Άγρια Ζόμπι — Zombie Diaries

ψηφιστε την ταινια


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
zombie-diaries.jpg

ZOMBIE DIARIES
ΑΓΡΙΑ ΖΟΜΠΙ


Εναλλακτικός τίτλος: υπάρχουν και ήρεμα Ζομπια?
Τόπος: Ηνωμένο αδελφάτο
Έτος: 2006
Είδος: Ζομπολογια
Μάστορας : είναι 2 σε 1

Παίχτες: κάποιοι ατόφιοι , κάποιοι με ελλείψεις , και άλλοι άπλα διαμελισμένοι

Κραταει: 90 ‛

Επιτέλους και μια ταινία που απευθύνεται σε ψαγμένους και μερακλήδες θεατές. Ένα ευρηματικό σενάριο που σπάνια συναντάς στις μέρες μας και δεν θέλεις να το μοιραστείς με κανέναν . Δεν κρατιέμαι , θα σας το πω αλλά να μείνει μεταξύ μας ΟΚ? Είναι λέει ένας Ιός ( όχι κόρη) που μετατρέπει τους ανυποψίαστους πολίτες αυτού του πλανήτη σε Ζομπια διψασμένα για σάρκα και αχνιστό αίμα. Όλος ο πλανήτης έχει γεμίσει από δαυτα , όλος εκτός από μια μικρή ομάδα επιζώντων που παλεύει για να μην αφανιστεί το είδος μας και καλά.

Κάτι βρωμάει σ αυτόν τον πλανήτη , Κάτι σαν ψοφίμι


Τι δεν κατάλαβα ? Τι θες να πεις εσύ εκεί πίσω που κρύβεσαι? Φώναζε αγόρι μου να σ ακούω. Δεν σου φάνηκε πρωτότυπο το σενάριο? Τι το έχεις ξαναδεί το παραμύθι 100 φορές ? Άσε μας ρε φιλαράκι που θα με το πήξεις μάγκας εσύ. Ποιος..εσύ σε μένα . Λες κι είμαι χτεσινός εγώ και δεν ξέρω από τέτοια . Για να μην αυθαδιάζουμε παρακαλώ .

http://www.youtube.com/watch?v=0Fx3sfLhXow&feature=player_embedded
 
Last edited by a moderator:

opsim

Moderator
Staff member
11 May 2008
15,808
Αθήνα
Re: ΑΓΡΙΑ ΖΟΜΠΙ

Τουλάχιστον περπατάνε αργά ή γρήγορα όπως στο "28 days later"?
Πάντως φίλε Κώστα έχει πέσει συγγραφικός οίστρος από μέρους σου και αυτό είναι καλό για μας. :a0210:
 

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,396
t3.large
Απάντηση: ΑΓΡΙΑ ΖΟΜΠΙ

ακόμη γυρνάνε ταινίες με αυτό το σενάριο?!? !!!
 

antonio76

Established Member
17 March 2008
274
Αθηνα Ηλιουπολη
Re: Απάντηση: ΑΓΡΙΑ ΖΟΜΠΙ

ακόμη γυρνάνε ταινίες με αυτό το σενάριο?!? !!!


εχει βγει και αλλη μια με διαφορετικο σεναριο απο τα συνηθισμενα..καποιοι γερμανοι στρατιωτες και ενα λοχαγος τους..ζομπι με αγκυλωτο σταυρο..

λεγεται DEAD SNOW..
 

opsim

Moderator
Staff member
11 May 2008
15,808
Αθήνα
Re: ΑΓΡΙΑ ΖΟΜΠΙ

Ωραίοι είμαστε πάντως! Έβαλε ο Κώστας θέμα για την ταινία με τίτλο "Σαπφώ" και εμείς ασχολούματσε με ζόμπια!!!!! :flipout::flipout::flipout:
 
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΡΙΑ ΖΟΜΠΙ

εχει βγει και αλλη μια με διαφορετικο σεναριο απο τα συνηθισμενα..καποιοι γερμανοι στρατιωτες και ενα λοχαγος τους..ζομπι με αγκυλωτο σταυρο..

λεγεται DEAD SNOW..

καλά αυτό μιλάμε παίζει σε άλλη κατηγορία . Εγώ θα τολμούσα να το κατατάξω πλάι στα Brain Dead του Peter Jackson και στην ανεπανάληπτη τετραλογία του τρομερού Sam Raimi Evil Dead .
Το είχα δει πέρσι στο φεστιβάλ του Βερολίνου και ήμουν ίσος ο μόνος μέσα στην αίθουσα που σπάραζα από τα γέλια . Νορβηγικό hard rock horror parody movie Και ποντιακό να ήτανε και πάλι ταινιαρα θα το έλεγα
 

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
Απάντηση: ΑΓΡΙΑ ΖΟΜΠΙ — Zombie Diaries

Την είδα και ομολογώ ήταν μεγάλη ΠΑΤΑΤΑ!! Αν και μου αρέσουν οι ταινίες με ζομπι…..μόνο 30 λεπτά κρατήθηκα και την είδα. Ενώ ξεκινάει ωραία στην αρχή για 15 λεπτά στην αρχή μετά……άστα !!!! μου θύμισε βιντεοπαραγωγες 2ης να μην πω 3ης διαλογής…..
Έμεινα και έχω με την χαρά ότι θα δω κάποια ταινία αλλά……καλύτερα να έβλεπα στρουμφακια παρά αυτό που έχασα 30 λεπτά από την ζωή μου (ευτυχώς γιατί το σταμάτησα)!!!!