ανάλογα με την τιμή που το πήρες δεν ξέρω αν θεωρείτε συμφέρουσα αγορά ,
10000 Συγνώμη φίλε Cosh αλλά θέλω να πω οτι βλέποντας το review απο το fullhd που παρέθεσε ο φίλτατος Kblachos δεν μπορώ να κρύψω την έκπληξή μου μιας και στο Menu είναι ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟ απο ένα player που ´χω αγορασμένο απο τα lidl εδώ και 2 χρόνια .Να τονίσω οτι απ ότι βλέπω οι περισσότερες λειτουργίες είναι ίδιες καθώς και οι έξοδοι που έχει .
Καλορίζικο και καλοθέατο....πολύ καλή επιλογή γιά την κατηγορία που κινείται...Mιας και ειχα βαρεθει να καιω δισκακια για να τροφοδοτω το Pioneer 696 που ειναι το δευτερο μου player μετα το HTPC , προεβην στην αποκτηση του νεου μικρου SD player της Τoshiba το XD-E600.
Οι διαφορες με τον προκατοχο του XD-E500 ειναι στην ποιοτητα κατασκευης (μακραν καλυτερο το 500 για αυτο και πουλιεται κατα τι ακριβοτερα απο το νεο μοντελο...) και στην προσθηκη USB θυρας στο νεο DVD.
Αναμεινατε εντυπωσεις.
Σημ...άντε...καταξοδεύτηκες πάλι!!!:bigcry:
το κόστος αγοράς τώρα είναι ικανοποιητικό
Μιχαλη αποψε θα το συνδεσω με HDMI στον προβολεα αν και ειμαι 100% σιγουρος οτι το προβλημα με τον κοκκο που αναφερεις ειναι απο το μαστερ της ταινιας.
Δοκιμασε κανα αλλο δισκακι που το ξερεις καλυτερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.