Zombieland

Ψοφίζουμε την ταινία


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
Zombieland%20Poster.jpg


ZOMBIELAND

Έτος : 2009
Χώρα : ΗΠΑ
Είδος : Ζομπολογία - παρωδία τρόμου
Μάστορας : Ruben Fleischer
Παίχτες : Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone
Κρατάει : Μέχρι τέλους ( 88´)

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ DVD & BLURAY

Ταινίαρα η Μπαρούφα? Αριστούργημα η σκουπίδι? Αστείο η γελοίο? Τρομακτικό η τραγικό? Ε ναι να μια ταινία που αποδέχεται μ ανοιχτές τις αγκάλες όλους τους παραπάνω χαρακτηρισμούς.. αν την επιλέξετε για σήμερα τοπ βράδυ μπορεί: Να γελάσετε με την ψυχή σας , να πετάξετε το κουτάκι με τη μπίρα στη νέα Λεντ Σαμσούνγκ σας και να πέσει το σεμεδακι που τοποθέτησε η μαμά - γυναίκα με σελοτειπ στο επάνω μέρος για να μην πέφτει . Μπορει πάλι αν ειστε και λίγο χεστακος να χρειαστεί να φορέσετε κάνα πάμπερς πριν την προβολή καλού κακού. Όπως και να έχει η ταινία είναι σκέτος ΧΑΒΑΛΕΣ και βλέπετε μεν αλλά μην περιμένετε και Shaun of the dead .

zombieland2_thumb.jpg
3zombieland02.jpg



Όταν ολόκληρη η Αμερική έχει μετατραπεί σε ζωντανά κουφάρια που περιφέρονται στους δρόμους για λίγο αχνιστή σάρκα κι ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο αίμα , μια ομάδα από αποτυχημένους μπαγλαμάδες θα προσπαθήσει να επιβιώσει και να εξοντώσει όσο το δυνατόν περισσότερα ζομπία μπορεί . Την ομάδα αποτελούν ένας καραβλαχος καουμπόη στραβωμένος απ τη μαγκιά κι ερωτευμένος με τη μπερέτα του , ένας χέστης μπούφος νεαρός στερημένος σεξουαλικής πράξης , μια ομορφούλα κορασίδα μπουχτισμένη σεξουαλικής πράξης και μια αδιάφορη πιτσιρίκα έτσι για να συμπληρώνει στο σκηνικό . Λέτε να τα καταφέρουν ενάντια στη μανία των αιμοδιψή νεκροζώντανων κουφαριών η θα …… εεε μη σας αποκαλύψω και το φινάλε και χαθεί η μαγεία , δεν κάνει .



http://www.youtube.com/watch?v=M-cIjPOJdFM
 
Last edited:

lykman

Supreme Member
29 June 2006
5,798
Aθήνα
Απάντηση: ZOMBIELAND

Διάβασα πολλά και καλά... Συμπαθώ και τον Χάρελσον...

... και τελικά μου φάνηκε μπουρδάρα (κυρίως το κομμάτι με τον Bill M. (δεν γράφω περισσότερα για να μην αποκαλύψω τίποτα, όσοι την είδαν καταλαβαίνουν). Κυρίως για το ότι δεν βρήκα τίποτα αστείο, ούτε πρωτότυπο. "δε ΜΕ άρεσε" λοιπόν από εμένα. Και ασχολίαστο το 7.9/10 του imdb...
 

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Super Moderator
Staff member
20 October 2007
17,822
Μεσευρώπη
Re: ZOMBIELAND

Πήγα χτες σε ένα βιντεοκλαμπ για να νοικιάσω μιά ταινία και το έπαιζαν σε μιά τηλεόραση. Το είδα για πέντε λεπτά στη διάρκεια των οποίων δε γέλασα καθόλου, απλά μου ήρθε ναυτία (δεν είμαι φαν των ταινιών με ζόμπι) και είπα στην κοπέλα στο ταμείο ότι αυτή δεν είναι ταινία για τέτοια ώρα (8:00 το βράδι). Στο βιντεοκλάμπ ήταν και δύο κοριτσάκια 6-8 ετών. Μου είπε ότι η εταιρεία διανομής το προωθεί σαν κωμωδία, είδε λίγο από την ταινία -προφανώς είχε δουλειά και δεν πρόλαβε να την παρακολουθήσει- και την έκλεισε. Εγώ δε θα τη νοικιάσω πάντως.
 

paulmarinis

Supreme Member
7 September 2007
4,535
Re: ZOMBIELAND

εμενα μαρεσε πολυ , αλλα μαρεσουν οι καμμενες ταινιες, ρομαντικη κομωδια με ζομπι ειναι, κατι σαν το shawn of the dead αλλα american way!:)
 

Beavis

AVClub Addicted Member
25 August 2006
2,256
AΘΗΝΑ
Re: ZOMBIELAND

εμενα με αρεσε πολυ
και ειδικα το σκηνικο με τον bill murray εχει πολυ γελιο
 

SERGIOSK

AVClub Enthusiast
3 January 2008
825
Athens
Re: ZOMBIELAND

Παίζει σε μια εύκολη κατηγορία χωρίς μεγάλο ανταγωνισμό και δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει ...:violent-smiley-011:
 

superfly

Moderator
Staff member
21 November 2008
15,735
πετρουπολη
Απάντηση: ZOMBIELAND

ψηφιζω πλακα με κανεις?
απιστευτη φολα που τρομαρα της θελει να περασει για κωμωδια.
τριχες.
το Shaun Of the Dead ηταν παρα πολυ καλυτερο.
τι καλυτερο δηλαδη,το Zombieland δεν υπαρχει μπροστα του...
 

stefx

New member
15 January 2010
33
Re: ZOMBIELAND

Το μόνο της κακό είναι ότι δεν είχαν αποφασίσει και τελείως αν θα την κάνουν κωμωδία με ζόμπι ή αν θέλουν και κάτι σοβαρότερο. Είχε γέλιο, αλλά όχι και όσο γέλιο είχε το Braindead ή το Cemetary man..
Είχε αττακάρες όμως και το σκηνικό με τους κανόνες καλή φάση..
Προτείνεται στους οπαδούς του είδους, ως συνήθως :D