Γιαπωνέζικα cds,sacds...

Εχεις δεί αυτό

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53700

Μεγάλη ποικιλία Γιαπωνέζικων cds (mini lps) και βινυλίων σε ιδαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Δεν ξέρω αν έχεις γνωρίσει τον Δημήτρη είναι παιδί μάλαμα.... Εγώ έχω αγοράσει από το Δημήτρη τουλάχιστον 40 cds και 30 βινύλια

Το θέμα είναι που θα έρχονται τα δέματα,τώρα που έχω αναρρωτική...Ο...εχθρός παραμονεύει...

Re: Απάντηση: Γιαπωνέζικα cds,sacds...

Το θέμα είναι που θα έρχονται τα δέματα,τώρα που έχω αναρρωτική...Ο...εχθρός παραμονεύει...

στείλτα σε μένα...:flipout:

Ευχαρίστως να διευκολύνω την κατάσταση και να παραλαμβάνω αντ' εσού τα δέματα. Θα στα δίνω αυτοπροσώπως την επομένη εργάσιμη (1 ημερα valeur) αφού έχουν περάσει από EAC ......:BDBDG54:

Ποιο Shipping metdod είναι καλύτερο και μέχρι τι ποσο δεν υπάρχει πρόβλημα εκτελωνισμού

Δεν υπάρχει θέμα μέχρι 50 δολλάρια αναγραφόμενη αξία (Μου έχει τύχει να παραλάβω δέμα το οποίο είχε ανοιχθεί για έλεγχο - είχε μέσα αντικραδασμικά Marigo και αναγραφόμενη τιμή 40 usd οπότε ήρθε κανονικά άνευ δασμών)

Eιχα ψωνισει 5-6 remastered αλμπουμ των 70's, του Bowie, απο το cdjapan, μετα απο προτροπη του Ντοκ. Πολυ καλες χαρτινες συσκευασιες, με τελειο ηχο. Ειναι ακριβουτσικα ομως.

Ποιο Shipping metdod είναι καλύτερο και μέχρι τι ποσο δεν υπάρχει πρόβλημα εκτελωνισμού

συνήθως usps

Αυτο θαρρω οτι εχει να κανει με αποστολες απο αμερικα (United States Postαλ Service), απο Τζαπον, δουλευουμε το ems