ψάχνω κι εγώ ένα mp για να παίζει βασικά mkv, avi και flac. Οι (δια)δικτυακές του ικανότητες δεν με ενδιαφέρουν, το θεωρώ αστείο να γίνεται ζήτημα το να γεμίζεις τον σκληρό από το διπλανό δωμάτιο και να το μεταφέρεις για να παίξει στο καθιστικό. Επίσης, ακούω stereo οπότε ούτε τα 5.1, 7.1, μου λένε τίποτα. Ας κάνει downmix οσο θέλει.

Φυσικά, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζει καλά και απροβλημάτιστα ό,τι "μου κατέβει".

ΟΠΟΤΕ, τι προτείνετε; Και για ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, αξίζει κάποιος στη θέση μου να πληρώσει το WD TV Live έναντι του απλού WD TV; Ή παίρνει, π.χ. το Asus O!Play;

Χαίρετε κι από μένα

ψάχνω κι εγώ ένα mp για να παίζει βασικά mkv, avi και flac. Οι (δια)δικτυακές του ικανότητες δεν με ενδιαφέρουν, το θεωρώ αστείο να γίνεται ζήτημα το να γεμίζεις τον σκληρό από το διπλανό δωμάτιο και να το μεταφέρεις για να παίξει στο καθιστικό. Επίσης, ακούω stereo οπότε ούτε τα 5.1, 7.1, μου λένε τίποτα. Ας κάνει downmix οσο θέλει.

Φυσικά, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζει καλά και απροβλημάτιστα ό,τι "μου κατέβει".

ΟΠΟΤΕ, τι προτείνετε; Και για ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, αξίζει κάποιος στη θέση μου να πληρώσει το WD TV Live έναντι του απλού WD TV; Ή παίρνει, π.χ. το Asus O!Play;

E βέβαια αξίζει καλύτερα το WDTV Live. Τώρα...για το ASUS O!Play..έαν εννοείς το καινούριο το HD2 ..λένε ότι τα παίζει όλα...Ακόμα όμως δεν έχει έρθει Ελλάδα...

-bye-Αν θέλεις να έχει και ενσωματομένο επίγειο δέκτη mpeg 4 πάρε το NTR82 ή NTR83 ή το ELLION 600. Απαιχτα και στην εικόνα και στο play σε όλα τα αρχεία. Απαιχτο και στο steaming ενσύρματα με το pc.:damnyou:

Status
Not open for further replies.