OPPO OPDV971H

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

SieraVictor

New member
21 July 2006
38
Την Πέμπτη το βράδυ παράγγειλα από την Αμερική και από το επίσημο site της oppo το 971 το οποίο παρέλαβα :Banane0: σήμερα το πρωί από τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ χωρίς να πληρώσω επιπλέον τελωνεία, δασμούς, φ.π.άδες κ.α.:firstprize: Μου στοίχησε δηλαδή συνολικά μαζί με τα μεταφορικά 252,55 δολάρια (199$+53,55$). Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι η «αλεξίσφαιρη» διπλή συσκευασία του, το καλώδιο DVI-HDMI με τους επίχρυσους ακροδέκτες και το μεγάλο πάχος σε σχέση με αυτό που προσφέρει το HELIOS καθώς επίσης και η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του (για κινέζικο πάντα) σε σχέση πάλι με το «ψεύτικο» HELIOS. Δεν κρατιέμαι να έρθει το βράδυ που θα κοιμηθεί το πιτσιρίκι για να μπορέσω να το δοκιμάσω με τον OPTOMA HD70 και αύριο θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις.
 

SieraVictor

New member
21 July 2006
38
Λοιπόν επανήλθα πάλι. Δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω, γιατί έχω πάθει πλάκα με το συγκεκριμένο player. Καταρχήν δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του με το helios και έχει καλύτερη ακόμα και από το PC. Η εικόνα του με δύο λόγια είναι ανάγλυφη με μεγάλη οξύτητα και λεπτομέρεια με την διαφορά σε σχέση με άλλα player δεν έχει θόρυβο ή κόκκο ή άλλα τεχνουργήματα. Τώρα και ο ήχος στις ταινίες είναι πάρα πολύ καλός όπως εξάλλου και στο helios, σε δικάναλη λειτουργία δεν έχω ιδέα γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
 

SieraVictor

New member
21 July 2006
38
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και το Νίκο Μπαβίολη που μου άνοιξε τα μάτια. Ηλία το λίνκ είναι το επίσημο της οππο www.oppodigital.com. Τώρα για φωτογραφίες θα χρειαστώ μάλλον τρίποδο και πολύ υπομονή αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.
 

ΘΑΝΑΣΗΣ Τ.

Established Member
19 June 2006
185
Μελισσια
Την Πέμπτη το βράδυ παράγγειλα από την Αμερική και από το επίσημο site της oppo το 971 το οποίο παρέλαβα

Βρε και γω που νομιζα οτι πουλησες το προηγουμενο (Helios) οχι επειδη δεν σου αρεσε, αλλα επειδη προτιμουσες να πειραματιζεσαι με το laptop!!!

Τελος παντων, καλορυζικο το νεο αποκτημα και καλες θεασεις.......

Οσον αφορα το Oppo 971 πραγματι ειναι θαυμασιο εργαλειο, το ειχα παρει και γω στο περυσινο powerbuy, αλλα για καποιους δικους μου λογους (δεν εβγαζε αναλογικο σημα απο την DVI) το επεστρεψα.
 

raffaello

Senior Member
19 June 2006
447
kalimera sas ke pali, exo ton 971 me provlolea sanyo z4 sindedemena me hdmi(15 metra)... bori kapios na mou pi giati den boro na paro pano apo 480p ?..
ke genikos i ikona kani spasimata(stin roi tis)...:damnyou: