Παρακαλω βοηθεια για αγορα LCD TV για Playstation 3 και XBOX 360...

matsouki1983

New member
10 October 2009
41
Φιλοι μου γεια σας.Οπως θα καταλαβατε απο τον τιτλο χρειαζομαι την βοηθεια σας για αγορα τηλεορασης με σκοπο κατα 80% να απολαμβανω games του ps3 και του xbox 360. Η αποσταση θεασης ειναι 2 μετρα.Το εχω ψαξει λιγακι το θεμα και θα ηθελα και τις δικες σας γνωμες-αποψεις ωστε να κανω μια ικανοποιητικη επιλογη.Με το μεχρι τωρα ψαξιμο που εκανα εχω σταμπαρει 3-4 μοντελα.Αυτα ειναι τα lg 37sl8000,sony kdl37w5500,philips 37pfl8404h και τελος την led της lg ue32b6000 αν και την τελευταια τη θεωρω πολυ ακριβη για 32 ιντσες.Ανυπομονω για τις αποψεις σας και φυσικα προτασεις σας.Ευχαριστω εκ των προτερων.

ευχαριστω φιλε μου Yperion για την απαντηση σου.δε ξερω...προβληματιστηκα πολυ οσων αφορα τις philips.και το θεμα ειναι οτι η philips 37pfl8404h μου εχει κατσει πολυ στο ματι,14bit RGB χρωματα και MPEG4 δεκτη...την ειδα κι'ολας στο καταστημα απο κοντα να παιζει,φοβερη εικονα εντονα χρωματα, και φανταστηκα οτι τα Final Fantasy XIII,Assasins Creed,Tekken 6 απλα θα ''γαζωνουν'' σε αυτη την τηλεοραση
icon7.gif

Εγω που σκεφτομαι να αγορασω την UΕ46Β7000 ή 8000 ειναι κακη επηλογη για ps3?
ακομα και η Pioneer LX5090?

Last edited:
Δεν ειναι και προβλημα τα 30 ms αλλα εξαρτωνται απο την ευαισθησια του καθενος , η Pioneer απο οτι ξερω δεν εχει lag αλλα δεν ξερω αν θα βρεις καποια να αγορασεις...

yperion τα 30 ms που αναφερεις αφορουν την philips 37pfl8404h ? τα 30 ms ειναι ανεκτα ή ειναι πολυ?

Last edited:
Οι Philips γενικα εχουν προβλημα με lag (πανω απο 100 ms) , στο game mode πεφτει βεβαια γυρω στα 40 ms αλλα και παλι εχουν παραπανω απο τις περισσοτερες αλλες τηλεορασεις συν του οτι απενεργοποιειται το digital natural motion και χαλαει η κινηση...

yperion τα 30 ms που αναφερεις αφορουν την philips 37pfl8404h ? τα 30 ms ειναι ανεκτα ή ειναι πολυ?
Με 30ms πιθανό να μην αντιληφθείς καν το lag αν δεν είσαι και πολύ ευαίσθητος...Πάνω από τα 50ms νομίζω αρχίζει το θέμα και γίνεται ενοχλητικό...

Oποτε λετε καλυτερα να προσανατολιστω σε sony ή samsung? για την Samsung LE40B553 την οποια και μου προτεινεις αλλωστε yperion συγκρινεται σε επιδοσεις με την philips 37pfl8404h? δεν την εχω δει απο κοντα γι'αυτο ρωταω αν ξερεις,γιατι η philips 37pfl8404h που την ειδα,στα ματια μου,εχει απιστευτη εικονα,χρωματικη αποδοση,ευκρινεια.

Υ.Γ :οπως εχετε καταλαβει εχω κολλησει με την philips 37pfl8404h

Αν εχεις κολησει με αυτην παρε την , ειναι κριμα να σου φορτωσουμε εμεις την τηλεοραση που μπορει να ειναι χειροτερη για τα δικα σου ματια...-bye-

Απάντηση: Re: Παρακαλω βοηθεια για αγορα LCD TV για Playstation 3 και XBOX 360...

Αν εχεις κολησει με αυτην παρε την , ειναι κριμα να σου φορτωσουμε εμεις την τηλεοραση που μπορει να ειναι χειροτερη για τα δικα σου ματια...-bye-

+1...

Εγκρίνω το...

'ειναι κριμα να σου φορτωσουμε εμεις την τηλεοραση που μπορει να ειναι χειροτερη για τα δικα σου ματια...'

....-bye-

Απάντηση: Re: Παρακαλω βοηθεια για αγορα LCD TV για Playstation 3 και XBOX 360...

Oποτε λετε καλυτερα να προσανατολιστω σε sony ή samsung? για την Samsung LE40B553 την οποια και μου προτεινεις αλλωστε yperion συγκρινεται σε επιδοσεις με την philips 37pfl8404h? δεν την εχω δει απο κοντα γι'αυτο ρωταω αν ξερεις,γιατι η philips 37pfl8404h που την ειδα,στα ματια μου,εχει απιστευτη εικονα,χρωματικη αποδοση,ευκρινεια.

Υ.Γ :οπως εχετε καταλαβει εχω κολλησει με την philips 37pfl8404h

Για gaming όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές πάρε μία Sony V5500... ή μία W5500 και θα είσαι άρχοντας.. (η W5500 έχει και 100hz.. μια και βλέπεις ποδόσφαιρο)...

(το ίδιο ακριβώς έγραψα και σε έναν άλλο φίλο..)
Αγόρασα την W5500 μετά από σύσταση μέλους του AVCLUB.. και ΣΩΘΗΚΑ...
(gaming, ταινίες, τηλεόραση)...

Πριν λίγο καιρό είχα ζητήσει την γνώμη των παιδιών εδώ,για το ίδιο θέμα που ρωτάς και εσύ τώρα.Αυτό που σου λένε είναι σωστό πάντως : εσύ θα κρίνεις το τι σου αρέσει στο μάτι σου.Δες - σύγκρινε - αποφάσισε.Αυτό το λέω γιατί πριν λίγο καιρό αγόρασα την samsung 46UE6000 ,LED tv,καλή τιμή,ωραία στο μάτι μου φαινόταν και είναι φυσικά.'Ομως , ο κολλητός μου αποφάσισε να πάρει και αυτός νέα tv για τον ίδιο λόγο που ήθελα και εγώ / θες και εσύ τώρα.'Ετσι επένδυσε σε μια 60άρα plasma από την LG , το μοντέλο 60PS7000.Πριν λίγες μέρες την παρέλαβε και έχει μείνει καταενθουσιασμένος! Όχι μόνο για την διάσταση που έχει και που χαίρεσαι πραγματικά να βλέπεις αλλά και για την ποιότητα της εικόνας που προσφέρει η tv.Πραγματικά σε games , είναι το κάτι άλλο! Την έχω ζηλέψει χίλιες φορές! Ίσως κάποια στιγμή την αγοράσω και για εμένα. Δες - σύγκρινε - αποφάσισε! . Και να ξέρεις ότι θα είσαι καλά μέσα σου γιατί θα έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή για εσένα!!!

Last edited:

.... εσύ θα κρίνεις το τι σου αρέσει στο μάτι σου.Δες - σύγκρινε - αποφάσισε.

.... Και να ξέρεις ότι θα είσαι καλά μέσα σου γιατί θα έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή για εσένα!!!

:SFGSFGSF:

πηγα και ειδα απο κοντα την philips 37pfl8404h και την Samsung LE37B650.δεν ειδα και μεγαλη διαφορα στην εικονα.ιδιες μου φανηκαν στα ματια μου.δε με χαλαει καθολου δηλαδη να την προτιμησω αντι της philips αν ειναι να γινει καλυτερη δουλεια για gaming που την θελω εγω.στην τιμη δεν εχουν και καμια διαφορα της προκοπης να πεις.αλλα να ρωτησω.ποια ειναι η διαφορα της Β651 απο την Β650 ?

Για την Panasonic Viera TX-L37G15 τι γνωμη εχετε φιλοι μου? Απο lag και τετοια πως παει? Πηγα στο Mall μπας και την δω και απο κοντα αλλα δεν την ειχαν.Αλλα κομματακι ακριβουτσικη μου φαινεται.Στο μυαλο μου βεβαια η μαχη γινεται αναμεσα στην philips 37pfl8404h και την Samsung LE37B650