Greek Traffic Rank.....

Status
Not open for further replies.

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
9-06-2009
Greek Traffic Rank 153
World Traffic Rank 55508

το ότι το AVclub "έπεσε" είναι γεγονός :grandpa:
το γιατί το έχει αναλογιστεί κανένας ??? :chinscratch:

μπορείς πάντα να συγκρίνεις με το avsite, aca, audiovideo και μερικά ακόμα που υπάρχουν.

και στο Τενεσί παίζουν με τους φελλούς των μπουκαλιών .....
μέχρι να ωριμάσει το ουίσκι !!!

Επεσε γιατί με την Αlexa τον τελευταίο καιρό παίζουν διάφορα.

Διάβασα στην "Ζούγκλα"(άν θυμάμαι καλά),πως υπάρχουν κάποιοι τύποι,που προσθέτουν θεάσεις απο εξωτικά και μή μέρη,ανεβάζοντας τα site,που ζητούν τις υπηρεσίες τους.

Αν δείτε κάτω στις θεάσεις ενός site θεάσεις απο μέλη σε υψηλά ποσοστά,απο τέτοια μέρη,κάτι δεν πάει καλά.Αν βάλεις 5-10% σύν,απο τέτοια μέρη πολλά αλλάζουν στην κατάταξη...

Διονύση τον τελευταίο ένα με ενάμιση χρόνο το AVclub έχει μια
σταθερή καθοδική πορεία........
Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν η ίδια κουβέντα και η απάντηση ήταν
πάνω κάτω η ίδια....

Δεν νομίζω,ότι ήταν η ίδια απάντηση,γιατί απλά δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.Επίσης άν δείς τα πρώτα 100 τώρα,θα βρείς πολλά μεγάλα sites (π.χ διάφορα Google)να έχουν προστεθεί,που πρίν μερικούς μήνες δεν υπήρχαν...

Απάντηση: Re: Greek Traffic Rank.....

Διονύση τον τελευταίο ένα με ενάμιση χρόνο το AVclub έχει μια
σταθερή καθοδική πορεία........
Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν η ίδια κουβέντα και η απάντηση ήταν
πάνω κάτω η ίδια....

Είμαστε φόρουμ που ασχολείται με AV, δηλαδή ένα ακριβό χόμπυ σε σχέση με άλλα. Μήπως ο καιρός που αναφέρεις συμπίπτει και με το γεγονός ότι ο κόσμος τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο είναι περισσότερο ''σφιχτός'' στα ακριβά ''παιχνίδια''???

Δεν ξέρω ίσως, ο καιρός θα δείξει....
Άλλα ακόμα και έτσι να είναι τι το ποιο απλό από κάποιον που δεν μπορεί
να τα αγοράσει, να μπει και να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ η ακόμα να πάει και σε
κανένα συγκριτικό ....

υ.γ1
τώρα που το ξανασκέφτομαι το "σφίξιμο" είναι πολύ λιγότερο
από 1 χρόνο.....μπορεί όμως να κάνω και λάθος !

Πχ πριν από ένα ή ενάμιση χρόνο το γνωστό navimania δεν υπήρχε.
Τώρα πρέπει να είναι πάνω από μας...

Στο μεταξύ όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν διαδίκτυο (πχ τράπεζες) γιά web banking...
Πριν από δυόμιση χρόνια ήμασταν πάνω και από την Εθνική Τράπεζα...
Δηλαδή ως πότε θα είμαστε πάνω και από αυτά?

να έχουμε και λίγη αυτογνωσία.
Να δεχτώ οποιαδήποτε ένσταση, αλλά προηγουμένως να μου φέρει κάποιος τις λίστες πριν από ένα δυό χρόνια και τις σημερινές...

Φυσικά και την κίνηση ...όχι απλά ένα ξερό ranking...

Πχ πριν από ένα ή ενάμιση χρόνο το γνωστό navimania δεν υπήρχε.
Τώρα πρέπει να είναι πάνω από μας...

Στο μεταξύ όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν διαδίκτυο (πχ τράπεζες) γιά web banking...
Πριν από δυόμιση χρόνια ήμασταν πάνω και από την Εθνική Τράπεζα...
Δηλαδή ως πότε θα είμαστε πάνω και από αυτά?

να έχουμε και λίγη αυτογνωσία.
Να δεχτώ οποιαδήποτε ένσταση, αλλά προηγουμένως να μου φέρει κάποιος τις λίστες πριν από ένα δυό χρόνια και τις σημερινές...

Φυσικά και την κίνηση ...όχι απλά ένα ξερό ranking...

όλα τα site αυτό έχουν σαν σημείο αναφοράς.....
το AVclub θέλει λίστες ????

:flipout::flipout:

Μήπως δεν έχει σημασία η θέση του avclub (μας) στο Greek / World list αλλά το κατά πόσο ποιοτικά εξυπηρετεί το σκοπό του?
Και το δεύτερο έχει εύκολη απάντηση. Εδώ δεν πέφτει καμία ερώτηση χωρίς εμπεριστατομένη απάντηση. Αυτό είναι που μετράει.

Σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα αλλά είμαι σίγουρος ότι οι αρμόδιοι θα επιληφθούν, όταν ωριμάσει το πράγμα, και για αυτά.
Ποιός δεν θα ήθελε αξιολογήσεις όλων των μέσων από τους ειδικούς του site ή σύντομες παρουσιάσεις σε video, ή ένα πιο εντυπωσιακό περιβάλλον κτλ.?

Η εντύπωση που μου έχει δοθεί είναι ότι υπάρχει η διάθεση για προσπάθεια (πχ η προσπάθεια του Νανόπουλου στη "ταράτσα").
Και ώς γνωστόν όταν έχεις μεράκι για αυτό που κάνεις πετυχαίνεις.

Οι νεότεροι στο site πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι που ανήκουμε σ' αυτή τη παρέα (χωρίς να υποτιμάω τις άλλες παρέες).
Μην το εμπορικοποιήσεται ΠΟΤΕ. Τσόντες, σκάνδαλα και αθλητικές ειδήσεις έχει παντού. Κρατείστε καθαρό το χώρο.

:grinning-smiley-043

Δεν ξέρω ίσως, ο καιρός θα δείξει....
Άλλα ακόμα και έτσι να είναι τι το ποιο απλό από κάποιον που δεν μπορεί
να τα αγοράσει, να μπει και να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ η ακόμα να πάει και σε
κανένα συγκριτικό ....

υ.γ1
τώρα που το ξανασκέφτομαι το "σφίξιμο" είναι πολύ λιγότερο
από 1 χρόνο.....μπορεί όμως να κάνω και λάθος !

Όπως έγραψα πιο πάνω, είμαστε ''ειδικό'' φόρουμ. Τα νούμερα που αναφέρεις δεν τα διαμορφώνει, κατά κύριο λόγο, ο σκληρός πυρήνας των ''τρελλαμένων'' που θα επισκεφθούν καθημερινά το φόρουμ βρέξει-χιονίσει είτε γιατί θέλουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις είτε για να συνομιλήσουν με γνωστούς και φίλους. Τα νούμερα τα διαμορφώνει το μέλος που θα περάσει μια-δυο βδομάδες εδώ μέσα κάνοντας έρευνα αγοράς. Λιγότερα χρήματα, λιγότερα ''ραπανάκια''.....(για να μην παρεξηγούμαι, ραπανάκια είναι τα μαραφέτια που αγοράζουμε π.χ. προβόλια, ηχεία κ.λ.π.)

Σκοπός του φόρουμ, εκτός της ενημέρωσης, είναι να κολλήσει το ''μικρόβιο'' της καλής παρέας στους ''περαστικούς'' που θα συνδυαστεί με τον καλό ήχο και την καλή εικόνα. Έτσι, και ο πυρήνας θα μεγαλώνει (που είναι και το πιο σημαντικό) και τα traffic ranks θα δείχνουν μεγαλύτερα νούμερα. Άλλωστε, οι περισσότεροι από 'μας μπήκαν να διαβάσουν τι τηλεόραση ή τι ηχεία να πάρουν και έμειναν διότι τους ευχαρίστησε το κλίμα.

Last edited:

Σκοπός του φόρουμ, εκτός της ενημέρωσης, είναι να κολλήσει το ''μικρόβιο'' της καλής παρέας στους ''περαστικούς'' που θα συνδυαστεί με τον καλό ήχο και την καλή εικόνα. Έτσι, και ο πυρήνας θα μεγαλώνει (που είναι και το πιο σημαντικό) και τα traffic ranks θα δείχνουν μεγαλύτερα νούμερα. Άλλωστε, οι περισσότεροι από 'μας μπήκαν να διαβάσουν τι τηλεόραση ή τι ηχεία να πάρουν και έμειναν διότι τους ευχαρίστησε το κλίμα.

+1

Re: Απάντηση: Re: Greek Traffic Rank.....

.....

μα αυτό γίνετε έως τώρα και για αυτό μέσα σε 3 περίπου χρόνια το AVclub
έφτασε τα 17500 μέλη και περίπου τους 1200 χρήστες ημερησίως.....:grandpa:

όλα τα site αυτό έχουν σαν σημείο αναφοράς.....
το AVclub θέλει λίστες ????

:flipout::flipout:

πως φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς τη μουσική κατηγορία....-bye-

εκεί οι λίστες είναι το ψωμοτύρι μας...:flipout:

μήπως μπερδεύεις τα πράγματα ????

όχι
γιατί να τα μπερδεύω.

Αν στην λίστα πριν δυό χρόνια πχ δεν υπήρχε ένα site πωλήσεων ή web banking που δημιουργήθηκε πρόσφατα (ή απέκτησε συνδρομητές πρόσφατα) δεν θα πέσουμε δυό θέσεις κάτω ?

θα ανησυχούσα (ενδεχομένως) αν πριν δυό χρόνια πίσω μας ήταν πχ το filaki.gr ή το souvlaki.gr και σήμερα είναι μπροστά μας....

Φυσικά αν είναι γιά φιλάκι και σουβλάκι, δεν πά' να μας περάσουν.

Χρόνια λέμε ότι θέλουμε πρωτίστως ποιότητα.
Μετά ας έρθουν και χιτς.

.....γιατί εμένα αυτό μου θυμίζει λίγο τους αρχηγούς των κομμάτων
και την τοποθέτηση τους πάνω στην αποχή που υπήρξε την Κυριακή ???

.....γιατί εμένα αυτό μου θυμίζει λίγο τους αρχηγούς των κομμάτων
και την τοποθέτηση τους πάνω στην αποχή που υπήρξε την Κυριακή ???

suit yourself...:a0210:

Status
Not open for further replies.