teufel 8 thx 5.1

djorj

New member
28 August 2008
67
Καλησπερα παιδια!!

Υπαρχει καποιος εδω που να εχει ακουσει το εν λογω πακετο ηχειων???
Διαβαζω τα καλυτερα αλλα δεν εκπροσωπουνται απο κανεναν στην ελλαδα!
αν καποιος τα εχει ακουσει θα ηθελα την γνωμη του γιατι μπορω να πω οτι ειναι ελκυστικη η τιμη τους βαση χαρακτηριστικων παντα!!!ο χωρος μου ειναι στα 40 τμ ορθογωνιοσ παραλληλογραμμος και ο ενισχυτης που θα παιξουν ο pioneer vsx-lx60 μεχρι να αντικατασταθει απο τον 81 η 82 της αντιστοιχησ εταιρειας.

ευχαριστω εκ των προτερων :)
 

VEN_REN

Senior Member
13 September 2007
340
Πρεπει να ειναι καταπληκτικα, αν και δε τα εχω ακουσει, μονο μειονεκτημα οτι ειναι αρκετα χοντροκομμενα, και ειδικα εκεινο το ΤΕΡΑΣ sub ειναι σαν μισος τριθεσιος καναπες.

Προσωπικα θα κοιτουσα και τα LT5, ειναι και σχετικα κοντα στη τιμη σου, πανεμορφα, συμμαζεμενα και με καλες επιδοσεις. Σιγουρα δεν ειναι σε επιδοσεις σαν τα THX αλλα τα δευτερα αν το σαλονι δεν ειναι τεραστιο, θα το κανουν να μοιαζει σαν χωρος συναυλιων.

Κι εγω που εχω τα Columa 900, σκεφτομουν αρχικα ενα απο τα THX πακετα, αλλα δεν τα επελεξα καθαρα για λογους αισθητικης.
 

margas ioannis

Senior Member
5 January 2009
489
florina
Και εγω ενδιαφερομαι για τα thx 8 τα ηχεια αυτα θελουν τελικο δεν θα παιξουν με τους ενισχυτες που αναφερες εγω με τελικους και επιφιλασομαι αλλα εχω στο προγραμα την αντικατασταση των τελικων
 

djorj

New member
28 August 2008
67
Εχω την εντυπωση οτι δεν θα εχουμε προβλημα στην οδηγηση των ηχειων....ισως με τον 60 αλλα με τον 81 η 82 δεν νομιζω.το σαλονι ειναι μεγαλο οποτε θα βολευτουν μια χαρα...υπαρχει καποιος που να τα εχει ακουσει ομως...........η με βλεπω για βερολινο???? 150 ευρω ειναι το πηγαινε-ελα!!!
:)))))))))))))
 

djorj

New member
28 August 2008
67
Μηπως χερουμε απο ευαισθησια τι εχουν???ειδικα τα μπροστα!

ευχαριστω!
 

tsioup

New member
23 June 2009
43
Εγώ έχω παραγγειλει και περιμένω τα motiv6. Όσο και αν εψαξα για την ευαισθησία τους δεν βρηκα στοιχεία Σε ερωτησή μου στην Teufel μου απάντησαν άμεσα αλλά όχι και ξεκάθαρα:
"Due to the fact that there are no comprehensive standards for technical specifications among manufacturers of Home Theatre equipment we take care only to publish specifications that are immediately verifiable. Bearing this in mind the sensitivity for the satellites of Motiv 6
is 88 to 89 dB."

Πιστεύω οτι με μια ερώτηση στην Teufel θα σου απαντήσουν.
 

underdog

Supreme Member
26 November 2007
6,744
Θεσσαλονίκη
Δεν νομίζω να έχουν τεχνικές προδιαγραφές, έψαχνα τις ευαισθησίες μήνες. Κινέζικες κατασκευές είναι (επιβεβαιωμένο από την ίδια την teufel), με υποτίθεται όμως Γερμανικό σχεδιασμό. Ακούγονται τα καλύτερα για αυτά βέβαια, αλλά πολλά μοντέλα πρέπει να είναι απλά παραγγελίες φασόν από Κινέζικα εργοστάσια.
Σε κάθε περίπτωση, τα απέφυγα καθώς δεν είχα ούτε δυνατότητα ακρόασης ούτε πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές.
 

margas ioannis

Senior Member
5 January 2009
489
florina
ποσα μετεφορικα εχουν γνωριζη κανεις . Υ.Γ Ειναι 4 ΩΜ πολλυ δυσκολα φορτια και πιστευω οτι ο 81 θα δωση το 60 της 100 σε σταθμες γνωμες λεμε απο την στιγμη που δεν τα εχουμε ακουση
 

djorj

New member
28 August 2008
67
Καλα κινεζικα ειναι πολλα και αρκετα γνωστα και τιμια οποτε δεν συντρεχει λογος ανησυχιας!!!! ο κατασκευαστης λεει οτι η αντισταση ειναι 4 - 8 Ω.
Εβαλα κολλητο που ειναι μεσα στα πραγματα και ρωτησε καποιον που γνωριζει αρκετα οσον αφορα τα ηχεια,εργαζεται σε γνωστο καταστημα(οχι αλυσιδα) ηχου και εικονας.Η βαθμολογια που εδωσε με αριστα το 10...ηταν 9 γεματο!!
ο 81 οδηγει ηχεια δυσκολοτερα απο αυτα μια βολτα στο pioneer center θα σας πεισει!
 

djorj

New member
28 August 2008
67
Επισης αν ερχοντουσαν ελλαδα με καποιο τροπο η τιμη τους θα εκτοξευοταν στα 4000 ευρω!!!!αν μαθω περισσοτερα για αυτα θα ενημερωσω
 

tsioup

New member
23 June 2009
43
Tα μεταφορικά για όλα τα ηχεία της Teufel μπορείς να τα δείς εαν προχωρήσεις την διαδικασία για την παραγγελια (select & order). Εν συνεχεια πατάς view cart και επιλέγεις Ελλαδα για χωρα προορισμού. Τοτε ενημερωνεται αυτοματα το κοστος μεταφοράς(shipping cost). Στην περιπτωσή σου είναι 149 Euro για το σετ ηχείων χωρίς βασεις.