Κοφτερό Λεπίδι — See No Evil

ψηφιστε την ταινια


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
See_no_evil.jpg

Κοφτερό Λεπίδι
See No Evil
Εναλλακτικός τίτλος: Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λελέδες.
Χώρα: ΗΕΑ
Έτος: 2006
Είδος: Ψυχαρμενισμα
Σκηνοθεσία: Καραγρηγόρης (Gregory Dark)
Παίζουν: Γκλέν Γιάκοπς , Κριστίνα Νεσκαφε
Διάρκεια: 84

Ένα θρίλερ που αναιρεί κάθε λογής ρητά που θέλουν να εξυμνήσουν την δουλειά όπως το ¨εργασία και χαρά¨ , ¨η δουλεία δεν είν ντροπή¨, ¨των φρονίμων τα παιδία πριν πεινάσουν τρων¨ δυο πόρτες έχει η Ζωή και τρεις η Μαρία κλπ. Εδώ ο παίχτης μας λέει ξεκάθαρα ότι το να δουλεύεις και μάλιστα εξ αναγκασμού είναι πολύ κακό πράμα και μπορεί να μην το καταλαβαίνετε τώρα αλλά βλέποντας το θεϊκό αυτό φιλμ θα το κατανοήσετε απόλυτα.

( Και δολοφόνος και τεμαχιστής , τρελό γλέντι σας λέω )

Μια ομάδα από αληταράδες και μικροαπατεώνες συλλαμβάνετε και καταδικάζετε να συμμετάσχει σε καταναγκαστικά έργα κοινωφελούς αποδοχής. Έτσι λοιπόν θα βρεθούν να καθαρίζουν ένα τρισάθλιο και εγκαταλελειμμένο hoteli . Για κακή του τύχη όμως ( και καλή δική μας) εκεί ζει απομονωμένος ένας παράφρών δολοφόνος – τεμαχιστής .Το τρελό γλέντι μόλις αρχίζει . Λάβετε θέσεις όσο προλαβαίνετε
 

Stergito

Μέλος Σωματείου
11 November 2006
14,527
Θεσσαλονίκη
Re: Κοφτερό Λεπίδι

:eek:fftopic: Αλήθεια κύριε Ποτακίδη εσείς κάνετε τα reviews για τις καλτ ταινίες στο περιοδικό του seven;
 

antonios

AVClub Addicted Member
14 July 2006
1,366
Re: Κοφτερό Λεπίδι

Σπέντζος φιλμ ε?

Παίζει κι ο Γαρδέλης???
 
17 June 2006
23,743
Αθήνα
Απάντηση: Κοφτερό Λεπίδι

Καλά δεν έχετε δύναμη να μαζευτείτε όλα τα Video club, η ένωση δεν ξέρω εγώ τι έχετε, και να κάνετε ένα γράμμα διαμαρτυρίας; Το καλύτερο θα ήταν να μην ξαναγοράσετε από την σπέντζος αλλά ποιό videoclub έχει την μαγκιά να το κάνει αυτό; (και φυσικά δεν έχει νόημα να το κάνει μόνο ένα).
 
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Κοφτερό Λεπίδι

Δεν είναι έτσι ακριβός τα πράγματα . Η Σπεντζος όπως πλέον και η ODEON εξαγοράστηκαν απ την Audiovisual και όπως καταλαβαίνετε παίζονται άλλα παιχνίδια . Κοινός κάνουν ότι θέλουν. ( αυτό το τελευταίο το γράφω ως Κώστας για να μην παρεξηγηθώ από κάποιους)