ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ-ΜΕΓΕΘΟΣ

crsh23

New member
1 January 2010
7
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία!Θέλω να αγοράσω τηλεόραση για χρήση ps3,προβολή ταινιών και conn-x tv.Η απόσταση απο τον καναπέ είναι 2-2.5 μέτρα περίπου.Το ερώτημα είναι το εξής:26" ή 32"?
Έχω καταλήξει στη SAMSUNG LE32B530 και στη SAMSUNG LE26B450.

help please!

Και οι δύο που έχεις στο νου σου είναι αρκετά μικρές γι' αυτή την απόσταση. Οπότε πάρε την μεγαλύτερη από τις δύο.

ψαξε για καμμια 37 αρα κ μετρησε σωστα και την αποσταση γιατι το ματι ξεγελα

χρονια πολλα

κοιταξε κ τα αντιστοιχα θεματα

Πολυ μικρες για την αποσταση αυτη , ψαξε τουλαχιστον 40-42"...

Οπως ειδα καπου να γραφεται...

Οι περισσότεροι έχουμε την εντύπωση ότι πρέπει να βλέπουμε τηλεόραση από μία σχετικά μακρινή απόσταση. Η εντύπωση αυτή είναι λανθασμένη.
ΟΙ επιστημονικές μελέτες δείχνουν πως πρέπει να βλέπουμε τηλεόραση από αρκετά κοντά ώστε να διακρίνουμε μικρά σε μέγεθος αντικείμενα χωρίς να κουράζουμε τα μάτια μας, αλλά και να αξιοποιούμε τις αναλύσεις που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.

Διαβασε και εδω...

http://www.fullhd.gr/2008-03-25-10-47-10/2008-03-25-10-57-46/2825-a-.html

Εντάξει μην τρελλαινόμαστε κιόλας βρε παιδιά. Για 26" - 32" ρώτησε ο άνθρωπος και σε λίγο θα τον βάλουμε να πάρει και προτζέκτορα. :smile:

Για μεγαλύτερη απο 32" δεν το σκέφτομαι κ λόγω οικονομικού.Ο βασικός λόγος που ρώτησα είναι αν με την 32" θα είμαι οκ όσον αφορά τα μάτια μου.

Eσείς που λέτε για 50αρες κλπ δεν σαν ενοχλούν στα μάτια?

Για μεγαλύτερη απο 32" δεν το σκέφτομαι κ λόγω οικονομικού.Ο βασικός λόγος που ρώτησα είναι αν με την 32" θα είμαι οκ όσον αφορά τα μάτια μου.

Eσείς που λέτε για 50αρες κλπ δεν σαν ενοχλούν στα μάτια?

Οι περισσότεροι έχουμε την εντύπωση ότι πρέπει να βλέπουμε τηλεόραση από μία σχετικά μακρινή απόσταση. Η εντύπωση αυτή είναι λανθασμένη.
Οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν πως πρέπει να βλέπουμε τηλεόραση από αρκετά κοντά ώστε να διακρίνουμε μικρά σε μέγεθος αντικείμενα χωρίς να κουράζουμε τα μάτια μας, αλλά και να αξιοποιούμε τις αναλύσεις που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.

Το γραφει και παραπανω...

Έχω δοκιμάσει με 37" στο 1,6μ και έιναι μια χαρά.
Απλά , ίσως αν ρίξεις λίγο την φωτεινότητα θα είναι πιο ξεκούραστα!
(εγώ πάντως δεν την έριξα...)

Προχώρα άφοβα!

-bye-

Εδώ και ένα χρόνο έχω την Samsung LE26A336 με την οποία είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά λέω να κάνω μια αλλαγή και είμαι κι εγώ μεταξύ αυτών των δύο τηλεοράσεων. Τι γνώμη έχετε για την 32άρα;