NOVA και ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΕΛΑΤΕΣ

AS Mocca

Supreme Member
19 June 2006
4,805
Athens
Λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής:

Μπαίνω στο web site της NOVA και κάνω επανεργοποίηση της συνδρομής μου η οποία είναι στο όνομα της γυναίκας μου.
Μου εμφανίζει το web site ένα ποσό της τάξης των 95,55 euro.

7,80 Επανασύνδεση
16/06/2009 - 30/06/2009 29,25 Συνδρομή Ιουνίου
01/07/2009 - 31/07/2009 58,50 Συνδρομή Ιουλίου
95,55 Σύνολο από το web site
95,55 Πληρωμή
0,00 Υπόλοιπο

Τα πληρώνω ηλεκτρονικά με πιστωτική.
Ενεργοποιείται και η καρτούλα μου και όλα καλά.
Πριν τις 27/07 όπου έφευγα για διακοπές περίπου για 3-4 ημέρες κάνω συνεχώς τηλεφωνήματα στην NOVA διάφορες ώρες για να τους πάρω να τους ενημερώσω να απενεργοποιήσουν την συνδρομή μου μιας και θα φεύγαμε για διακοπές για αρκετές ημέρες του Αυγούστου οπότε και δεν σύμφερε να την έχω ενεργοποιημένη και να χρεώνομαι.
Έπιανα γραμμή και ήμουν στην αναμονή, όποτε πήγαινε κάποιος να τραβήξει τη γραμμή να με εξυπηρετήσει η γραμμή έπεφτε! Συνεχώς αυτό.

Ε λέω δεν παλεύονται, πάει τέλος. Πάω διακοπές και ας την κόψουν μόνοι τους αφού δεν τους πληρώνω τίποτα παραπάνω.

Γυρίσαμε όλα καλά. Τώρα μου έρχεται λογαριασμός ότι χρωστάω 5,85 euro για τις 5 ημέρες όπου μου είχαν ενεργοποιημένη την συνδρομή έως 5 Αυγούστου !!!!!

Το καλύτερο ο φάκελος γράφει από έξω παράδοση στα ΕΛΤΑ 31/08/2009 και ο λογαριασμός μέσα ημερομηνία πληρωμής 01/09/2009 !!!
Τα ΕΛΤΑ λογικό την έφεραν χθες 03/09/2009 και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών, τα εξηγώ όλα αυτά και η απάντηση ηταν η γνωστή πρέπει να τα πληρώσετε.
Εγώ για να είμαι καλυμένος τα πλήρωσα μόλις ηλεκτρονικά.
Εύχομαι να μην έρθει και τόκος για καθυστερημένη οφειλή γιατί θα γίνει πανικός !!!!

Θα στείλω μια ωραιότατη επιστολή στη NOVA έτσι για να καταλάβουν ότι οι πελάτες δεν είναι ζώα και για αυτό να μην ψάχνουν πρώτα τρόπους να κλείσουν τους παράνομους συνδρομητές αλλά να ψάχνουν πρώτα τρόπους να κρατήσουν αυτούς που ήδη έχουν, χωρίς απατεωνιές !!!!!

Καλη σας ημέρα, συμφορουμίτες.

Άγγελος

-bye-

Θα στείλω μια ωραιότατη επιστολή στη NOVA έτσι για να καταλάβουν ότι οι πελάτες δεν είναι ζώα και για αυτό να μην ψάχνουν πρώτα τρόπους να κλείσουν τους παράνομους συνδρομητές αλλά να ψάχνουν πρώτα τρόπους να κρατήσουν αυτούς που ήδη έχουν, χωρίς απατεωνιές !!!!!

Eεεεετσι... Τρομοκράτησέ τους Αγγελε...! Να βάλουν μυαλό !

Απάντηση: Re: NOVA και ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΕΛΑΤΕΣ

Δεν κατάλαβες θα την κοινοποιήσω σε γνωστά περιοδικά του χώρου -bye-

Μιλάμε, θα φρίξουν οι άνθρωποι για τέτοια καινοφανή συμπεριφορά, ε; -bye-

Φίλε μου αυτά τα έχουν για πρωινό οι κύριοι της "ακατανόμαστης", δεν μασάνε, τουλάχιστον να είχαν και καλύτερη μουσική στην αναμονή........

Για αυτά που γράφεις και πολλά άλλα αποφάσισα να σηκώσω μαύρη σημαία με νεκροκεφαλή... Μα τους χρειαζότανε. Άκου να χρεώνουν το PVR σαν συνδρομητική υπηρεσία.

Ξέρεις πόσο χρέωναν στην αρχή τον pvr; 499 στους νέους συνδρομητές και 399 στους παλιούς...

Εγώ ξέρω πως δεν πρόκειται να τους πληρώσω ποτέ ξανά.
Αυτή είναι οριστική η απόφαση μου. -bye-

Αφού δεν μας θέλουν για πελάτες και μας συμπεριφέρονται έτσι.
Ένας-ένας σιγά-σιγά γεια σας.

και μετά ψάξτε να βρείτε τι φταίει κύριοι της NOVA.

Μάλλον τελικά τώρα καταλαβαίνω γιατί σας ονομάζουν "ακατανόμαστη" :slapface: σε πολλά άλλα forums.

Απάντηση: Re: NOVA και ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΕΛΑΤΕΣ

.....

Μάλλον τελικά τώρα καταλαβαίνω γιατί σας ονομάζουν "ακατανόμαστη" :slapface: σε πολλά άλλα forums.

..κι εδώ μέσα, όσοι δοκιμάσαμε την γλύκα, έτσι τους λέμε.....

Καλύτερα να μην μπαίνουμε σε τέτοιες κουβέντες σε αυτό το forum.
Υπάρχουν άλλα forums για αυτό το θέμα.

Προτείνω να κλειδώσει κάποιος το thread.

Ευχαριστώ.