Παράσιτα — Slither

ψηφιστε την ταινια


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
slitherhd_sm.jpg

Παράσιτα
Slither
Εναλλακτικός τίτλος: Σκουληκιάσαμε
Χώρα: ΗΕΑ (Ηνωμένες επαρχίες Αμερικής)
Έτος: 2006
Είδος: Ζομποδιαστημολογία - σιχαμαρα
Σκηνοθεσία: ΤζέΪς Πιστόληςς( Gunn)
Παίζουν: Ναταν Φίλιον Ελιζαμπεθ Μπανγκ – Μπούνκγ
Διάρκεια: 92
Καλά άμα δεν δεις αυτή την ταινία διαγράφεσαι αυτομάτως και παντελώς απ την μεγάλη παρέα μας. Και τώρα θα μου πεις Ποια μεγάλη παρέα ρε φίλε 5 – 10 είμαστε όλοι κι όλοι οι τρελοί που σε διαβάζουμε. Δεν έχει καμία σημασία φίλε μου αν είμαστε 5 -10 οι 10.000 . Οι ουσία είναι ότι βλέπουμε και γουστάρουμε τέτοιες ταινίες σαν κι αυτή την στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι θα την κάψουν στην πυρά.

Slither_3505_medium.jpg
slither.jpg


Πέφτει λέει ένας μετεωρίτης στη γη και μαζί του φέρνει και μια ντουζίνα από μια γλοιώδη σκουλήκοϊδή μάζα .¨Όταν ένας εξυπνάκιας αμερικάνος σπεύδει να δει από κοντά τον μετεωρίτη, γλιστρά και πέφτει με τον ποπό πάνω στην μάζα ενώ ένα όρθιο κομμάτι αυτής εισχωρεί από ……., ξέρετε που και προχωρά μέχρι τον εγκέφαλο και τον μεταμορφώνει σε ένα άγριο και σιχαμερό τέρας που διψά για αίμα καθώς αναπαράγετε με ταχύτητα Αιόλου. Πολύ γρήγορα η μισή πόλη μεταλλάσσεται σε ζόμπι ενώ εμείς κολυμπάμε σε πελάγη ευτυχίας μπρος στην θέα τούτου εδώ του αριστουργηματικού φιλμ . Σας έψησα?


ΥΓ. προσοχή μην την πάρετε στα σοβαρά.
 

Stergito

Μέλος Σωματείου
11 November 2006
14,527
Θεσσαλονίκη
Re: Παράσιτα

Να κάνω μια πρόταση; Ας οργανώσουμε μια κινηματογραφική βραδιά (όποιος έχει καλό home theater να προσφερθεί παρακαλώ!) με την αφρόκρεμα -τρόπος του λέγειν- των συγκεκριμένων ταινιών. Την επιλογή θα κάνει ο Ποτακίδης!
Αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε...

Υ.Γ. Χωρίς παρεξήγηση, κυκλοφορεί πολύ αλκοόλ στον οργανισμό μου αυτή τη στιγμή!:ernaehrung004: