Η διαστροφή της έννοιας του δικαιώματος...

19 June 2006
35,670
Θέλοντας να κάνω μια ηλεκτρονική αγορά σήμερα, και αφού συμπληρώνω όλα τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής, παρατηρώ το εξής:

Τελευταία σελίδα πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας (γραμματοσειρά 0,5).

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ (πρέπει να τικάρεις ένα κουτάκι ότι αποδέχεσαι)

Εάν δεν επιθυμείτε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε συνεργαζόμενες εταιρίες, επισκεφτείτε το προφίλ σας και κάντε την ανάλογη ρύθμιση!!!!!!!!!!!!

Θα μου πείτε ''σιγά το νέο''. Όταν φτιάχνονταν οι νέοι τηλεφωνικοί κατάλογοι των κινητών, είχα βριστεί με μια, κατά τα άλλα, όμορφη φωνούλα που με ειδοποιούσε πως αν δεν ήθελα το κινητό μου να μπει στις λίστες, έπρεπε να ειδοποιήσω ΕΓΩ ότι δεν επιθυμώ την υπηρεσία!!!!!!

Σήμερα προτίμησα να μην ολοκληρώσω τη συναλλαγή και να πληρώσω ντούκου 5 Ευρώ παραπάνω σε κάποιο μαγαζί που θα πάω με τα πόδια μου, θα παραλάβω με τα χέρια μου, θα πληρώσω με αυτά που έχω στην τσέπη μου και όταν γυρίσω θα στείλω τα......''χαιρετίσματά'' μου στις απανταχού Εισαγγελίες και Υπηρεσίες Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, πάντα ευγενικά και συνοδευόμενα με τα ''Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα''....

Το πολύ-πολύ, να με παραπέμψουν στην ερμηνεία της φράσης:

''Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική''.

Γιάννη μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις με PM το site.
Απλά για να δω μην είμαι πελάτης και εγώ εκεί και μου έχει ξεφύγει κάτι αντίστοιχο.

Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να στο στειλει με pm οπως και δεν καταλαβα γιατι δεν αναφερθηκε το σαιτ.

Θαπρεπε να τους ξεφωνιζουμε και να το διαδιδουμε. :singer:

φιλικα,
Βασιλης.