MARTIN LOGAN Motion - Home Theater speakers series 2010

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,134
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
H Martin Logan, η γνωστή για τα ηλεκτροστατικά της ηχεία Αμερικάνικη εταιρεία, παρουσιάζει αυτές τις ημέρες στην CES 2010 μια νέα σειρά ηχείων Home Cinema με την ονομασία Motion.


slide-1.jpg




Με τον τίτλο "Ηχητική ακρίβεια και ελκυστική εμφάνιση" η Martin Logan ξεκινά το 2010 εισερχόμενη δυναμικά στα μονοπάτια του Home Cinema.



family-details_non-us.jpg



Η σειρά περιλαμβάνει τόσο ηχεία δαπέδου όσο και ηχεία βάσης - ραφιού. Ή επιλογή των ηχείων γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες και τον χώρο μας.
Τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως surround και surround back σε συστήματα με εμπρός L-R ηλεκτροστατικά ηχεία της ίδιας εταιρείας.

Ξεκινώντας απ' τα ηχεία δαπέδου, συναντούμε τα Motion 12 και Motion 10 με τιμές περίπου 1500$ και 1000$ το ζευγάρι αντίστοιχα.


Η γκάμα της εταιρείας εμπλουτίζεται με δύο κεντρικά ηχεία τα Motion 6 και Motion 8, με τιμές που κυμαίνονται στα 300$ και 400$ αντίστοιχα.

center-large.jpg



Η σειρά ολοκληρώνεται με μικρά ηχεία ραφιού, τα Motion 4 και Motion 2 με τιμές 500$ και 400$ το ζευγάρι αντίστοιχα.

Για τις χαμηλές συχνότητες υπάρχει η ευχέρεια επιλογής ενός εκ των τριών υπογούφερ Dynamo 500, Dynamo 700 και Dynamo 1000.


Η Martin Logan κάνει και κάποιες προτάσεις για το πως μπορoύν να συνδυαστούν τα ηχεία της σειράς δίνοντας μάλιστα και ονομασίες στους συνδυασμούς αυτούς: Great - Super - Fantastic - Ultimate


attachment.php



http://whathifi.com/News/CES-2010-MartinLogans-compact-speaker-system-features-novel-driver-technology/


http://www.martinlogan.com/motionSeries/index.php


.
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    45.2 KB · Views: 297

alex75

New member
18 November 2009
54
Καλημέρα,
αυτό το post που άνοιξεσ είναι διαφήμηση?

Όχι. Είναι η παρουσίαση μιας νέας σειράς προϊόντων που για μένα και πιθανώς για άλλους εδώ μέσα, είναι και η πρώτη ευκαιρία να μάθω άμεσα ότι κυκλοφορούν στο εμπόριο και ποιες είναι οι προδιαγραφές τους. Ας μην βιαζόμαστε να καταλογίζουμε προθέσεις σε προσπάθειες που έχουν σκοπό την ενημέρωση και την έναρξη μιας συζήτησης, κάποιοι από εμάς θα επιλέξουν τις επόμενες αγορές τους αρχίζοντας τη μελέτη σχετικών ποστ...
Με μια πιο προσεκτική ματιά θα διαπιστώσεις ότι ο Κώστας φρόντισε να ποστάρει τις περισσότερες νέες σειρές προϊόντων tv και h.c. για το 2010. Ευχής έργον θα ήταν να μπορούσε να διαφημίζει τόσες σειρές προϊόντων, αλλά, δεν είναι...
 

SAKISKARAS

Established Member
1 November 2008
162
twinhead, νομίζω ότι παρανόησες μια απλή παρουσίαση προϊόντος που ενδιαφέρει κάποιους εδω μέσα. Δεν βρήκα καμία αξιολογική παρατήρηση του alex75, άσε που αν δούλευε σε κάποια εταιρεία θα έπρεπε να το είχε δηλώσει και οι διαχειριστές όλο και κάτι θα είχαν πάρει χαμπάρι.
μη βιαζόμαστε.....
 

nkaral

New member
20 September 2009
96
Athens
οχι ρε παιδια μην ειστε τοσο καχυποπτοι....ο κωστας δεν δουλευει σε καποια εταιρια του χωρου....απλα το ενδιαφερον του για το αντικειμενο και μερος του προσωπικου του χρονου το διοχετευει για την ενημερωση μας....μην τρελλαθουμε κιολας....ενα ευχαριστω θα ηταν αρκετο....
 

twinhead

New member
12 January 2009
93
Έκανα μια απλή ερώτηση γιατί πιθανόν να επιτρέπονται και οι διαφημήσεις...